arrow_drop_up arrow_drop_down
7 februari 2012 

SEO Training

Op maandag 6 februari gaf ik een live SEO training waarin ik van A tot Z heb laten zien hoe een goede website anno 2012 in elkaar hoort te zitten. Ik heb het in deze SEO training o.a. gehad over zoekmachine marketing en optimalisatie (SEO), interactie, community building, bezoekersgedrag, testen en meten, social media en nog vele andere zaken. Ik heb dit webinar opgenomen en hier voor je online geplaatst. Bekijk hier de uitzending terug:

In de SEO training leg ik je het belang van reacties op je blog uit. Ik zou het zodoende natuurlijk ook erg waarderen wanneer je een reactie op deze training achter wilt laten! Kleine moeite voor jou, groot plezier voor mij ;)

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
James
Door

James

op 7 February 2012

Tonny, Het is heel fijn dat je de herhalingen altijd online zet. Erg prettig voor alle mensen die dit soort waardevolle webinars missen. Thx!

Rebekka Deforce
Bart
Door

Bart

op 7 February 2012

Hi Tony, Super SEO webinar!! Als ik het goed voor heb is de "voorkant" van je site de "posts" in WordPress en de "achterkant" de "pages"?

Michiel van Nessen
Anbaco
Door

Anbaco

op 8 February 2012

Té interessant om halfweg op 'stop' te klikken - zou nochtans moeten slapen gaan want om 6u maakt de wekker me alweer wakker... Fijn dat deze herhaling weer snel online staat :-) want gisteren zat ik in de les e-commerce toen dit live ging.

Tonny Loorbach
Jan
Door

Jan

op 8 February 2012

Fijn dat ik hem nog kan nakijken Tonny, Ik kon er maandag helaas niet bij zijn. Dank je wel

Thomas
Door

Thomas

op 8 February 2012

Hallo Tony, Leuk die online cursussen! Thomas

Gerrit Dijkstra
Door

Gerrit Dijkstra

op 8 February 2012

Hoi Tonny. Over de eerste helft van jouw verhaal: Heel veel waardevolle info op een aanschouwelijke manier gebracht. TOP! Wie denkt er nou aan om, o.a., een 'goede reputatie' bij Google te verkrijgen? Vanaf nu dus... ik ook. Bedankt voor het delen. Groet, Gerrit Dijkstra P.S. Ga morgen de andere helft van jouw verhaal bekijken: dus waarschijnlijk een verdubbeling van de waarde van wat je tot nu toe hebt gegeven.

Dianne
Door

Dianne

op 9 February 2012

Leuk, interessant, leerzaam. En ook goed te volgen voor de personen zoals ik die minder goed thuis zijn in deze materie. Dank je wel !!!! Groetjes

Wim Bosch
Door

Wim Bosch

op 9 February 2012

Hallo Tonny, Fijn dat je de workshop SEO op de site hebt gezet. Kunnen wij er alsnog kennis van nemen. Hartelijk dank, groetend, Wim Bosch

Matrix
Door

Matrix

op 15 February 2012

Informatief, leerzaam, duidelijk, goed verteld.. Kortom; goede presentatie, mijn complimenten!

Mieke Haveman
Door

Mieke Haveman

op 23 February 2012

Geweldig zoveel gratis info en helemaal fijn dat het later te bekijken is. Ik had vandaag pas tijd om te kijken maar ben blij dat ik het gedaan heb. Hartelijk dank! Mieke

christel
Door

christel

op 16 August 2012

Heel erg bedankt, Tonny! En beterschap met je keel:)

Reactie plaatsen