arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2020 
in Nieuws

Het boek 'De Online Marketing Tornado' nu verkrijgbaar!

Ik ga er geen doekjes om winden: ons nieuwe boek De Online Marketing Tornado is uit en we zijn fakking TROTS! Tonny en Martijn hebben er -met de dreigende Coronacrisis hijgend in de nek- flink vaart achter gezet om dit boek zo snel mogelijk op papier te krijgen. Want ze wisten: dit gaat voor zoveel ondernemers het verschil maken! Ten tijde van patient zero typten Tonny en Martijn net de laatste letters van het manuscript van De Online Marketing Tornado. En nu is het boek uit! https://youtu.be/cQ4yEEsRau8
Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden.

De Tornado

Het tornado model is ontworpen om als een magneet te werken voor het aantrekken van jouw ideale doelgroep. De tornado zal deze 'opzuigen' in een volautomatische marketingmachine waar ze worden omgezet in leads en klanten. Vervolgens neemt je tornado je klanten mee in een wervelende ervaring naar diehard fans en ambassadeurs van je merk. Van beneden naar boven:
  • Deel 1: De bezoekersmagneet
  • Deel 2: De rode loper en volautomatische funnels
  • Deel 3: Salesboosters en omzetpieken
  • Deel 4: Opschalen met affiliate marketing
  • Deel 5: Wederkerende inkomsten uit memberships
  • Deel 6: Magie in je merk met community building
Ben jij klaar voor het geheim van de IMU? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado. Een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. Online ondernemen was nog nooit zo leuk! Om ondernemers een extra duwtje in de in de rug te geven hebben we een rigoreus besluit genomen. We hebben besloten dat we aan de verkoop van dit boek niets hoeven te verdienen. Je betaalt alleen de druk- en verzendkosten.

Bestel het boek nu op IMU.nl/tornado

Over de schrijver
Ik verzorg de content op IMU.nl. Ik ben elke dag druk bezig om ons blogoverzicht, de online marketing bioscoop en social mediakanalen vol te pompen met waardevolle blogs en video’s. Ik schrijf, film en edit en ook de gastblogs lopen via mij. Tevens opperhoofd van 'The Bakery'. Dit alles terwijl ik een witte alpaca aai en thee drink uit een augurkenpot.
Tim
Door

Tim

op 21 April 2020

Super handig boek vol met tips! Voor iedereen echt een aanrader en al helemaal voor het geld!

Patricia
Door

Patricia

op 24 April 2020

Heel waardevol boek voor mij als ondernemer met weinig SEO kennis e.d.. Geeft heel andere inzichten en is erg helder en begrijpelijk te lezen.

Henk
Door

Henk

op 20 May 2020

Leerzaam boek, aanrader!

Reactie plaatsen