Vacature: Online Marketing & Communicatie
Video Aspect Ratio: 4:1

Vacature: Online marketing support

Versterk ons team, onze klanten en word een online marketing expert!

Bezit jij deze kwaliteiten?

Ervaring met / interesse in online marketing

Het leukste spelletje op het internet: Hoe krijg je meer bezoekers en hoe converteer je die?

HBO/WO werk & denkniveau

Opleiding genoten m.b.t. Marketing/ Communicatie/Multimedia/Informatiekunde

Pre: Affiniteit met Wordpress (CMS)

Of andere website systemen zoals Joomla!, Drupal, Magento, Dreamweaver etc.

Enthousiast en leergierig

Je bent positief ingesteld en gaat geen uitdagingen uit de weg. Het liefst heb je die elke dag!

Woonachtig in Amsterdam of omgeving

Ons kantoor zit in het centrum van Amsterdam, niemand is dol op lange reistijden.

Beheerst de Nederlandse taal

Zowel in spraak als in geschrift ben je een kei met de Nederlandse taal.

Over de IMU

Vanuit de IMU leren wij ondernemers hoe zij meer online resultaat kunnen behalen. We bloggen, maken video's, geven trainingen en ontwikkelen onze eigen website software (Phoenix) voor ondernemers. De IMU is online groot en een bekende naam in de markt maar offline zijn wij met een compact, creatief en jong team (10 FTE tussen de 20 - 30 jaar). Op ons kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier keihard gewerkt aan innovatieve marketing oplossingen. We geloven in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9 tot 5 mentaliteit en afgebakende functieprofielen. We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfsborrels, brainstormsessies, event- en seminarbezoeken enzovoorts!


Je wordt onderdeel van ons Klantsucces / Community Team. Je gaat de leukste klanten (ondernemers) helpen met hun online business door hen te ondersteunen in het gebruik van onze softwaretools Phoenix, Huddle en Plug & Pay. Denk hierbij aan de inrichting en optimalisatie van het gebruiken van de tools, maar ook om de online marketing strategie (advisering) die hierbij komt kijken. Een dankbare klus want jij zal de helpende hand zijn bij het online succes van vele ondernemers in tal van verschillende markten. Werkelijk alles komt hier op je pad. Zodoende word je een echte allround internet marketing expert!


Naast je basisverantwoordelijkheid kijken we uiteraard naar wat je zelf leuk vindt om te doen (of zou willen doen) en waar je talenten liggen. We vinden het belangrijk dat iedereen in ons team de vrijheid en mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen op de gebieden waar hij/zij dat wil. 'Groei' en 'trots' in wat je doet zijn onze primaire drijfveren.

Je gaat ondernemers helpen met deze tools:

Phoenix

Met Phoenix zet je zonder technische kennis een professionele website online. Phoenix is geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO) en de beste conversies (CRO) uit je bezoekers te halen met o.a. landingspagina's, attention grabbers, conversietools en meer!

Huddle

Huddle is de ideale alles-in-1 community building software voor jouw doelgroep. Start razendsnel en eenvoudig je eigen community platform inclusief forum, profielen, like buttons, gamification en e-learning omgeing voor jouw digitale programma's, op je eigen domein!

Plug & Pay

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai een effectieve betaalpagina voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en meer!

Wij bieden:

Vergoeding

Een goed salaris, reiskosten, laptop en groeimogelijkheden. Je salaris groeit mee met je mate van verantwoordelijkheid.

Voedsel

Een gevulde koelkast met gezonde voeding op kantoor maar ook vele leuke tentjes hier op de Amsterdamse grachten.

Vriendschap

Een unieke sfeer op kantoor, vriendschap en samen reisjes maken vormt de kern van onze bedrijfscultuur.

Vrije tijdsindeling

Geen 9 tot 5 en geen vast aantal vakantiedagen. Je bepaalt zelf hoe jij jouw weken in wilt delen n.a.v. je verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Ervaar autonomie en verantwoordelijkheid in jouw 'stukje van de business'. Geen hokjescultuur bij de IMU!

Verruiming van geest

Persoonlijke groei vinden wij essentieel. We stimuleren ontwikkeling in je vak maar ook op persoonlijke niveau.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan het succes van anderen en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@imu.nl