Succesvol delegeren? Voorkom deze 2 valkuilen:
1 augustus 2014 

Armen en benen of hersenen en harten?

Succesvol delegeren kan voor veel ondernemers een lastige uitdaging zijn. Wanneer je bedrijf groter wordt dan dat jij zelf bent, dan zul je op een gegeven moment personeel gaan aannemen en delegeren. Er zijn twee valkuilen waar veel ondernemers of bedrijven vaak niet aan denken, wat desastreuze gevolgen kan hebben voor het bedrijf. In deze video leg ik je uit wat deze valkuilen zijn en hoe je die kunt vermijden:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is de oprichter en eigenaar van de IMU en enkele andere software- en online marketing bedrijven. Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij in 2018 een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Jonathan Mostert

Door

Jonathan Mostert

op 1 August 2014

Heel prettig die korte video's met tips.

Tonny Loorbach
Mark

Door

Mark

op 1 August 2014

Heel herkenbaar. Perfectionisme is iets wat zowel positief als negatief kan werken. Als je alles perfect wilt hebben en het werk van anderen dubbel controleert levert dat natuurlijk een mooi eind product, maar gaat het wel ten koste van de productiviteit Die balans tussen perfectionisme en productiviteit is inderdaad erg belangrijk!

Tonny Loorbach
Marco

Door

Marco

op 20 August 2017

Helemaal mee eens wat Jonathan prettig korte video's

Reactie plaatsen