arrow_drop_up arrow_drop_down
1 augustus 2014 

Armen en benen of hersenen en harten?

Succesvol delegeren kan voor veel ondernemers een lastige uitdaging zijn. Wanneer je bedrijf groter wordt dan dat jij zelf bent, dan zul je op een gegeven moment personeel gaan aannemen en delegeren. Er zijn twee valkuilen waar veel ondernemers of bedrijven vaak niet aan denken, wat desastreuze gevolgen kan hebben voor het bedrijf. In deze video leg ik je uit wat deze valkuilen zijn en hoe je die kunt vermijden:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Jonathan Mostert

Door

Jonathan Mostert

op 1 August 2014

Heel prettig die korte video's met tips.

Tonny Loorbach
Mark

Door

Mark

op 1 August 2014

Heel herkenbaar. Perfectionisme is iets wat zowel positief als negatief kan werken. Als je alles perfect wilt hebben en het werk van anderen dubbel controleert levert dat natuurlijk een mooi eind product, maar gaat het wel ten koste van de productiviteit Die balans tussen perfectionisme en productiviteit is inderdaad erg belangrijk!

Tonny Loorbach
Marco

Door

Marco

op 20 August 2017

Helemaal mee eens wat Jonathan prettig korte video's

Reactie plaatsen