arrow_drop_up arrow_drop_down
27 juli 2014 

Helicopterview? Andere omgeving = ander perspectief

Voor een ondernemer is het heel belangrijk om een zogenaamde helicopterview te hebben, zodat je met een ander perspectief naar je business kunt kijken. Net als ikzelf vroeger, hebben veel ondernemers pas een helicopterview als ze op vakantie of heel ver weg van huis zijn. In deze video vertel ik je hoe je dichtbij huis toch gemakkelijk je business van een afstand kunt bekijken.

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Rowdy Groothedde

Door

Rowdy Groothedde

op 27 July 2014

Bedankt voor de tip Tonny. Ik denk ook dat het verstandig is om eens in de zoveel tijd uit te zoomen van je business(helicopter view) en vanuit een ander perspectief kijken wat er goed gaat, en nog belangrijker; slecht gaat.

Jonathan Mostert

Door

Jonathan Mostert

op 27 July 2014

Bij mij is dit vaak tijdens het autorijden. Ook wel in de bibliotheek of zelfs tijdens korte wandeling door park tijdens de lunch.

Sandra Maandonks

Door

Sandra Maandonks

op 13 August 2014

Super, wat leuk en herkenbaar! Ik vind het erg prettig om met de paarden de bossen in te gaan en tijdens deze vrije momenten kom ik vaak op (toffe) ideeën en bekijk ik mijn business vaak anders dan op kantoor. Maar de beste ideeën zijn ontstaan tijdens het samenzijn met mijn gekke vriendinnen! Dank je wel... Ik vind het super wat je doet! Sandra

Reactie plaatsen