arrow_drop_up arrow_drop_down
30 juli 2014 

Focus nodig? Doe Thinking Time!

Focus is het sleutelwoord voor succesvol ondernemerschap en is tevens de nummer 1 uitdaging voor de meeste onder ons. Een van de krachtigste technieken die ik ken om meer focus te krijgen is “Thinking Time”. De intensiteit van je concentratie is met deze techniek veel hoger, waardoor je meer uit je eigen systeem kunt halen. In deze video leg ik je uit hoe deze techniek werkt en hoe je zelf Thinking Time kunt toepassen:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
David Delaey

Door

David Delaey

op 30 July 2014

Hey Tonny, Dit lijkt me een bijzonder waardevolle techniek. Deze zal ik zeker toepassen. Lijkt een beetje op het gebruik van een remembering room. Kan je even de geschreven naam van de persoon doorgeven van wie je deze techniek hebt geleerd? Bedankt, David

Karine

Door

Karine

op 30 July 2014

Bedankt voor weer een video met geconcentreerde, waardevolle informatie. Het is inderdaad slim om je effectieve denkmoment tot een speciaal ritueel te maken! Ik heb vandaag in iets meer dan een half uur een lijst gemaakt van meer dan 100 manieren om meer klanten aan te trekken. Als je de cijfers 1 t/m 100 onder elkaar schrijft, lukt het ook om 100 dingen te bedenken en op te schrijven. Meer brainstormachtig vergeleken met jouw Thinking Time. Leuke manieren om je mind voor je te laten werken ;-)

Tonny Loorbach

Door

Tonny Loorbach

op 30 July 2014

Wow, das knap, schrijf je ergens een blog met die 100 manieren? ;)

David Delaey

Door

David Delaey

op 30 July 2014

Als ik het goed heb gaat het over Keith Cunningham van www.keystothevault.com :-)

Tonny Loorbach
Annet van Prooijen

Door

Annet van Prooijen

op 1 August 2014

Laat ik nu nog net een stoel over hebben waar ik thinking time kan uitoefenen. Ik ga er mee aan de slag. Dat weet ik zeker.

Henk

Door

Henk

op 29 September 2014

Goeie video, mooie content!

Rob

Door

Rob

op 13 October 2014

Ben er zelf ook mee bezig, werkt inderdaad erg goed

paul

Door

paul

op 4 July 2015

Perfecte uitleg!

Reactie plaatsen