Koekje erbij?
Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Kom je naar het IMU Event?

Leer van 11 top online marketing experts uit de praktijk!

Page content

article content

Hoe ga je als ondernemer om met een burn-out?

Hoe ga je als ondernemer om met stress of zelfs een burn-out? Met deze vraag kwam Jeroen van Fit.nl onlangs bij mij op bezoek. Het resultaat is een leuk interview geworden waarin ik mijn lessen rondom mijn eigen burn-out deel. We hebben het o.a. over stress, sport, voeding, piekeren, leren loslaten, personeel, bedrijfscultuur, het voorkomen van een burn-out en nog veel meer.

Binnenkort ook op RTL 7!

Vlak nadat Jeroen van Fit.nl mij vroeg voor een interview rondom de lessen die ik uit mijn burn-out heb gehaald werd ik eveneens benaderd door de redactie van het televisieprogramma ‘Ondernemen doen we zo’. Ze vroegen of ik samen met mijn goede vriend Albert Sonnevelt in de uitzending wilde komen om over dit onderwerp te spreken. Albert is expert als het gaat om stress en burn-out en ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige. Het is een hele gave opname geworden. Op mijn Instagram account zie je de eerste beelden. De uitzending is zondag 27 mei, om 12:00 uur, op RTL 7.

 

Comment Section

3 reacties op “Hoe ga je als ondernemer om met een burn-out?


Door Geranna op 17 mei 2018

Dank je wel voor dit interview met veel leermomenten.


Door johan swaneveld op 17 mei 2018

De inhoud van het gesprek is prima! als ik met een filmische blik naar kijk: afwisselingen van beelden (twee camera’s of tussenshots) en de personen in beeld voorzien van een dasspeld-microfoon. 🙂


Door Jeroen van FIT.nl op 18 mei 2018

HI Johan,

Zeker goed plan, helaas is ons budget/tijd daarvoor niet toereikend!

Groet,

Jeroen van FIT.nl

Plaats een reactie