Vergroot je mentale weerbaarheid (interview met Jackie Reardon)
12 oktober 2020 
0 min. leestijd

Vergroot je mentale weerbaarheid (interview met Jackie Reardon)

Door je innerlijke onrust aan te pakken, kan je beter presteren. Dit leerde ik van Jackie Reardon, voormalig topsporter, coach en auteur op het gebied van mentale weerbaarheid.

Jackie leert mij wat het bedrijfsleven kan leren van topsport. Hoe discipline jou helpt om meer vreugde in je werk te krijgen. Jackie helpt dan ook niet voor niets sporters en mensen in het bedrijfsleven om op hoog niveau te presteren.

Weet jij van jezelf welke gedachten jij uitkiest en welke je laat varen? Voel jij innerlijke rust of niet? Oftewel: kijk naar jezelf met milde ogen (Friendly Eyes – het bedrijf van Jackie). En nee, dat is niet soft! Ze weet waar ze het over heeft en is niet voor niets topsporter geweest.

Je hoort het in deze aflevering van de Groeivoer Podcast voor Ondernemers.

Over de schrijver
Mijn naam is Gerhard te Velde en ik ben ondernemer, business coach en maker van de Groeivoer voor Ondernemers podcast. Ik help ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Wil jij meer succes als ondernemer? Word lid van de Groeiclub voor Ondernemers, kies voor 1-op-1 business coaching of een groeitraject op maat. Voeg mij gerust toe op LinkedIn of ga naar de website van Groeivoer voor meer informatie.
Reactie plaatsen