Meer leads? Met deze 7 manieren lukt het sowieso
02 mei 2020 
0 min. leestijd

Meer leads? Met deze 7 manieren lukt het sowieso

Onze zesdaagse Tornado-challenge zit erop! Om dat te vieren, delen we in deze podcast de 7 manieren om een ijzersterke lead-machine te bouwen voor je business.

Een lead-machine is een volautomatisch proces voor je marketing en sales. Je wilt namelijk mensen bereiken (da’s marketing) én vastleggen als klant (sales).

Onze lead-methode is al jaren een e-boek met een daaropvolgende funnel. We vertellen je waarom dat voor ons goed werkt. Dit betekent absoluut niet dat jij dat ook moet doen! Daarom delen we nog 6 verschillende manieren om aan leads te komen. Zo zit er ongetwijfeld iets voor je tussen.

Wat kun jij gratis weggeven om leads te genereren? Deel het met ons in de comments!


Over de schrijver
Wij van de IMU zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.
Reactie plaatsen

Meer internet marketing tips?

Wij hebben meer dan 1.400 online marketing artikelen in ons archief!