Stem jij op onze podcast? Dutch Podcast Awards 2021
27 september 2021 
2 min. leestijd

Stem jij op onze podcast? Dutch Podcast Awards 2021

Fantastisch nieuws. De MarketingPraat podcast is genomineerd tot beste zakelijke podcast van NL. 

Nu we zo dichtbij de winst zitten, willen we natuurlijk niets liever dan de eerste plaats bemachtigen. Kunnen we rekenen op jouw stem?  

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

De Dutch Podcast Awards 2021 

De Dutch Podcast Awards is een initiatief van BNR Nieuwsradio. De nieuwszender reikt sinds 2018 jaarlijks een prijs uit aan de beste podcastmakers van Nederland. Een mooi evenement dat een ode brengt aan de podcast en een podium biedt voor Nederlandse podcastmakers. 

Genomineerd tot 'Beste zakelijke podcast' 

De afgelopen periode is er meer dan 60.000 keer gestemd voor de nominaties van de Dutch Podcast Awards 2021. 

Een bizar hoog aantal (bijna twee keer zoveel als vorig jaar). Onze eigen podcast, MarketingPraat, is door de voorrondes heen gekomen en staat nu in de top 5. Geweldig nieuws, al begrijp je natuurlijk dat we de overwinning nu kunnen ruiken. 

Stem jij op ons? 

We willen met MarketingPraat niets liever dan de eerste plek halen. En dat kunnen we alleen met behulp van onze fans. Jij dus! 

Ben jij blij met onze wekelijkse podcast? Of vind je onze content gewoon tof? We vinden het onwijs tof als je 13 seconden van je tijd wilt investeren om ons een stem te geven. 

De stappen: 

  1. Ga naar www.podcastawards.nl/stem.
  2. Kies in de categorie 'Zakelijk' de podcast MarketingPraat. 
  3.  Vul onder aan de pagina je voornaam, achternaam en e-mailadres in.
  4. Verifieer je stem door in de mail die je krijg even op de link te klikken.

Een stem uitbrengen kan dus op deze pagina en kan tot 11 oktober. 

We zouden het onwijs tof vinden als je ons meehelpt om de eerste plek te veroveren. Laat daarom even weten in een reactie onder deze blog als je een stem hebt uitgebracht. Vinden we super leuk om te horen!    

Over de schrijver
Hey! Bij IMU noemen ze me ook wel Chef Zichtbaarheid. Elke dag ben ik bezig met het up-to-date houden van onze social mediakanalen, werk ik mee aan de MarketingPraat podcast en zorg ik dat de pers zo op zijn tijd ook niet meer om ons heen kan. Eigenlijk alles wat je online en offline tegenkomt van IMU, is hoogstwaarschijnlijk langs mij gegaan. (En zo niet, dan was ik waarschijnlijk weer eens met mijn hoofd in de sportschool, in de natuur samen met hond & vrouwlief.., of was ik een lekker potje gamen!)
Reactie plaatsen