Online Marketing Coaching door de IMU?

Coaching door onze online marketing experts?

Kom nu bij de club!

Online Marketing Training

Net-IMU-Flix

Overcomplete e-learning bomvol online marketing video's

Online Marketing Cursussen

Online marketing cursussen

Al onze online marketing cursussen t.w.v. 835 euro

Interviews met top internet marketeers

Expert interviews

Interviews met top marketeers en succesvolle ondernemers

Online marketing seminars

Elk kwartaal een IMU Event

Specifieke 'Thema Events' met de beste marketing technieken

Online marketing webinars

Blauwdruk Webinars

Elk kwartaal een praktische blauwdruk voor optimale focus

Challenges

'Challenges'

Ga elk kwartaal de uitdaging aan voor grote pieken in je business

Online marketing community

IMU Community

De leukste online marketing community van Nederland!

Online marketing netwerk

Samen staan we sterk

Stel vragen, krijg hulp, netwerk en ga mee in de flow!

focus

FOCUS!

Een stok achter de deur voor optimale focus in je business

Tonny Loorbach

Ontdek de kracht van 'Synergie'

We leven in een prachtige tijd. Dankzij het internet is een succesvolle business voor iedereen weggelegd. Het internet is echter tevens een oerwoud van mogelijkheden waarin ondernemers veelal door de bomen het bos niet meer zien en echt FOCUS missen. We verdrinken zodoende online in 'kennis' maar hunkeren naar 'wijsheid'. Mijn eigen coach leerde mij echter ooit: Kennis + Praktijk = Wijsheid. Vanuit die gedachte heb ik ik mijn eigen jarenlange online marketing ervaring  gecombineerd met die van andere experts en een community van gelijkgestemden om deze kennis direct samen in praktijk te brengen. Door naast kennis ook begeleiding en stimulans te krijgen wordt de kans op succes vele malen groter. Ik geloof in 'Synergie' (het totaal is meer dan de som der delen) en ik heb gezien hoe dit voor een ongekende flow zorgt. We delen kennis, werken samen en stimuleren elkaar om te groeien. Doe jij ook mee?

Albert Coumans

Een warm bad, dat is het als je 'lid' wordt van de IMU familie. Je hebt gelijk een schare gelijkgestemden en een team van professionals 'on the tip of your finger'. IMU is making Holland more beautiful than it is.

Albert Coumans

Net-IMU-Flix (incl. al onze cursussen)

Je krijgt toegang tot onze overcomplete online marketing e-learning met alles wat je moet weten over onderwerpen als SEO, Conversie, Contentmarketing, Webdesign, Social Media, Facebook Marketing, Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Productlanceringen, Positionering, Copywriting, Neuromarketing, Community Building, etc. Daarbij krijg je nu tijdelijk toegang tot al onze expert cursussen (t.w.v. 835 euro) en interviewen wij experts en succesvolle ondernemers uit de praktijk om hun meest waardevolle technieken, casestudies en werkwijze met je te delen. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trends en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.

Online marketing e-learning

Elk kwartaal een IMU Event!

Elk kwartaal staat er een (offline) IMU Event op de agenda. Normaliter met een entreeprijs van 197 euro maar jij als IMU lid mag gratis deelnemen (we vragen enkel een vergoeding voor de lunch). Tijdens zo'n IMU Event behandelen we telkens één centraal thema zoals SEO & Content Marketing, Conversie Optimalisatie & Funnels, Facebook Marketing etc. Wij delen tijdens het Event eerst de nieuwste trends en kansen omtrent dit thema. Vervolgens plaatsen wij de video opnames online. 

Elk kwartaal FOCUS op een specifiek online marketing thema!

Na elk IMU Event geven we een extra online 'Blauwdruk webinar' met daarin een samenvatting van het event + een super concrete, door ons aangeraden werkwijze voor het betreffende kwartaal thema. Vervolgens organiseren wij een 'Challenge' waarin we je de uitdaging met ons en andere leden aan kunt gaan om je business op dit gebied naar een volgend niveau te brengen. We kiezen een activiteit die volgens ons de grootste positieve impact op je business zal maken en gaan vervolgens samen aan de slag om die stap te zetten. Naast de winst voor je business kun je zelfs prijzen winnen. Een ideale stok achter de deur om echt te groeien!

Online marketing challenges

Gewoon Verwonderen....dat is de kracht van IMU. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Edward Bosman

Kom bij de leukste online marketing community van Nederland!

In onze community met gelijkgestemde internetondernemers kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor (online) ondernemers!

IMU community

Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij de IMU moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte. IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Wat zo bijzonder is dat IMU ook nog een community weet te stimuleren om het beste in elkaar wakker te schudden. Bijzonder inspirerend en fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat! 

Elma de Bruijn

Elma de Bruijn

Ik ben heel blij dat ik met IMU samenwerk, want dat is hoe het voelt. Ik ben heel blij met de community. Ondernemerschap kan soms het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Met deze community heb ik nooit dat gevoel gehad. Vanaf maart ben ik fulltime ondernemer en ben ik heel blij met deze vorm van collega's die altijd bereid zijn om te helpen, sparren en feedback te geven. Absoluut een aanrader!

Vivianne Kroone

Vivianne Kroone

Kom bij de club!

Klaar om te vlammen met je online marketing? Word dan nu Premium IMU Lid en krijg direct toegang tot het volledige aanbod.