arrow_drop_up arrow_drop_down
13 juni 2012 

Lessen van 10 Top Ondernemers...

Als ik het helemaal ego vrij zou willen doen had ik moeten zeggen "lessen van 9 top ondernemers en Tonny" maar dat maakte de titel zo lang en minder pakkend. Anyway, in september 2011 heb ik een uniek evenement georganiseerd genaamd het “Elite Seminar”. Dit was een 3 daags seminar met maar liefst 10 succesvolle ondernemers als sprekers! Bekijk hier enkele hoogtepunten:
Het gehele seminar bekijken? Klik hier! Dit seminar is verreweg het meest waardevolle maar ook het tofste seminar dat ik ooit georganiseerd heb, het werd zo goed ontvangen dat ik besloten heb om er een jaarlijks evenement van te maken.

Jaarlijks evenement!

Het Elite Seminar kun je zien als “de kers op de taart” na elk levensjaar van mijn Internet Marketing Universiteit (gestart in september 2010). We vieren dan de verjaardag groots met het meest unieke business seminar van het jaar. Voor het volgende Elite Seminar op 14 t/m 16 september 2012 heb ik weer een heel nieuw arsenaal aan topsprekers klaar staan maar voordat ik die ga onthullen wil ik jou de gelegenheid geven om de opnames van het vorige Elite Seminar in 2011 te ontvangen… Klik hier om de opnames van het Elite Seminar 2011 te ontvangen >>> Ik raad je overigens aan om de datum voor het volgende Elite Seminar vast in je agenda te zetten. Ik ontvang nog bijna wekelijks toffe reacties van aanwezigen bij de vorige editie en kan haast niet wachten tot het weer zover is. Deze seminars zijn uniek in Nederland, zeker ook omdat er zoveel verschillende sprekers zijn die elk hun eigen verhalen/lessen delen. Elke spreker heeft zijn eigen stijl en dat zorgt voor een hele berg inspiratie maar ook voor diversiteit.
Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Reactie plaatsen