Ondernemen, investeren en financieren met Jan Meurs
04 augustus 2020 
1 min. leestijd

Ondernemen, investeren en financieren met Jan Meurs

Er is staat weer een gloednieuwe aflevering van de Ondernemen Op Slippers podcast live in jouw favoriete podcast app! Deze week heb ik een ondernemer en investeerder te gast, zijn naam is Jan Meurs! Jan is een echt ondernemer op slippers aangezien hij zelf met succes slippers verkoopt. Hij spendeerde maar liefst 1,5 jaar aan het ontwikkelen van de ultieme slipper en hij gaat hiermee de concurrentie aan met de grote, bekende slipper merken op de markt.

Jan Meurs begon zijn carrière bij Etenstijd, het all you can eat restaurant van zijn ouders, dat hij later van hen overnam. Maar helaas gaf hem dit nooit het echt gevoel van vrijheid en geluk. Hij probeerde dit gevoel te vinden door een reis rond de wereld te maken en dit was een beslissing die hem onwijs veel gebracht heeft.

In deze podcast vertelt Jan Meurs over:

  • het plan dat hij heeft als hij nog maar 3 maanden te leven zou hebben
  • zijn bijbaan bij McDonalds en het procesmatig denken
  • waarom hij nooit vrijheid en geluk ervaarde in de horecawereld
  • zijn wereldreis
  • hoe Naked Toes ontstaan is
  • hoe hij ondernemen en investeren combineert
  • de waarde van geld en geluk

Laten we snel gaan luisteren naar de verhalen van Jan Meurs, Let’s go!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Ivanovic
Door

Ivanovic

op 06 Aug 2020

was een erg interessante podcast!

Reactie plaatsen