Jochem Uytdehaage geïnterviewd door Tonny Loorbach!
arrow_drop_up arrow_drop_down
4 november 2011 

Interview met Jochem Uytdehaage!

Voor mijn 4e interview in de reeks waarin ik op bezoek ga bij succesvolle en inspirerende ondernemers en persoonlijkheden ben ik voor de verandering eens langs gegaan bij een topsporter in plaats van een ondernemer. Bekijk hieronder het inspirerende gesprek met voormalig Nederlands, Europees, Olympisch en Wereldkampioen Schaatsen Jochem Uytdehaage:

Reacties worden gewaardeerd!

Ik hoor graag je reactie op dit interview, je kunt hieronder een reactie op dit blogbericht achterlaten. Lijkt het je leuk om door Jochem getraind te worden/een workshop van hem te volgen? Vermeld dit dan vooral even in je reactie!

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Jesse

Door

Jesse

op 4 November 2011

Goed gedaan man! Gefeliciteerd

Mitch

Door

Mitch

op 4 November 2011

Tof interview, leuke vent!

Robert Nieuwboer

Door

Robert Nieuwboer

op 4 November 2011

Top interview met Jochem! Zeer herkenbaar en logisch. Maar wel een vraag: Wat als je weet wat je moet doen en het graag wil doen, maar het op de een of andere manier niet doet. Hoe kom je dan toch daar waar je wil zijn?

Kees van Dijk

Door

Kees van Dijk

op 4 November 2011

Ha Tony, Weer een erg leuk interview. Dit is toch wel mijn favoriete onderdeel op IMU.

Marco

Door

Marco

op 4 November 2011

Geweldig interview. Ondernemen is topsport, maar leef je als ondernemer dan ook als een topsporter? Mooie uitspraak.

stefan

Door

stefan

op 4 November 2011

leuk interview tonny. bedankt

Alex

Door

Alex

op 4 November 2011

"Als je de best wil worden heb je geen benchmark". Mooi! Tof interview!

Tura Gerards

Door

Tura Gerards

op 4 November 2011

Dank je wel, Tonny! "Het heeft geen zin om jezelf te beoordelen aan de hand van de resultaten van anderen" Jochem Uytdehaage

Tura Gerards

Door

Tura Gerards

op 4 November 2011

Dank je wel, Tonny! "Het echte leren komt pas als je er wat afstand van neemt" (Jochem Uytdehaage) Mooi! Psychiater en hypnotherapeut Milton Erickson vertelt dat je Onbewuste alle soorten bekwaamheden reeds bezit maar dat je niet kunt weten waar, wanneer en hoe jouw Onbewuste daarvan aan het Bewuste Denken zal openbaren. Belangrijke voorwaarde voor dit "openbarings"-proces is "vergeten". En vergeten is een belangrijk onderdeel van vertrouwen en je ontspannen. Precies wat Jochem hier op zijn manier vertelt.

Ton Heerding

Door

Ton Heerding

op 4 November 2011

Ja dit is voor mij het beste interview tot nu toe omdat het precies aansluit op mijn ziens- en werkwijze! Hier raakt Jochem de essentie van het burn-out probleem in onze samenleving. Klasse inhoud en een prima kwaliteit beeld & geluid. Goed gedaan Joch(ie)em :-))!!

Alex Mooyman

Door

Alex Mooyman

op 4 November 2011

Hoi Tonny, Ik vind jouw interviews echt zeer boeiend. Vooral ben ik het met jou eens dat de meeste intervieuwers hun gasten teveel in de rede vallen. Ik weet dat jij dit bewust probeert te vermijden waardoor jouw intervieuws extra interessant worden. Door jouw manier van intervieuwen vind ik dat de werkelijke mens achter het intervieuw beter naar voren komt. Ze worden meer zichzelf. Hierdoor leer je de geinterviewde persoon veel intiemer kennen. Mijn complimenten dus voor jou. Een heel intelligent en interessant persoon overigens Jochem. Dus ook Jochem bedankt. Vriendelijke groet, Alex Mooyman

Bert

Door

Bert

op 5 November 2011

Proficiat Tonny. Boeiende video. Blijf je volgen

Marcel

Door

Marcel

op 5 November 2011

Gaaf interview, mooi gedaan!

Dennis

Door

Dennis

op 5 November 2011

Onwijs leuk om te zien! Alleen maar praktische info die je door kan trekken naar het ondernemerschap. Owh en ik hou me aanbevolen voor de workshop;-)

Maurice

Door

Maurice

op 6 November 2011

Leuk interview! Inspirerende woorden. Ook ik hou me aanbevolen voor de workshop :)

Claudia

Door

Claudia

op 6 November 2011

Echt een steengoed interview! Ik ben wel geinteresseerd in de workshop, vind het wel erg interessant! Oja Tonny: Je facebook advertentie doet het niet, daarom kwam ik op je site en ben ik gelijk doorgegaan naar de interview.

Michiel van Nessen

Door

Michiel van Nessen

op 6 November 2011

Jochem en Tonny, Bedankt voor dit interview, ik heb er met volle teugen van genoten. Doelen op papier zetten, Zooooo belangrijk, blijkt ook hier maar weer.

Guido

Door

Guido

op 7 November 2011

Hey Tonny, Gaaf dat je met een van je sportidolen op deze manier om tafel hebt gezeten. Toppertje. Ik heb geen drol met schaatsen, maar ik vind dit interview persoonlijk een stuk boeiender dan die met een Yme of Boris. Niet vanwege de persoon, maar met betrekking tot wat ze doen in het dagelijks leven (nu of iets langer geleden).

Wim Bosch

Door

Wim Bosch

op 7 November 2011

Hallo Tonny, Ik vond jouw interview met Jochem erg boeiend. Jochem vertelde in mijn ogen een aantal ervaringen en inzichten die erg waardevol zijn voor managers en voor ondernemingen. Een heel goede keus! Dank ervoor. Hartelijke groet, Wim Bosch, management consultant

Abel van de Meulder

Door

Abel van de Meulder

op 8 November 2011

Zeer interessant interview. Veel ondernemers en managers zouden sowieso meer kunnen kijken en luisteren naar toppers uit andere branches.

Ishe Care / Janny de Boer

Door

Ishe Care / Janny de Boer

op 10 November 2011

Beste Tonny en Jochem Hiermee slaan jullie de spijker op de kop. Mijn complimenten voor beide. Geweldig intervieuw, vooral de aandacht voor de mens achter deze innemende sportman. Vriendelijke groet, Ishe Care Janny de Boer

Djien Loe

Door

Djien Loe

op 10 November 2011

Hallo Tonny, ik vind het een excellente interview omdat: * jij heb laten zien, hoe goed je het gesprek hebt voorbereid en geleid, hoe je naadloos bleef aansluiten op wat Jochem zei, wat hij zei steeds weer verbond met wat voor jouw kijkers van belang is, je Jochem de ruimte gaf en tot slot het interview goed afsloot; * Jochem helemaal authentiek zijn wijsheid met jou en mij kon delen. Samengevat mijn complimenten voor jullie excellente samenwerking tijdens het interview. Het was echt een genot om naar te kijken. Hartelijke groet, Djien Loe

Tom van Krogten
Dave

Door

Dave

op 11 November 2011

Tof interview zeg, ben zelf ook schaats gek! Super bedankt!

Andrei Westerink

Door

Andrei Westerink

op 11 November 2011

Tonny en Jochem (en de hond), Leuk interview en absoluut interessant om Jochem's visie te horen. De workshop die jullie noemden daar wil ik graag aan meedoen. Super!

Coen Olde Bijvank

Door

Coen Olde Bijvank

op 16 November 2011

Beste Tonny, Zéér dankbaar weer voor deze video, het geeft me altijd extra energie na het bekijken van zo'n intervieuw! GreatJob! Groeten, Coen

Monique

Door

Monique

op 16 November 2011

Wat een goed interview zeg! Uitstekende vragen, goede sfeer en Jochem is echt een inspirator. En je hebt je stoer gedragen met zo'n grote hond naast je, Tonny. Bravo! Groet, Monique

Arne Bureau

Door

Arne Bureau

op 22 November 2011

Leuk interview zeg. Inderdaad weer eens wat anders dan een interview met een topondernemer. Leuk om naar te kijken! Grtz Arne

Paul

Door

Paul

op 8 June 2013

Wauw. Super waardevol. Je kunt alleen maar denken OF handelen en als er een gedachte in je hoofd komt die niet constructief is, ga dan terug naar het handelen. Doe gewoon dat waarvan je denkt dat het moet doen, stap voor stap. Zo simpel is het eigenlijk. :-)

Reactie plaatsen