Videomarketing: De "bounce methode"
4 augustus 2014 

Videomarketing: De "bounce methode"

Videomarketing wordt door veel internet ondernemers gebruikt om hun boodschap over te dragen aan hun bezoekers. Een krachtige techniek die je kunt gebruiken om meer connectie met je kijkers te krijgen / een betere band op te bouwen is de bounce methode. Dit is eigenlijk een techniek die uit de datingleer komt. In deze video leg ik je uit hoe jij deze methode kunt toepassen in jouw video’s:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is de oprichter en eigenaar van de IMU en enkele andere software- en online marketing bedrijven. Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij in 2018 een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Bjorn van der Schaaf

Door

Bjorn van der Schaaf

op 4 August 2014

Mooie tips! Bedankt. Ik dacht eerst dat videomarketing niet echt iets voor ons was. Maar nu ik jouw e-books en videos lees een aanhoor begint dit te veranderen en zie ik de meerwaarde. Ik zie talloze mogelijkheden en de ideeën beginnen op te borrelen!

Rowdy Groothedde

Door

Rowdy Groothedde

op 4 August 2014

@Bjorn klopt, het word ook echt eens tijd voor mij dat ik uit mijn comfort-zone treed;)

Esteban

Door

Esteban

op 7 August 2014

Ik denk dat videomarketing echt de toekomst is. Mensen kunnen simpelweg sneller iets vinden in een video. Denk dat wij ook maar eens overgaan stappen naar video. Puur voor het gemak van de klant te verhogen.

Reactie plaatsen