arrow_drop_up arrow_drop_down
27 januari 2013 

Vraag- en Antwoord Webinar 29 Januari! (opnames)

Op dinsdag 29 januari gaf ik een LIVE vraag- en antwoord webinar over internet marketing. Dit houdt in dat je mij al je vragen over internet marketing kon stellen die ik direct LIVE in de uitzending heb beantwoord. De opnames van dit webinar kun je nu hier bekijken, in de reacties zie je alle vragen:

Excuses voor het ontbreken van het beeld in de eerste minuten, foutje! ;)

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Griffin
Door

Griffin

op 27 January 2013

Hoi Tonny, Hoe kun je nu een goede lancering doen bij een webshop (in iPhone hoesjes)? Je bent een beetje moeilijk te vinden via Google lijkt me en echt ongelovelijk weinig van onze traffic schrijft zich ook daadwerkelijk in via het optin formulier... Wat doe ik fout?

Marianne
Door

Marianne

op 27 January 2013

Hoy Tonny Mijn vraag is hoe kan ik als affiliate aan e-mail adressen komen? Want ik promoot een ander zijn product (in dit geval jouw product. Moet het dan via een autoresponder?

Henk
Door

Henk

op 28 January 2013

Beste, Ik heb voor mijn gevoel een geweldig idee om een eigen website te beginnen. Ik heb mijn idee al zover uitgewerkt dat ik zelfs al vervolg stappen heb voor de website. Echter moet ik nu gaan kijken hoe ik het tot een website krijg. En daar ligt een beetje mijn angst. Ik moet dus mijn idee gaan laten zien aan personen die ik niet ken. Hoe kun je dat afzekeren ? Met vriendelijke groet, Henk

Henk
Door

Henk

op 29 January 2013

ik geef mijn idee bloot

Henk
Door

Henk

op 29 January 2013

Beste Tonny, Deze vraag was absoluut niet zo bedoeld zoals jij hem hebt begrepen. ik heb geen angst om een website op te zetten.. het gaat erom om mijn idee bloot te geven aan mensen die de website eventueel gaan bouwen. Loop je dan geen gevaar dat mensen met je idee gaan lopen. Is er een manier om dit af te zekeren ? Groet, Henk

martin krijgsman
Door

martin krijgsman

op 29 January 2013

Hoi Henk, Dat ligt eraan. Is het makkelijk dupliceerbaar én levert het geld op, ga er dan maar vanuit dat het gekopieerd gaat worden. Zorg in dat geval voor een goede NDA (Non disclosure agreement) af te sluiten met iedereen met wie je over het idee praat. Dat betekent echter een hoop vertraging. Als het niet makkelijk dupliceerbaar is en/of jij bent er persoonlijk voor nodig, ga dan gewoon snel door. First mover advantage is altijd meer waard. Een goed idee wordt namelijk altijd gedupliceerd. Als je van gedachten wilt wisselen, mail me dan maar even.

martin krijgsman
Door

martin krijgsman

op 29 January 2013

Overigens zou geen enkele webbouwer het lang uithouden als hij de goede ideeën van zijn klanten stal. Een webbouwer is gebaat bij integriteit. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, tenslotte.

Djoke ten Kate
Door

Djoke ten Kate

op 29 January 2013

Misschien moet je wat vertrouwen hebben in de mensen Henk

Henk
Door

Henk

op 29 January 2013

sorry, maar dit antwoord is me iets te simpel.

Frank
Door

Frank

op 28 January 2013

Beste Tony, Ik heb restaurantbeoordeling.nl een tijd terug van iemand overgenomen en daarna verwaarloosd omdat ik geen verdienmodel zag in de website. Ik sta op pagina 1 in google met de site. Het past niet helemaal in het straatje van winst.nl aangezien die toch meer uitgaan van het verkopen van een product. Zonder er ook maar iets aan te doen krijg ik nu 500 hits per dag en die leveren dus niks op. De site is ook niet goed trouwens, maar dat is ook omdat ik het verdienmodel nog niet had uitgevogeld. Ik denk er nu over om er reclame op te zetten en zowel de restaurants (heb ik alleen postadres van) als de reactanten te gaan marketen met affiliate links. Ik heb dus 2 vragen: hoe krijg ik geld uit mijn marketingbase en hoe krijg ik geld uit mijn reactanten en bezoekers? En hoe market ik dit efficient?

Frank lion
Door

Frank lion

op 28 January 2013

mijn wijn shop loopt nu een jaar, naast mijn baan. leuk maar hoe krijg ik hem verder onder de aandacht van nieuwe klanten zonder de gebruikelijke dure google ads etc

Tonny Loorbach
Albert Bolle
Door

Albert Bolle

op 28 January 2013

Beste Tonny, Bedrijven zetten regelmatig landings-pagina's in voor het genereren van leads, het promoten van producten e.d. Een adwords campagne wordt dikwijls gebruikt voor het snel genereren van bezoekers. Is het nu het beste om zo'n landingspagina volledig los te houden van de eigen website? of is het juist goed om de landings-pagina onderdeel te maken van de (complete) website? Graag zie ik je reactie tegemoet.

Marcel
Door

Marcel

op 28 January 2013

Beste Tonny, Wat ben je weer inspirerend pro-actief. Is er een manier om je internet business te controleren? Het opzetten van een internetbusiness is net een ketting. Je doet van alles en dan moet het werken. Maar als het niet (goed) werkt of veel beter kan werken hoe bepaal je dan waar de zwakke schakel zit? Hoe doe jij dat? Heb je een checklist of een universeel meetinstrument? Laat je anderen er naar kijken? Is het vingerspitsen gevoel of gewoon uitproberen? Of werkt alles bij jou meteen?

Mijanou Edink
Door

Mijanou Edink

op 28 January 2013

Beste Lonny, bij de website die ik wil opzetten, wil ik ook een app ontwerpen. De doelgroep is: toeristen in Amsterdam, zowel Nederlandse dagjesmensen, buitenlandse toeristen en expats. Mijn vraag is: hoe kan ik deze app het best promoten bij mijn doelgroep? Hoe bereik ik deze grote doelgroep? Ik zie mezelf niet de straat opgaan en vragen: "Goedemiddag, ik heb een leuke dienst en u kunt daar gebruik van maken door de app te downloaden op uw smartphone." Daar is de doelgroep te groot voor. vriendelijke groet, Mijanou Edink (ps: mijn voornaam spreek je uit als Mie-zja-noe)

Mijanou Edink
Door

Mijanou Edink

op 28 January 2013

Sorry, Lonny = natuurlijk Tonny! :)

Lammert Huizinga
Door

Lammert Huizinga

op 28 January 2013

Hallo Tonny, Ik ben een nieuwsbrief aan het maken en ga daar verschillende klantgroepen mee benaderen. Nu krijg ik het advies van een vriend die vindt dat ik al mijn diensten in die ene nieuwsbrief moet etaleren. (Dus niet alles wat ik te bieden heb). Zijn redenering is dat de klant dan ook bekend wordt met mijn andere diensten. Ik denk dat ik specifiek per klantgroep een bericht aan moet maken. Dus alleen datgene waar ik van denk dat het die klantgroep betreft. Als ze doorkllkken en op mijn site terecht komen, vind ik dat het vroeg genoeg is om van mijn andere diensten op de hoogte te raken. Het eerste voelt als schieten met hagel. Het tweede is meer gericht. Wat denk jij?

Nick
Door

Nick

op 28 January 2013

Beste Tonny, Ten eerste wil ik zeggen dat je heel erg goed bezig bent de laatste tijd. Ik waardeer het echt ontzettend erg dat je heel erg je best doet om mensen te helpen, ik denk zelfs dat de rest er ook zo over denkt. Ik weet ook zeker dat het voor veel mensen een stuk makkelijker gaat dankzij jouw goeie tips die je altijd hebt. Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met je website en met alles wat met Internet Marketing te maken heeft. Dank je Tonny! Nu komt mijn vraag. Ik hoop dat mijn vraag wel een beetje duidelijk is. Ik lees heel vaak dat het heel handig kan zijn om meer verkopen te halen met je website als je een e-boek verkoopt. Bij een e-boek zit toch altijd een link? Als mensen nou je e-boek kopen, ze komen op de pagina waar ze kunnen betalen om bijvoorbeeld jouw e-boek te kopen. Na het betalen krijg je toch altijd een link toe gestuurd, waarop je het e-boek kan lezen? Degene die jouw e-boek heeft gekocht kan daarna toch gewoon de link van jouw e-boek gratis naar de rest van het internet sturen of naar zijn vrienden? Lijkt mij namelijk niet heel leuk als je heel veel werk hebt besteed aan een e-boek wat je zelf gaat verkopen en dat vervolgens degene die jouw e-boek heeft gekocht de link misschien wel gewoon gratis naar de rest van zijn vrienden stuurt of misschien zelfs wel op Social Media zet. Hoe kun je voorkomen dat mensen dat kunnen doen? Kan jij mij helpen, Tonny? Alvast bedankt voor de moeite.

Victor
Door

Victor

op 28 January 2013

Beste Tonny, Ik heb 2 vragen met betrekking tot SEO. Ik zou het zeer prijs stellen als u deze morgenavond beantwoord. Ik ben eigenaar van een informatieve website die bezoekers adviseert over zonnepanelen. Als ik veel backlinks heb met als linknaam “zonnepanelen informatie” zal ik dan ook automatisch hoger gaan ranken op het zoekwoord “zonnepanelen”? Of raadt u me dan aan om echt alleen voor de term “zonnepanelen” te gaan (voor de homepage)? Mijn tweede vraag: In uw E-book Winnen in Google 2.0 verteld u over duplicate content. Nu heb ik geregeld dat ik enkele keren per week nieuwsberichten mag plaatsen op een grote energie portal met duizenden bezoekers. Nu is mijn vraag; Als de grote energie portal mijn berichten op haar website plaatst, welke wordt dan gezien als het origineel? Het bericht op mijn site of het bericht op de grote website? In het E-book staat dat google besluit dat het beste/sterkste website het origineel bevat. Natuurlijk worden in de artikelen op de grote website een bronvermelding naar de mijne gedaan. Is het probleem daar mee verholpen? Met vriendelijke groet, Victor

Tonny Loorbach
Ronald
Door

Ronald

op 28 January 2013

Kan ik de verkoop van een E-book SEO geschikt maken? En zo ja hoe doe ik dat het beste?

Nico
Door

Nico

op 28 January 2013

HALLO TONNY. WIJ HEBBEN 2 VRAGEN VOOR JOU. 1. IS ER EEN STAP VOOR STAP SYSTEEM OM AFFILIATE TOE TE PASSEN OP DE WEBSITE VOOR EEN LEEK? 2. IN DEZE TIJD IS HET VOOR VEEL CLUBS, VERENIGINGEN EN SOCIALE ORGANISATIES MOEILIJK OM DE BENODIGDE KASGELDEN BIJ ELKAAR TE KRIJGEN, MET DE SITE WWW.CHOCOMEKKA.NL BIEDEN WE 50% VAN DE OMZET VOOR DEZE ORGANISATIES. OMDAT DE DOELGROEPEN ZO DIVERS ZIJN IS HET MOELIJK OM ZE ALLEMAAL TE BEREIKEN,ZONDER IN SPAM TERECHT TE KOMEN. HEB JIJ HIERVOOR EEN IDEE? BEDANKT ALVAST VOOR JE REACTIE.

Dominique
Door

Dominique

op 29 January 2013

Hallo Nico, Je hebt een interessante website over het verkrijgen van sponsorgelden. Ik heb je gratis eboek gedownload en onder andere het volgende sprong er voor mij uit: "Mensen zijn eerder bereid om een product te kopen dan alleen maar geld te geven. Met een sponsorverkoopactie verzamel je dus veel meer geld in dan wanneer je enkel om donaties zou vragen." Ik heb zelf een website http://www.steunmij.com waar ik geld inzamel om deel te nemen aan Vélo Afrique: dit is een goede doelen organisatie die een fietstocht van 560km door Senegal organiseert en met de ingezamelde gelden de bouw van een school daar wil bekostigen. Ik vraag op mijn website donaties, maar misschien moet ik inderdaad eens denken of het niet beter zou werken om iets te verkopen ... Groeten, Dominique

Eric
Door

Eric

op 28 January 2013

Hallo, ik ben er vanavond ook bij. Alleen wil ik eerst even het aftreden zien van one koningin. Ik heb wel vast een vraagje, ik krijg het niet voor elkaar om te zien of een klik via adwords nu geld heeft opgebracht. Zou dit eens een keer uitgelegd kunnen worden. Alvast bedankt. Groet, Eric

Remco
Door

Remco

op 28 January 2013

Welke (niche)markten zijn op dit moment het best om affiliate marketing op toe te passen

Natalie
Door

Natalie

op 28 January 2013

Beste Tonny, Hoe krijg ik meer traffic! Wat is de meest effectieve manier om hoog in Google te komen.? Hoe kom ik aan goede backlinks? Ik ben er morgen bij. Ben beniewd :)

Monique
Door

Monique

op 28 January 2013

Hoe komt het dat een relatietraining site met 5 miezerige pagina's met geen content erop, op de 3de pagina van Google staat? Mijn site heeft veel meer content. Hoe optimaliseert die persoon de keywords?

David Delaey
Door

David Delaey

op 28 January 2013

Dag Tonny, Ik zou graag een site bouwen die content bevat in verschillende talen (1 URL voor de verschillende talen). Is dit goed voor zoeken via Google? Wat is het effect op SEO?

Monique
Door

Monique

op 29 January 2013

Je hebt open websites en inlog-websites voor members. Maakt het uit voor de zoekmachines om gemakkelijk gevonden worden als een site NIET toegankelijk is voor NIET leden?

martin krijgsman
Door

martin krijgsman

op 29 January 2013

Is in jouw beleving in deze tijd 1 website/domein nog genoeg om voldoende marktaandeel te krijgen? En is een traditionele site nog wel wat we tegenwoordig nodig hebben? Of zie jij meer in de koppeling van salespages aan uitingen op pinterest, instagram, twitter, flickr, facebook, google+, linkedin etc.?

martin krijgsman
Door

martin krijgsman

op 29 January 2013

En mijn vraag beginnen met 'Dag Tonny,' was wel zo sympathiek geweest. Bij deze :-).

martin krijgsman
Door

martin krijgsman

op 29 January 2013

Aanvulling: we zijn een business coaching bedrijf, dat meer richting e-learning, cd en dvd-programma's en executive coaching via membershipsites gaat. In het buitenland via US sites en clickbank, in NL via nederlandse sites.

martin krijgsman
bob
Door

bob

op 29 January 2013

hallo tonny ik heb een maand geleden een website online gezet en bij google webmaster aangemeld. na een week was de website zichtbaar in google maar een paar dagen later was die nergens meer te bekennen. is dit normaal?

bob
Door

bob

op 29 January 2013

nog een vraag : ik heb vernomen dat links van andere site's naar de mijn website minder waarde voor google hebben dan voorheen. is het voldoende om elke week nieuwe kwalitatieve content op de site de zetten en veel met social media te werken, om hoog te ranken in google? alvast bedankt

bob
Door

bob

op 29 January 2013

en zou graag nog een goeie plugin willen hebben om interne links te automatiseren

Dominique
Door

Dominique

op 29 January 2013

Hier mijn vraag: als je een video op je website plaats kan je dan best ook nog tekst erbij die de belangrijkste boodschap (en dus ook keywords) van de video nog eens uitlegt om zo ook door Google gelezen te worden? Voor zover ik weet, kan je wel wat keywords bij video's plaatsen om aan te geven waarover de video gaat, maar Google kan toch niet achterhalen waar de video meer in detail over gaat, dus vanuit dat oogpunt zou je toch beter tekst op je site zetten in plaats van video's? (de video's zullen de bezoeker natuurlijk wel meer engagen).

guy
Door

guy

op 29 January 2013

Beste Tony, zelf ben ik bezig met verschillende datingsites in België/ Nederland welke redelijk succesvol is. Doch wil ik clickbank producten te gaan verkopen en hier wringt nu het schoentje, ik heb dus totaal geen idee hoe ik dit tot een succes kan uitbouwen en vooral op de juiste manier kan opzetten.

Frank
Door

Frank

op 29 January 2013

Beste Tonny, Allereerst dank voor alle adviezen,tips & trucs op het gebied van internetmarketing. 2 jonge enthousiaste jongens willen een online marketingplan schrijven voor www.berq.nu ! Wij zien heel veel potentieel in de site alleen vragen ons af waar te beginnen. Zijn er formats voor het schrijven van dergelijke plannen ? Wij hebben inmiddels erg veel informatie m.b.t. het onderwerp internetmarketing en vragen ons af wat een logische volgorde is om te starten ? Met vriendelijke groet, Frank

Frits de Groot
Door

Frits de Groot

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Hoe denk jij over recht op garantie (dus recht van refund bijvoorbeeld 1 week) op een ebook van € 19,00 en nog één van € 29,00? Krijg je hierdoor meer verkopen?

Michiel Annema
Door

Michiel Annema

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Even een vraagje.. Ik wil met affiliates gaan werken. Maar dan met bijv een sushi chefkok die mijn ebook over sushi gaat promoten doormiddel van het versturen van een email naar zijn email lijst. Hoe kan ik dan weten of de mensen die op mijn salespage het boek kopen bij de chef vandaan komen of ergens anders vandaan? ivm het uiteraard betalen van de chef per verkocht product via hem. Er is mij iets vertelt over een speciale link maar hoe werkt dat precies? en hoe kom ik aan zo'n link? Met vriendelijk groet, Michiel

Ferry
Door

Ferry

op 29 January 2013

Hallo Tony, Ik wil een website maken, de doelgroep zouden jongen gezinnen moeten zijn. Hoe zorg ik ervoor dat juist deze doelgroep mijn website vind en ook daadwerkelijk bezoekt? Ik neem aan dat dit ook deels in het ontwerp meegenomen moet worden? Mvg, Ferry

Hielke Valkenburg
Door

Hielke Valkenburg

op 29 January 2013

Beste Tonny, In je e-book beschrijf je dat een belangrijke rol in j marketing het bloggen is. Dit met name i.v.m. de long tail keywords. Wat is bij deze blogs het hoofd doel? 1.) dat Google deze indexeerd en zo een hoop longtail keywords eruit haalt 2.) of is het belangrijkste om interactie te krijgen door de blogs? In mijn geval heb ik vrij "saaie" producten om over te bloggen wat niet heel veel mensen zal trekken. M.v.g. Hielke

femi
Door

femi

op 29 January 2013

Hoi Hielke, Als je bloggen te saai of niet toepasselijk vind, zou je ook kunnen proberen om een faq(veel gestelde vragen) pagina aan te maken. Hiermee kan je ook goed scoren en door echt gestelde vragen te gebruiken, help je je bezoekers natuurlijk ook echt. groeten, Femi

Arjan Gout
Door

Arjan Gout

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Mijn vraag gaat over de database achter Wordpress. Hoe 'flexibel' is die? Kun je bijvoorbeeld verschillende lijsten opzetten voor 'klanten' versus 'belangstellenden'. Immers, die moeten liefst niet altijd dezelfde mails krijgen. En nu ook jij ieder bericht automatisch doorplaatst naar Facebook, krijgen je FB-connecties elke mail 2x in hun inbox: een keer als e-mailing, nogmaals als melding van een bericht op Facebook.

berry
Door

berry

op 29 January 2013

Hallo tony, Hoelang heb jij er over gedaan voordat je echt het idee kreeg van ja ik kan leven van mijn internet activiteiten.

Damian
Door

Damian

op 29 January 2013

Beste Tonny, Ik ga vandaag of morgen mijn nieuwe website online zetten... Mijn website heet dan http://www.online-wereld.nl Ik heb al een idee wat ik er mee ga doen, namelijk het volgende: Ik wil een site maken voor iets wat niet specifiek met iets te maken hoeft te hebben, maar eigenlijk gewoon over van alles en nog wat... Mijn vraag is, of je misschien weet wat ik er het beste mee kan doen en waarmee ik er het beste wat geld mee kan verdienen. Want ik wil bijvoorbeeld ook met Clickbank gaan werken, ook wil ik het liefst een online hulp pagina aanmaken waar mensen hulp krijgen bij het een of ander... Goed, misschien heb je wat tips over wat ik er het beste mee kan doen. Ps, ik maak deze website met Wordpress. Groetjes, Damian

Rick
Door

Rick

op 29 January 2013

Beste Tonny, Moet je als je producten promoot van anderen ook een andere marketing strategie hebben? En zo ja welke zou je me aanraden. M.v.g. Rick

Youri
Door

Youri

op 29 January 2013

Hi Tonny, Wat is jouw advies met betrekking tot het opbouwen van een mailinglist? Hoe pak je het aan? Vraag is erg algemeen en hoeft niet specifiek op een niche in te gaan ;-) Tot over 10 minuten!

Vincent
Door

Vincent

op 29 January 2013

Facebook heeft steeds meer nieuwe opties. Zijn hier kansen qua internet marketingmogelijkheden? Gr. Vincent

mike
Door

mike

op 29 January 2013

Hoi Tonny Hoe kan ik een gratis ebook wegegeven op mijn site

Tim
Door

Tim

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Hoe belangrijk is het hebben van sateliet sites ? Wat is daar uiteindelijk de waarde van ? Groet, Tim

Nicky
Door

Nicky

op 29 January 2013

Beste Tonny, Ik start binnenkort met mijn afstudeerstage (online marketing en e-commerce) op het hoofdkantoor van Hans Anders. Heb jij misschien tips of tools hoe ik Hans Anders kan laten zien hoe ze meer conversie uit het website kunnen halen?

Dean
Door

Dean

op 29 January 2013

Hoe kan ik in google hoger in komen met mijn luondo website.

Jan
Door

Jan

op 29 January 2013

Kan SEO of een ander onderdeel van internet marketing iets betekenen voor een NICHE product/website die zelfs zo niche is dat mensen het product zelf nog niet kennen? (in mijn geval decoratieve land/routekaarten)

Nick
Door

Nick

op 29 January 2013

Is het waar dat je zonder bloggen niet hoog in google kan komen? Ik heb een website met niet al teveel content dit kan geloof ik een beperkende factor zijn. Hoe kan je dan toch ervoor zorgen dat je in de top vijf van google kan komen?

Hielke Valkenburg
Door

Hielke Valkenburg

op 29 January 2013

Beste Tonny, Maak je helemaal geen gebruik van offline marketing?

Femi
Door

Femi

op 29 January 2013

Wat is de beste manier op blog/forum spam tegen te gaan? Captcha is absoluut niet gebruiksvriendelijk. Is de beste optie een soort van spam ip list gebruiken. Ps zou het graag willen weten voor joomla, maar wordpress of elke andere website zal vergelijkbaar zijn.

Henk
Door

Henk

op 29 January 2013

Tonny, Je hebt net uileg gegeven m.b.t. het kopieeren/doorverkopen van iemands anders e-book. Dit was eigenlijk de vraag die ik ook had voor mijn website. Kan mijn idee gekopieerd worden ? of zijn daar regels voor. Kun je zaken laten vastleggen ? groet, Henk

Nico Leukel
Door

Nico Leukel

op 29 January 2013

Hallo Tonny, 1)Ik wil een website maken om een info-product te verkopen. Wat is dan beter: XSite Pro, of alles met Wordpress? 2) Een vriend raad aan om da website te maken met slechts 1 pagina, ik zelf denk dat het beter is om website met meerdere pagina's te maken, zodat je dan ook meer content kunt plaatsen. Wat is nu beter

Rolf Bergeman
Door

Rolf Bergeman

op 29 January 2013

Hoe koppel je specifiek woorden op bladzijden aan Google? mvgr Rolf

Bas van dijke
Door

Bas van dijke

op 29 January 2013

Heey, Tonny Mijn vraag is: De laatste tijd zie ik veel van youtube in google langskomen. Gaat google een nieuw medium worden voor de nederlandse internet marketing? En hoe denk jij dat dit gaat worden? Groetjes, bas

bob
Door

bob

op 29 January 2013

is het beter voor de seo om je blog op de homepage te hebben of maakt dat niet uit?

Carlo Konijn
Door

Carlo Konijn

op 29 January 2013

Beste Tonny, als ik actief blijf met mijn blog, worden dan ook mijn overige pagina's meegenomen in google. Ook al zijn hier andere zoekwoorden voor gebruikt? Alvast bedankt

Johan
Door

Johan

op 29 January 2013

Hallo Tonny in de video's van de Internet Business Mastery wijzen jullie in de userflow rechtstreeks naar een opt in pagina, maar dit mag toch niet meer? ( google ) Groetjes Johan

DE JODE FRANCIS
Door

DE JODE FRANCIS

op 29 January 2013

Hoi Tonny, Ik ben bezig met de voorbereidingen om een niche website te starten, kan je mij een programma aanraden waarmee ik video opnames kan maken van mijn bureaublad waar ik mijn product kan uitleggen. Groetjes Francis

Tonny Loorbach
Rico
Door

Rico

op 29 January 2013

Hoi Tonny, Wat is een gemiddeld bouncepercentage van een site. Wat is dat bijvoorbeeld in jouw situatie (als je dit kwijt wilt). In mijn situatie is dit circa 40%. Groet, Rico.

peneloopee
Door

peneloopee

op 29 January 2013

Hallo Tony, Mijn vraag is kort en simpel. Is het mogelijk om op korte termijn een website te kopen, waarmee ik 2000 euro netto per maand op mijn bankrekening ontvang. Ik ben alleen en heb genoeg aan een inkomen van 2000 euro per maand. Dus gewoon van iemand anders over kopen, die al het werk al gedaan heeft voor mij. Liefst ook passief inkomen. Is dat te regelen?

michel
Door

michel

op 29 January 2013

Hi tonny, Ik had een vraag over seo, Had begrepen dat jij in google keywords gekeken had naar wat je allemaal over jou onderwerp kon schrijven en dan over die keywords artikelen geschreven hebt, Die keywords worden dan de titel van het artikel en die keywords koppel je dan met een plugin dan aan andere artikelen ? Klopt dat ? Bouw je op die manier aan je ranking ?

Henk
Door

Henk

op 29 January 2013

Tonny, Waarom is het goed om naar je seminars te komen ? Je geeft toch al veel informatie via je websites en je webinars . Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen. Groet, Henk

Miek
Door

Miek

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Wanneer maak je een subdomein aan en wanneer een pagina? Telt een subdomein van je website ook mee voor de seo in google of staat het helemaal los van je (hoofd) website? Miek

Matthew
Door

Matthew

op 29 January 2013

Tonny, Ik ben mij al een tijdje aan het verdiepen in e-commerce/internet marketing maar ik heb nog geen product/dienst om aan te bieden. Er speelt een heleboel door men hoofd maar tot nu toe raakt er niets beslist. Kan je nog een tip geven om knopen door te hakken? Op welke manier kan ik het best van start gaan? Bedankt!

Margriet Boogaard
Door

Margriet Boogaard

op 29 January 2013

Er wordt, ook door grote jongens op het internet, gesteld dat de huidige SEO zijn langste tijd heeft gehad bij Google en dat er andere technieken gaan komen. Is jou daar iets van bekend?

Karin den Oudsten
Door

Karin den Oudsten

op 29 January 2013

Beste mensen, ik heb zelf via https://mijn.hostnet.nl/ mijn eigen website gemaakt. Je kunt heel eenvoudig templates gebruiken en deze met de teksten vullen zoals je die graag wilt. Ook de mogelijkheid om met Wordpress te werken, ga hiervoor naar http://www.marketingfacts.nl/berichten/20100122_wordpress_hoe_doe_je_dat_nou_een_cursus Allemaal redelijk goed bij te houden. Hostnet is niet duur in gebruik en ook gebruikersvriendelijk. Succes!

Natalie
Door

Natalie

op 29 January 2013

Hoe kan ik gaan gastbloggen voor iemand? Stuur ik een email met de vraag of ze mijn artikel willen plaatsen? Hoe weet ik dat mijn artikel goed genoeg is voor een gastblog? Waar kan ik gastbloggen?

Sjors Thielen
Door

Sjors Thielen

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Ik heb een sateliet website die hoog staat geïndexeerd en dagelijks bezoekers oplevert. Kan het positief uitpakken als ik deze sateliet website ga vervangen in een tweede webshop? Sjors

DE JODE FRANCIS
Door

DE JODE FRANCIS

op 29 January 2013

Hey Tonny, alweer bedankt voor al de mooie tips die we vanavond hebben gekregen!! Het is altijd weer leerzaam om naar jou webinar te luisteren. Thanks en tot de volgende

Nick
Door

Nick

op 29 January 2013

Maar hoe deed je dat nu met je broer met dat administratie bureau ? :) Is dat offside seo ?

Hielke Valkenburg
Door

Hielke Valkenburg

op 29 January 2013

Is het verstandig om in een blog bericht een lezer direct door te verwijzen naar een product pagina van je webshop?

Youri
Door

Youri

op 29 January 2013

Wordt het "Winnen in Google" seminar vaker gegeven of eenmalig?

peneloopee
Door

peneloopee

op 29 January 2013

Hoi Tonny, Bedankt voor je reactie. Mocht je een goede website weten die 200 p/mnd netto oplevert en die te koop is, hoor ik het graag van je. Het was weer top! Dankjewel voor al je informatie. Fijne avond! Groet Peneloopee

Hielke Valkenburg
Door

Hielke Valkenburg

op 29 January 2013

Ik hoor verschillende verhalen over mijn vraag? Kan Google ad-words je organische positie positief beïnvloeden?

Miek
Door

Miek

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Hartelijk dank voor het informatieve webinar. Het was weer een interessante avond. Nogmaals dank. Groetjes, Miek

John
Door

John

op 29 January 2013

Content wordt ook gescreend op leesbaarheidsfactor. Hoe meer "Jip en Janneke" hoe beter. Ik vind dat goede content bijna niet in allemaal korte simpele zinnetjes kan worden vervat. Hoe zwaar weegt die factor bij SEO?

Rolf Bergeman
Door

Rolf Bergeman

op 29 January 2013

Beste Tonny, Waarom kijkt Google+ naar het aantal keren dat je geplust bent? En hoe bepaalt Google of hij rich snippets honoreerd of niet? Chapeau voor je webinars tot nu toe! groet, Crowedge

Merijn
Door

Merijn

op 29 January 2013

Hallo Tonny, Ik heb een webshop die telefoonhoesjes verkoopt. Er zijn tal van merken hoesjes. De vraag is nu, als mensen in google gaan zoeken, zoeken mensen niet op een merk. Maar op bv hoesje iPhone Kan het kwaad en heeft het nut om toch tussen de zoekwoorden de merknamen te gebruiken? En per pagina, hoeveel zoekwoorden mag je max gebruiken? Wat is nu het beste om als zoekwoord te gebruiken? De losse woorden: iphone, hoesje of toch aan elkaar: hoesje iphone En wat is het verschil tussen het losse en de long tail keywords voor goole, en wat werkt het beste? Alvast bedankt voor het antwoord Met vriendelijke groet, Merijn

Rolf Bergeman
Door

Rolf Bergeman

op 29 January 2013

Ik bedoelde het honereren van mijn google+ pagina, hahaha.

Reactie plaatsen