arrow_drop_up arrow_drop_down
17 februari 2014 

Opnames IMU Vragenuurtje!

Woensdag 19 februari organiseerden wij een LIVE vraag- en antwoord webinar (vragenuurtje) over internet marketing en online ondernemen. Je kunt de opnames van dit webinar hier terug zien:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Marjon de Vroomen
Door

Marjon de Vroomen

op 17 February 2014

Hallo, ik heb zeker wel een paar vragen. Allereerst zie ik door de bomen af en toe het spreekwoordelijke bos niet meer. Ik ben ondernemer en heb een echtscheidingspraktijk met 17 vestigingen door Nederland. Lokale vindbaarheid is belangrijk en landelijke naamsbekendheid. Online marketing is belangrijk en daar is voor ons nog zeker winst te halen. Wij zijn actief op Facebook en Twitter. Toch is de branche complex want mensen die in een scheiding zitten worden niet zo snel "ambassadeurs", om maar iets te noemen. En ook een like op Facebook is en blijft een lastige, wat uiteraard ook zeer begrijpelijk is. De strategie is beslist anders denk ik zelf. Goede content is essentieel maar volgens mij zijn er meerdere zaken en daar ben ik benieuwd naar. Veel vragen volgens mij? Wellicht leven deze vragen ook in andere specifieke (gevoelige) branches. Ook hebben kinderen tijdens een scheiding mij geholpen met het schrijven van een E-book. Wat is een goed middels om dit via de website aan te bieden, wat gebruiken jullie. Ik ben op zoek naar iets wat ook gebruiksvriendelijk is. Alvast bedankt, hartelijke groet, Marjon de Vroomen

Willem Schaap
Door

Willem Schaap

op 18 February 2014

Hoe kan het dat Google een op het eerste gezicht relevante backlink uiteindelijk toch als negatief beoordeeld?

klaziena Waerts
Door

klaziena Waerts

op 17 February 2014

Ik heb een vraag over productlancering. Op dit moment ben ik bezig met het bouwen van de e-cursus (Afvallen met de ideale ondersteuning van Gezonde Chocolade). Hoe kan ik een productlancering nu het beste aanpakken?

johan
Door

johan

op 17 February 2014

Deze website is in dit kader niet relevant. Doe mee aan nogal wat MLM achtige zaken op Internet, tot heden met behoorlijk veel succes. Een deel van het geld gebruik ik om anderen op weg te helpen in het kader: "Geef een arme man een vis en hij heeft 1 dag te eten; geef de arme man een hengel hij kan elke dag eten." Ik heb geen tijd om zelf een site te bouwen en te ontwikkelen en te onderhouden. Met de 4 programma's van dit moment wil ik een site starten primair gericht op NL en België maar ook Engelstaligen. Wat kost het een dergelijke site te laten bouwen, onderhouden inclusief brainstormen en zo. Johan

Roos Nabben
Door

Roos Nabben

op 17 February 2014

Hallo Tonny, Seph en Tim, Wat vinden jullie van het gebruiken van mijn eigen naam voor de website, mede ook gezien ik blogs wil schrijven en een e-boek wil maken? Of is een naam zoals die van jullie ALTIJD sterker of ligt dat aan welke niche je hebt? Waarom bij Webchamp domeinnaam kopen als dat veel duurder is dan vele anderen? Bij jullie betaal je € 12,50 adm.kosten als je elders domeinnaam kiest. Die administratiekosten is dan eenmalig neem ik aan en niet ieder jaar?

Wijnhuis Spaan
Door

Wijnhuis Spaan

op 18 February 2014

Wat is de truc om je bezoekers te triggeren om ze in de shop te houden. Hun aandacht te krijgen/ vast te houden?

Jasper
Door

Jasper

op 17 February 2014

Beste Tonny, Seph en Tim, Wij zijn nu een jaar onderweg met een WM en ons product afvallen zonder dieet. Intussen hebben we meer dan 600 klanten mogen begroeten op een van onze workshops. Dus mag je spreken van een succesvolle strategie. Eerlijkheid biedt wel te vermelden dat we een actie met een grote veilingsite zijn aangegaan. We zien een groeiende achterban op onze E-Mail marketing en steeds meer maandelijkse bezoekers: Ondertussen kleine 20.000 per maand. Onze grootste uitdaging is nu: "Hoe gaan deze bezoekers daadwerkelijk meer converteren, voor nu is dat 0,8 %. Dat levert ons business, maar met een 3% conversie kunnen we verdere marketing activiteiten "staken" en hebben we organisch vanuit Google het succes bereikt wat vanaf het begin voor ogen hadden. Dus zijn alle suggesties omtrent conversie-verbetering voor ons minstens even waardevol als SEO strategieën! Kijk gerust op de site en geef feedback, het gaat tenslotte niet alleen om bezoekers, maar net zo goed over conversie nietwaar? Alvast dank!

Bart van den Bosch
Door

Bart van den Bosch

op 17 February 2014

Mooi dat jullie het vakgebied van online marketing verder ontwikkelen! Ik heb de volgende vraag voor jullie: Zonnepaneelwijzer is een nieuwe vergelijkingssite en advieswijzer voor zonnepanelen. We zijn de eerste site waar mensen online aanbieders van zonnepanelen goed kunnen vergelijken. We hebben afspraken over vergoedingen met aanbieders van zonnepanelen. We hebben nu nog een klein bereik. Binnen een jaar willen we groeien tot de best bezochte site voor zonnepanelen. Om dit te bereiken denken we aan: - ontwikkelen van goede content en informatie - mogelijk fuseren met een top 5 site bij Google (in hoeverre is het mogelijk om twee sites samen te voegen ?) - Ad-words - promotie via social media - affiliatemarketing met sites over zonnepanelen (zowel lokaal als landelijk) - andere vormen van promotie, zowel online als off-line - technisch optimaliseren voor SEO - andere mogelijkheden ?? In welke volgorde zouden jullie je tijd en budget aan bovenstaande onderdelen besteden ? Hebben jullie nog suggesties ?

Thys Lambert
Door

Thys Lambert

op 17 February 2014

Ik heb een webshop om mijn unieke handgemaakte sieraden te verkopen. Momenteel krijg ik een 500-tal bezoekers per maand. Helaas heeft nog geen enkele bezoeker rechtstreeks gekocht via mijn webshop. Dus mijn vraag: wat moet ik doen om van mijn "klik" bezoeker een "koop" bezoeker te maken?

Marc
Door

Marc

op 17 February 2014

In Google Analytics zie je bij de organische zoekwoorden heel veel (wel 80% of zo) "(not provided)" Hoe kan je dat oplossen?

Fokje Ritsma
Door

Fokje Ritsma

op 17 February 2014

Bevelen jullie plaatjes van de website plaatsen op AmazonS3 nog steeds aan?

MB
Door

MB

op 17 February 2014

Beste Tonny, Ik ben momenteel druk bezig met het ontwikkelen van kwalitatieve content voor mijn nog op te starten blog. De vraag die mij vanavond binnen schoot is als volgt, namelijk: ''Is het verstandig om in één keer 100 blog artikelen te uploaden op de website, of kan ik beter 100 dagen lang iedere dag één blog artikel plaatsen?''. Op welke manier houd ik Google te vriend? ;-) Ik zie je positieve reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Mick

Jan Pompe
Door

Jan Pompe

op 17 February 2014

Ik ben bezig met een facebook portal applicatie online te zetten. Wat is de snelste manier om hier klanten voor te krijgen?

Liesbeth Heenk
Door

Liesbeth Heenk

op 17 February 2014

Ik heb drie vragen van technische aard. 1) hoe krijg ik de 'subscribe' button van Mailchimp op mijn website zichtbaar? Is toch wel handig als je mensen gratis tips voor publiceren op Amazon wilt geven.. 2) kan ik 'comments' op slechts 1 pagina in mijn wordpress site aanzetten? 3) ik heb een PPT presentatie gemaakt op mijn Macbook MET audio, die naar YouTube ge-upload en vervolgens was er geen geluid hoorbaar.. Wat doe ik fout? Veel dank bij voorbaat!

nettie bom
Door

nettie bom

op 17 February 2014

website is nog niet in de lucht. is nog in de maak. ik zie ook, zoals marjon de vroomen, door de bomen het bos niet meer. ik weet gewoon niet goed waar ik moet beginnen. ik heb echt stap voor stap hulp nodig. Soms door te weinig focus en de flow gaat er uit, maar ook omdat ik dingen niet snap en niet overzie. Verder wil ik heel graag weten hoe ik een link kan maken op een face book pagina. Voorbeeld. Ik wil via mijn facebook pagina, en later ook via de website, een bepaalde kaasmakerij adviseren bij de mensen. Ik wil dan een soort van dropshipping doen, of hoe je het ook noemt, dat als de mensen op de link klikken op mijn facebook pagina en bij die kaasmakerij terecht komt, dat die kaasmaker kan zien dat de mensen via mij gekomen zijn en hij wil mij dan maandelijks provisie uitbetalen over de omzet die door mijn link ontstaan is. hoe pak ik dat aan?

nettie bom
Door

nettie bom

op 17 February 2014

hoe krijg ik een fotootje bij mijn verhaal?

Sander
Door

Sander

op 18 February 2014

Beste Tonny, Ik wil ook graag van die mooie video's / interviews maken als op http://internetmarketinguniversiteit.nl/videos/ Een aantal vragen: - Wat voor camera gebruik je? - Wat voor microfoon gebruik je? - Wat voor software gebruik je? - Heb je nog een aantal praktische tips of boeken (m.b.t. het interviewen)? Met vriendelijke groet, Sander

Margriet Boogaard
Door

Margriet Boogaard

op 17 February 2014

Ik heb een website en een webshop. Ik wil deze koppelen, maar kan ik dan de webshop ook nog onder de eigen naam laten voortbestaan en vindbaar laten zijn?

Wijnhuis Spaan
Door

Wijnhuis Spaan

op 18 February 2014

Kun je dmv verkoop via een webwinkel de koopgedrag van iemand beïnvloeden?

Ron Rooyackers
Door

Ron Rooyackers

op 18 February 2014

Dag Tonny, Seph en Tim, Kan een Prezi plaatsen op mijn website de Google resultaten positief beïnvloeden? Zo ja, hoe en op welke manier. Thanks

Marie-Louise
Door

Marie-Louise

op 18 February 2014

Opmerking: Ik kan helaas wegens werkzaamheden elders niet het seminar a.s. woensdag 19/2 online volgen, maar zal dat later doen via de link. 1. Geuren helpen de verkoopcijfers te verhogen met uitgaven tot 39% meer, bij fysieke bezoeken aan een supermarkt volgens recent onderzoek in een winkelcentrum. Bron: Radio1 8.40 uur nieuwsrubriek d.d. 18/2/14. VRAAG: Hoe kun je zo'n zelfde emotie oproepen bij bezoek aan je website. Er schijnen in de toekomst wel programma's met geuren, die rechtstreeks het limbisch systeem beïnvloeden, te komen.

Arjan Gout
Door

Arjan Gout

op 18 February 2014

Ik probeer al sinds 10 uur het vragenuurtje te starten, maar ik kom er niet in. Zie alleen vorige video's staan. Geen enkele link die naar het vragenuurtje leidt. Arjan

Arjan Gout
Tim Wouters
Door

Tim Wouters

op 18 February 2014

Hoi Arjan, Het vragenuurtje is morgenochtend pas :)

Mike
Door

Mike

op 18 February 2014

Beste allemaal, Ik heb wel een aantal interessante vragen. 1. Ondertussen is het duidelijk dat je niet teveel moet focussen op teveel doelen op je website. Ik ben bezig met de ontwikkeling van een website waar men hun vaste lasten kan vergelijken. Hierbij wil ik vooral social media betrekken bij me website, op social media zijn mensen dagelijks op terug te vinden en kunnen alle fans juist zorgen voor een nog groter bereik, wanneer ze delen, liken of antwoorden. E-mail marketing wil ik links laten liggen daarom. Denk persoonlijk dat veel mensen e-mails maar half lezen en e-mail marketing kost als je dit goed wil aanpakken ook nog geld voor een goed mail systeem (zeg €27 per maand). Is dit een slimme keuze of raden jullie e-mail marketing ook aan? 2. Hoe kan je het best ranken op de meest concurrerende zoektermen als je alle seo tips uit je e-book hebt opgevolgd en je website mee laat groeien met de ontwikkelingen van google? Op de eerste pagina staan websites met veel backlinks en website's met pagerank 3 of hoger tot zelfs rank 6. De meeste website's zijn niet responsive, als je je browser verkleind krijg je een schuifbalk. Mijn website zal volledig responsive en retina geoptimaliseerd zijn. Ben benieuwd hoe je deze oude garde kan gaan overtreffen, welke statisch al maanden ongeveer op dezelfde plaatsen blijven staan. 3. Jullie praten vaak over conversie verhoging. Welke tips hebben jullie om rekening mee te houden betreffende conversieverhoging? Mijn doel is dat mensen gaan vergelijken en daarna gaan afsluiten. Ikzelf probeer hierop in te spelen door informatie te geven op dezelfde pagina over: het vergelijken zelf, keuzehulp en meer informatie te geven, uitleggen hoe het overstapproces werkt, veelgestelde vragen te beantwoorden en een klein stukje informatie over ons zelf. Uiteraard zal rechtsboven in een submenu net als bij jullie een contact en over ons knop komen en zal de hoofdnavigatie alleen van call to actions voorzien zijn. 4. Hoe kan je het best in het begin met social media omgaan wanneer je bijvoorbeeld nog maar 2 fans hebt? Dit toont niet echt van vertrouwen. Ik zie het ook bij jullie bijvoorbeeld, hoe meer fans, hoe sneller het aantal stijgt.

Roaen Christophe
Door

Roaen Christophe

op 18 February 2014

Goede morgen allen, Verschillende vragen over Sociale media: - Kan ik heel concreet vragen om te "delen" op facebook? of is dit not done? En als ik dit doe, moet daar iets tegenover staan? - Zelfde met "like ons" Kan men daar iets tegenover stellen. - Hoe ver kan je gaan op LinkedIn? Dit is meer een zakelijk netwerk, maar ik wil deze markt zeker niet laten liggen. - Intensiteit: Ik heb snel het gevoel dat ik te veel post. Hoe meet je dit af en is er een "ideale" interval? Alvast bedankt en tot woensdag

Ron
Door

Ron

op 18 February 2014

Beste ' stuurlui' Wij zijn bezig met het opzetten van een website. De bouwer geeft aan dat via SEO de website via google mooi op pagina 1 te vinden zal zijn. Mijn vragen zijn: vraag 1: als het zo " makkelijk" is waar zit dan het echte verschil? Iedereen wil op de eerste pagina terechtkomen dus hoe onderscheid je jezelf dan tov van je concurrenten? Ook zij zullen zoektermen gebruiken die jij ook gebruikt zeker als er sprake is van een afwijkend product tov de massa. vraag 2: hoe belangrijk is het gebruik van andere media zoals facebook, twitter, instagram ed. voor het vinden van je site? vraag 3: hoe vind je online je doelgroep bijv vrouwen 25+? is dan de opzet/inrichting van je site bepalend? vraag 4: kun je letterlijk alles online verkopen met de juiste onlinestrategie? Zo ja wat is daar dan voor nodig bv advies van een marketingbureau, ICT ondersteuning, dagelijkse acties op je website ed?

Joke Stenvert
Door

Joke Stenvert

op 18 February 2014

Ik heb een vraag over versturen blog en nieuwsbrieven. Van de een hoor ik dat je nieuwsbrief of hoe je die ook wilt noemen eigenlijk je blog is aangevuld met bv 2 items. Een ander zegt dat je je blogs apart via bijvoorbeeld linkedin en facebook post en dat je nieuwsbrief met andere zaken gevuld moeten worden. Wat is het handigst?

Steven
Door

Steven

op 18 February 2014

Wat zijn naar uw mening de 3 belangrijkste on-page aanpassingen die ervoor zorgen dat een website hoger scoort in de zoekresultaten?

Patrick Moors
Door

Patrick Moors

op 18 February 2014

Beste Door allerlei problemen bij mijn huidige webschop ontwikkelaar ben ik op zoek naar een manier om te verhuizen met mijn webwinkel. Aangezien ik niet weer een zware investering wil doen kan ik enkel mijn bestaande schop verhuizen naar een andere ontwikkelaar en hopen dat die 't beter doen. Of hebben jullie ook een Winstmodel op leasecontract of zo? Vriendelijke groetjes van een toekomstige klant ;-)

Marcel Borst
Door

Marcel Borst

op 18 February 2014

Mijn blogsite gaat over sport en voeding. Dus komen ook regelmatig blogberichten terug over dezelfde onderwerpen. Als ik dan in de SEO plugin het kerntrefwoord van weer een nieuw bericht over eenzelfde onderwerp aangeef, dan krijg ik altijd een rood bolletje, omdat ik dat trefwoord al vaker heb gebruikt. De pagina analyse geeft dan aan dat ik dit trefwoord al x keer eerder heb gebruikt en dat ik beter kan overgaan op een goede zoekwoord strategie.... Kunnen jullie hier nader op ingaan? Als je blogsite een niche hanteert, dan gaan je blogberichten toch meestal wel over hetzelfde onderwerp?

Coen
Door

Coen

op 18 February 2014

Beste vrienden, Ik heb een blog over luxe mannen zaken. Via opt-in wil ik mensen graag op de hoogte houden van de laatste posts. Is het voor een blog ook mogelijk om nieuwsbrieven met het laatste nieuws automatisch te verzenden ipv dat ik dit telkens handmatig moet doen? Groeten Coen

Guido
Door

Guido

op 18 February 2014

Hallo, We hebben onlangs een nieuwe website gelanceerd (www.happyrent.nl) onze oude website (www.happyrent.eu) is vrij goed vindbaar (in Limburg e.o.). De nieuwe website nog niet (moet landelijk goed vindbaar worden). Technisch is de website wel geoptimaliseerd voor google en het aanzetten tot aankopen alleen duurt het altijd even voordat je pagina omhoog komt in google. Welke methodes zijn in beginsel het belangrijkste voor? Iz dit Linkbuilding? Social Media? Ik las in een ander SEO blog dat Facebook geen enkel effect heeft op je positie in google (wel op traffic) volgens mij is dit bij google plus wel zo. Klopt dit? Kortom waar kunnen we het beste als eerste op inzetten bij een nieuwe website.

Conrad
Door

Conrad

op 18 February 2014

Ik zoek een mooie wordpress template met social media integratie. Gemakkelijk onderhoudbaar, inclusief een online e-learning module en integratie met betaal mogelijkheden. Is het dan ook mogelijk om gewoon alleen een winstmodel wordpress abonnement af te nemen.

Fredy
Door

Fredy

op 18 February 2014

Hoe regel je met leveranciers dat je een vergoeding/ commissie krijgt per lead of verkoop . Vooral als ze nog helemaal niets weten van affiliatiemarketing of dropshipping. Vooral de categorie duurzaam of ecologisch bouwen heeft weinig know how van deze eigenlijk al gangbare manier van verkopen. Ik zou niets liever promoten dan duurzaam bouwen maar weet niet hoe hiermee te verdienen. Misschien weet IMU raad.

Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 18 February 2014

Beste Wat zijn de beste SEO Wordpress plug ins? Ik heb vernomen dat Yoast plug hoogaangeschreven is. Is deze zo doeltreffend én heeft u nog andere tips mbt SEO- Wordpress plug ins aub? mvg Stefan

Michel
Door

Michel

op 18 February 2014

Hoi Tonny, hierbij mijn vragen: - Kun je te veel SEO pagina’s hebben? - Hoe beslis ik welke keywords voor mij het belangrijkst zijn? En hoeveel? - Kun je ook te veel interlinks hebben? - Stel ik verkoop verzekeringen, is het dan verstandig om zo een SEO pagina voor keyword ‘verzekering’ en een SEO pagina voor ‘verzekeringen’ te maken? - Hoe verkrijg ik waardevolle backlinks? Alvast bedankt!

Claudia Blommers
Door

Claudia Blommers

op 18 February 2014

Ik heb een webshop met yoga-, pilates- en loungekleding en ik heb enkele vragen. Hoe belangrijk zijn customer reviews voor het genereren van meer conversie? Welke andere mogelijkheden zijn er voor het vergroten van de conversie van een webshop? Waardoor gaat een bezoeker echt iets kopen? Waar zou een goede facebook landingspagina voor een webshop aan moeten voldoen? Is het voor een webshop interessanter om een facebook advertentie te plaatsen met als doel meer likes te genereren of meer klikken naar de webshop? Moet je nog een verzoek indienen bij Google voor het tonen van rich snippets of gebeurt dit automatisch als de code van de website geschikt gemaakt is. Afbeeldingen (van producten) lijken er in ieder geval niet door te komen. Kan er een afbeelding getoond worden bij een organisatiepagina? Alvast bedankt! Claudia

Esther Wouters
Door

Esther Wouters

op 18 February 2014

Wat denk jij? Zou het zinvol zijn om t.b.v. een betere vindbaarheid door Google de LinkedIn profielen van onze collega's te voorzien van een wervende omschrijving over ons bedrijf in hun Summary? En zo ja, kunnen we dan allemaal (deels) dezelfde tekst gebruiken of gaat Google dat als dubbele content zien? In de tekst over ons bedrijf zetten we dan producten/diensten waarop we gevonden willen worden, bijvoorbeeld: "Herke ICT Group is een sterke partner voor netwerkbeheer, zowel bij de klanten zelf als online. Office 365, Microsoft Lync, Microsoft CRM Online zijn enkele voorbeelden van online mogelijkheden."

Peter
Door

Peter

op 18 February 2014

Hallo, Graag zou ik willen weten hoe je een oude versie van het winstmodel kan updaten naar de nieuwste versie? Kan ik dit doen zonder dat je hier problemen mee krijgt? Alvast bedankt voor jullie reactie. Peter

Peter
Door

Peter

op 18 February 2014

Hallo In mijn dashboard staat dat ik nog 14 updates moet doen. Doe ik dit zelf en gaat dit goed of worden deze updates automatisch vanzelf gedaan? Alvast bedankt Peter

Peter
Door

Peter

op 18 February 2014

Hallo, Wat is de beste, makkelijkste en snelste manier om inzichtelijk te krijgen hoe je de look en feel van de website kan veranderen? Heb 2 jaar niets gedaan met de website en waarschijnlijk is er intussen veel verandert. Peter

evi
Door

evi

op 18 February 2014

Ik lees hier zóveel punten waarop ik mijn online marketing strategie zou kunnen verbeteren, wat is nu het eerste waarmee ik het beste kan starten?

Anja
Door

Anja

op 18 February 2014

Wat kun je me vertellen over landingpagina's? Hoe pas ik ze optimaal toe?

Roaen Christophe
Door

Roaen Christophe

op 18 February 2014

Heel eenvoudige vraag misschien. Is er een ideale manier om een nieuwe website te lanceren? En dit vooral op vlak van "We zijn er kom allen naar hier" kenbaar maken op sociale media zal er wel één van zijn, zijn er nog andere tips

S. Jansen
Door

S. Jansen

op 18 February 2014

Via Facebook kwam ik op jullie site terecht en ik heb zeker wat vragen. Ik heb al een tijdje een bedrijf naast mijn studie gehad en ben momenteel afgestudeerd. Tijdens mijn studie kwamen de meeste klanten via via nu ik klaar ben wil ik meer klanten via mijn site aantrekken. Alleen hoe doe je dit? Veel mailen met je sitelink? Social media? Hopelijk hebben jullie wat tips !

S. Jansen
Door

S. Jansen

op 19 February 2014

PS: Het is een videoproductiebedrijf wat zich richt op de toerisme sector maar ook de video diensten aan andere bedrijven aanbiedt.

Wes
Door

Wes

op 18 February 2014

Vraag 1: Is het mogelijk dat het laatste webinar van Seph Fontane Pennock herhaald wordt, of kan ik deze ergens terug vinden? Vraag 2: Enig idee waar Google mee bezig is sinds begin januari? http://algoroo.com/ Extreme wijzigingen bij mijn eigen websites en die in mijn kennissen kring.

Pouya raap
Door

Pouya raap

op 18 February 2014

Wat zijn de eerste 3 dingen waar je naar moet kijken bij een website waar nog niks aan Seo is gedaan?

Karin Daler
Door

Karin Daler

op 18 February 2014

Zijn er graadmeters om te meten of je een exclusief of opmerkelijk product/dienst met wow factor hebt?

Stefan Martens
Door

Stefan Martens

op 18 February 2014

Hallo, Mijn vraag betreft de laatste video over conversie optimalisatie. Ik beheer een webwinkel voor voedingssupplementen. In de webwinkel wil ik ook extra informatie geven over gezondheid, gebruik van voedingssupplementen etc. Maar nu begrijp ik uit je video dat de webwinkel een verkoopomgeving moet blijven en geen informatie omgeving. Ik dacht juist dat content (marketing) mijn webwinkel zou verbeteren. Zou ik voor mijn content / informatie omgeving onze Google+ page kunnen gebruiken?

Sander
Door

Sander

op 18 February 2014

Wat zijn jullie verwachtingen over de nieuwe extenties zoals .company .menu .build .tips?

Sander
Door

Sander

op 18 February 2014

Nog twee vragen.. - Hoe lang zal het duren voordat deze extensies ingeburgerd zijn? - Is het de moeite waard om een domeinnaam met zo'n nieuwe extensie te registreren?

Sterkendries Pascale
Door

Sterkendries Pascale

op 18 February 2014

Goede dag, Ik ben organisatrice van dansevenementen, ik weet dat social media niet meer weg te denken is voor promotie en publiciteit. Ik wil graag weten hoe ik op een snelle manier via social media, zoals, twitter, FB, g+1 en linkin het best publiciteit kan maken en mijn doelgroep kan vergroten. Momenteel is mijn website nog niet klaar. Wat is volgens u een goede website? Wat is er onmisbaar op een website in 2014? Wat raad u mij aan als organisator om het beste vindbaar te zijn en om het beste te communiceren met mijn doelgroep? Wat zijn belangrijke tools voor organisators in de social media? Waar moeten we rekening mee houden? Wat is noodzakelijk ? Dank u Groeten, Pascale

Stefan Ober
Door

Stefan Ober

op 18 February 2014

Hallo, Je ziet op veel websites een cookie toestemmingsvraag. Zitten er bij het winstmodel ook cookies? Zo ja, moeten wij ook zo'n waarschuwing inbouwen?

Mandy
Door

Mandy

op 18 February 2014

Ik wil, naast m'n nederlandse site, ook een engelstalige versie uitrollen (simultaan zeg maar). Is de aanpak (SEO-technisch) gelijk? Of werken strategieën internationaal anders? Waar moet ik op letten? Kan ik identieke content plaatsen of wordt dit negatief beoordeeld door Google? (Nederlandstalig op NL site/ Engelstalig op Internationale site)

cocky
Door

cocky

op 18 February 2014

hallo mensen, - is het verstandig om oude blog berichten te verplaatsen naar pagina's? zo ja, waarom? - er wordt geadviseerd om minder met keywords te doen maar meer met long tail, moet je hier dan ook het artikel/bericht mee laten beginnen? volgens de SEO analyse moet dat wel - hoe belangrijk is het bounce percentage? op onze site worden meer dan 2 pagina's bekeken per bezoeker en toch hebben wij een bounce percentage van meer dan 60% - is het beter een aanbod aan het begin van je blog te plaatsen of aan het einde van je blog? - afbeeldingen zijn maar voor 1/4 geindexeerd door google. hoe kan dit en wat kan je er aan doen? - er wordt gezegd dat je bezoekers maar voor 1 ding moet verleiden. maar als je nu een aantal ebooks hebt en je wilt mensen op de hoogte houden van je laatste blogs, hoe doe je dat dan? dank

Steven
Door

Steven

op 18 February 2014

Hallo allemaal, Ik heb een paar kleine vraagjes, ik heb zojuist het boek "Winnen in google 3.0" gelezen en daar spreken jullie alleen over Wordpress, Ze zouden schone code gebruiken en dat is waar google ook naar kijkt, maar heeft dreamweaver ook een schone code? En welk is het makkelijkst te gebruiken voor een leek? Ik heb in de week op de webinar de vraag gesteld over een website naast een webshop te maken. De artikels van de website zouden bijna hetzelfde zijn als in de webshop, deze worden ook door velen gebruikt, geeft dit een slecht resultaat bij google, want er zijn al heel veel websites en webshops over onze producten. We zijn van plan met 2 personen dezelfde website te gebruiken en eventueel nadien ook onze downline. Is dit verstandig qua rangschikking bij google? Of is het beter dat we andere artikels gebruiken op het beginscherm van onze website? Wanneer ik mijn naam volledig in google typ dan sta ik nooit op het eerste blad, alleen als ik aanhaaltekens ervoor en erna zet, deze vraag is omdat je in het boek ook spreekt dat "long tail" de toekomst is voor zoekopdrachten. Dank u, Steven

Petra van der Hooft Borduurstudio Terneuzen

Beste Hoe kan ik het aantal bezoekers op mijn webshop vermeerderen. Hoe bepaal ik de trefwoorden in mijn webshop,en kan ik zien of ze werken. Hoe zorg ik er voor dat mijn aantal bezoekers in de webshop ook kopers worden. Alvast bedankt. Petra

Marianne de Zwart
Door

Marianne de Zwart

op 19 February 2014

Beste Teamlededn, Ik heb nog geen website, maar heb er al wel ideeën over. Het lijkt me leuk om een interactieve community erbij te creëren. Kan dat door ze commentaar te laten geven op wat je te bieden hebt. Kan ik ze dan ook de mogelijkheid geven om een foto te platsen of een video? Het gaat over tochten maken. Daar kunnen ze dan wat van laten zien uit hun eigen ervaring per gemaakte tocht. Kan zo'n tocht naar Facebook gedeeld worden en naar twitter en g+ ? Zo kan dan een geïnteresseerde vanaf Facebook naar mijn website komen en het verder bekijken, als het die persoon aanstaat.

Harry Bruning
Door

Harry Bruning

op 19 February 2014

Beste Team, Op dit moment ben ik op familiebezoek in Taiwan voor vier weken (waarvan een week in Japan). Natuurlijk ga ik het vragenuurtje proberen te volgen. Vraag: 1. Hoe verhuis ik een geregistreerd domein bij Godaddy naar Hostgator? 2. Als ik een tweede domein toevoeg bij Hostgator (via Addon Domain), hoe voorkom ik dat het primary domein ook verschijnt in het zoekveld van Google? 3. Wat iedere bezoeker van dit vragenuurtje wil weten: Hoe genereer je meer bezoekers naar je website, goede SEO vooropgesteld. Alvast bedankt. Succes met het live vragenuurtje! Met vriendelijke groet, Sky Horse Harry Bruning

Nicole
Door

Nicole

op 19 February 2014

Deze sessie is te volgen via YouTube, maar dan moet je je met een Google-account aanmelden. Deze heb ik wel, maar wil hier geen berichten van jullie of anderen op ontvangen (nu zeker nog niet). Dan krijg ik de informatiestroom op een mailaccounts waar ik deze niet op wil. Waarom niet een andere vorm, zonder je verplicht te moeten aanmelden bij Google? Het is niet duidelijk of ik rechtstreeks bij deze sessie kan zijn. Is het mogelijk om deze later te zien op YouTube? En ook zonder in te loggen via een Google-account? Hoe kan je een conversie via je website maken als je een niet-stoffelijk product hebt, geen e-book, je klantenbestand zuiver wilt houden (dus niet iedereen via je website toelaten tot je klantenbestand om een zo goed mogelijk bestand op te bouwen, want deze heeft uiteindelijk een waarde) en je vaak toch regionaal gebonden bent? Denk aan advisering met verkoop van niet-stoffelijke producten.

Tim Wouters
Door

Tim Wouters

op 19 February 2014

Hoi Nicole, Je hoeft je alleen aan te melden als je je wilt abonneren op ons youtube kanaal. Wanneer je alleen deze sessie wil bekijken, is dat echter niet nodig.

Niels van Rijsbergen
Door

Niels van Rijsbergen

op 19 February 2014

Mijn vragen met betrekking tot Internet Marketing: 1. Hoe kun je als technisch B2B bedrijf emailmarketing het beste in zetten en met name over de frequentie en tijdstip van de mailing? 2. Van welke nieuwe of toekomstige adwords toepassingen (ad innovations) verwachten jullie veel? 3. Welke quick wins worden door jullie standaard opgepakt bij het optimaliseren van een bestaand adwords account? 4. Welke quick wins zouden jullie wekelijks oppakken en welke met minder regelmaat wanneer het gaat om Search campagnes? 5. Hoe kijken jullie aan tegen Bing Advertising? 6. Hoe heeft KLM de mogelijkheid gekregen om een (google search) zoekfunctie te krijgen in hun eigen organische sitelinks , zoekterm [KLM] en kunnen ze daarin adviseren? 7. Hebben jullie ervaring met Real Time Bidding Platformen? Ik ben heel benieuwd , bedankt alvast!

Michiel
Door

Michiel

op 19 February 2014

Kun je meerdere sites, die veel op elkaar lijken, toch goed in google search krijgen ?

Clarita Sloot
Door

Clarita Sloot

op 19 February 2014

Dag Tonny, Seph en Tim, Ik heb een webWINKEL met uitvaartproducten: www.eturnal.nl Geen producten dus die je "schreeuwerig" aan de man kunt brengen. In een eerder webinar heb jij (Tonny) al eerder gezegd dat het optimaliseren van een webWINKEL heel anders is dan het optimaliseren van een webSITE en dat je deze twee moet je eigenlijk volledig gescheiden houden. *1 Tot nu toe geef je (bijna) alleen tips voor websites. Ben je van plan om binnenkort ook meer "tips & Trucs" voor webwinkels te gaan geven? *2 Ik adverteer wel af en toe in branche gerelateerde bladen/sites maar wil uiteraard ook graag mijn webwinkel ze goed mogelijk in de markt zetten. NOG TIPS??? Alvast bedankt, Clarita

Clarita Sloot
Door

Clarita Sloot

op 19 February 2014

Ik heb al redelijk veel verkopen in mijn webwinkel (en ook veel positieve reacties in gastenboek en bij Keurmerkdus) dat gaat op zich prima maar het mag altijd meer zijn.

Elke
Door

Elke

op 19 February 2014

Wij hebben volgende week donderdag onze eerste lancering. Is het best om te zorgen dat affiliates er dan onmiddellijk hun volgers naartoe sturen, of beter enkele dagen later, vlak voor de deadline van de lanceringskorting (die een week duurt)?

Wes
Door

Wes

op 19 February 2014

Jep

Evi
Door

Evi

op 19 February 2014

Jahoor, werkt prima!

S. Jansen
Door

S. Jansen

op 19 February 2014

Geluid en beeld werkt perfect!

Marc
Door

Marc

op 19 February 2014

Prima te horen

Klaziena Waerts
Fredy
Door

Fredy

op 19 February 2014

Ja het doet het Google hangout

Stefan
Door

Stefan

op 19 February 2014

Het moet wel lukken, maar met de nodige lag. :)

Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 19 February 2014

Om de 10' vallen jullie weg. Wordt het ook nog heruitgezonden?

Maarten
Door

Maarten

op 19 February 2014

Antwoorden mogen wat korter en bondiger.

Ferry Ikink
Door

Ferry Ikink

op 19 February 2014

Hallo boys, Het hoofddoel van MAKELAARONLINE.NL is woning aanbieders een beter platform te bieden hun huis beter, goedkoper en sneller te verkopen. Dit gebeurt door 1 of meerdere makelaars. Tevens biedt MAKELAARONLINE.NL makelaars een platform waarop de mogelijkheid geboden wordt te participeren in de verkoop en/of verhuur van woningen. Mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis biedt MAKELAARONLINE.NL de mogelijkheid deze te vinden, inclusief alle aanverwante zaken. Het unieke aan MAKELAARONLINE.NL is dat de verkoper zelf de prijs bepaalt en zelf bepaalt met welke makelaar(s) hij in zee gaat. Vooraf wordt een courtage of bonus overeengekomen. Wanneer de woning aanbieder kiest voor meerdere makelaars zal alleen de verkopende makelaar delen in de opbrengst. Voordeel van het inschakelen van meerdere makelaars is dat de makelaars een extra drijfveer hebben uw huis eerder en beter te verkopen dan de con-collega. Kort samengevat voor de verkoper: In de huidige woningmarkt wordt een woning vaak door 1 makelaar aangeboden. Met MAKELAARONLINE.NL is het mogelijk meerdere makelaars te betrekken bij de verkoop van uw woning zonder dat daar meer kosten aan verbonden zijn. Het inschakelen van meerdere makelaars zal resulteren in meer onderlinge concurrentie wat uiteindelijk zorgt voor een goede en snellere verkoop van uw woning. Kort samengevat voor de makelaar: De makelaar vergroot haar portefeuille! Een woningverkoper kiest u én uw con-collega om een woning te verkopen. Een woning die u wellicht zonder MAKELAARONLINE.NL nooit in uw portefeuille had gehad. De uitgelezen kans om meerdere woningen goed in de markt te zetten en te verkopen met uw expertise, marketing activiteiten en inzet Maar hoe breng je zoiets dan onder de aandacht...? Social media.,..? Kranten ...? Radio...? TV...? Dit is kort samengevat het concept, we zijn nu de site aan het bouwen en hopen met 2mnd online te gaan. Maar het belangerijkste is hoe kunnen wij op de beste manier de makelaars bereiken en de particulieren om hun objekt straks bij ons aan te bieden op makelaaronline.nl BVD.

Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 19 February 2014

Ik vermoed ook dat het een beetje meer lokaal is, nu heb ik pas uw reactie gehoord. :)Dank.

Stefan Vandevelde
Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 19 February 2014

nu loopt het precies beter, ik heb 2' gebufferd en paar zaken afgesloten. Mvg

Rianne
Door

Rianne

op 19 February 2014

Hallo, Ik ben Rianne en ik heb samen met een vriendin (allebei 14 jaar) een webshop. Wij verkopen zelfgemaakte halsters voor paarden. Wij hebben onze site nu denk ik een maand of 5. We hebben alleen nog niks verkocht! Wat kunnen wij doen om meer te verkopen. Ik weet wel dat er veel sites zijn waar ze halsters verkopen dus is er misschien iets waardoor wij net een beetje anders worden als de rest? Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen!

Marcel
Door

Marcel

op 19 February 2014

Kunnen jullie de website noemen van de zonnepanelen vergelijkingssite? Ik heb wel interesse in het affiliatie programma (of andere samenwerking).

Marc
Door

Marc

op 19 February 2014

Jullie slaan mijn vraag over ;-( In Google Analytics zie je bij de organische zoekwoorden heel veel (wel 80% of zo) "(not provided)" Hoe kan je dat oplossen?

Stefan Vandevelde
Seph
Door

Seph

op 19 February 2014

Hoop dat dat zo duidelijk was Stefan! :D

Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 19 February 2014

Graag een woordje over de werking, bronnen en belangrijkheid SEO teksschrijven. Dank.

Carla Boonstra
Door

Carla Boonstra

op 19 February 2014

Heb je tips en ideeën om meer bezoek te genereren naar onze website? De website is vanuit een non-profit instantie opgezet; wij hebben daarom weinig promotiegeld te besteden... Ben benieuwd! Carla Boonstra

Sharon
Door

Sharon

op 19 February 2014

Hallo, Ik doe de marketing en communicatie voor een groothandel. Ik ben momenteel vooral bezig met promotie per mail en posters in de winkels waar we producten aan verkopen zodat veel klanten onze producten kopen. Hebben jullie tips hoe ik producten beter onder de aandacht kan brengen bij winkels?

Stefan Vandevelde
Hillie
Door

Hillie

op 19 February 2014

Hebben jullie tips voor Social Media Marketing - monitoring tools voor a merken, waar moet je op letten? Natuurlijk analytics / webcare / engaging. Er zijn veel aanbieders, waaronder Hootsuite zeer goedkope oplossingen biedt vanaf +/- € 10. Andere starten met een tarief rond de € 250 op jaarbasis. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips.

Coen
Door

Coen

op 19 February 2014

Hoi heren, Fijn webinar weer! Ik leer altijd veel van jullie. Ik heb een blog(ik had reeds eerder een berichtje gestuurd) over luxe mannendingen. Ik wil daar graag een webshop aan koppelen via dropshipping. Echter heb ik nog niet zoveel bezoekers. Is het verstandig om nu al partners te gaan zoeken voor de dropshipping. Of zal ik eerst mijn blog weer nieuw leven in gaan blazen (wat ik sowieso ga doen) Thanks!!

S. Jansen
Door

S. Jansen

op 19 February 2014

Ben benieuwd of ik de 100e ben nu! Mooie webinar!

Michel
Door

Michel

op 19 February 2014

Hallo Tonny, Seph en Tim, Dankjullie wel voor dit vragenuurtje, heet nuttig. Ik moet er nu helaas vandoor. Is het mogelijk om per e-mail antwoord krijgen op mijn vragen? Alvast bedankt. Groet, Michel - Kun je te veel SEO pagina’s hebben? - Hoe beslis ik welke keywords voor mij het belangrijkst zijn? En hoeveel? - Kun je ook te veel interlinks hebben? - Stel ik verkoop verzekeringen, is het dan verstandig om zo een SEO pagina voor keyword ‘verzekering’ en een SEO pagina voor ‘verzekeringen’ te maken? - Hoe verkrijg ik waardevolle backlinks?

Bart van den Bosch
Michiel
Door

Michiel

op 19 February 2014

100e vraag, waarom ?

Philippe Kenens
Door

Philippe Kenens

op 19 February 2014

bedankt voor het mooie boek

Marcel Borst
Door

Marcel Borst

op 19 February 2014

Yep

Kenens Philippe
Door

Kenens Philippe

op 19 February 2014

Alles loud & clear

Stefan
Door

Stefan

op 19 February 2014

Ik hoor jullie goed, maar hapert redelijk veel. :)

Tim Wouters
Stefan Vandevelde
Stefan Vandevelde
Eddy de Jong
Door

Eddy de Jong

op 19 February 2014

Goed verhaal. Sta op 't punt jullie systeem aan te schaffen. Dit soort webinars geven extra positieve waarde aan het maken van zo'n keus.

Stefan Vandevelde
Marcel Borst
Door

Marcel Borst

op 19 February 2014

Google geeft aan dat ik als "Author at ... Blog‎ : 12 jan. 2014 - Over Marcel Borst. Deze auteur moet nog zijn bio nog toevoegen Meanwhile lets just say that we are proud Marcel Borst contributed a whooping ... Blijkbaar moet ik ergens nog wat informatie over mezelf kenbaar maken. Doe ik dat ergens in de Wordpress omgeving van mijn website of doe ik dat ergens anders bij Google?

Sander
Door

Sander

op 19 February 2014

Bedankt voor het eerdere antwoord en de boekentip! Ik heb nog een vraag. Je ziet steeds vaker dat webshops gebruik maken van een chat. Wat zijn jullie ervaringen met een proactieve chat? (Zodat een bezoeker bijvoorbeeld na 20 seconden een automatisch bericht krijgt van een medewerker?)

S. Jansen
Klaziena Waerts
Wes
Door

Wes

op 19 February 2014

Geluid

Karin
Door

Karin

op 19 February 2014

Ik denk er over om presentaties te gaan maken via internet. Ik voer snoeiwerk uit, maar geef ook advies en cursussen. Zijn er voordelen aan om het via een webinar te doen of losse filmpjes te maken voor op YouTube. Of zijn er andere gunstige manieren?

Jan Deken
Door

Jan Deken

op 19 February 2014

Goed bezig mannen! Ik probeer nog wat lastige vragen te bedenken! Thx voor de antwoorden so far!

Sonja Broekhuizen @SonjaBroekhuiz
Mike
Door

Mike

op 19 February 2014

Geluid is weggevallen denk, bij mij toch.

Roos Nabben
Door

Roos Nabben

op 19 February 2014

Jullie spreken over de google reageert op waarde op je website. Jullie definieren waarde o.a. met de mate van interactie, zijn er nog meer dingen die die waarde bepalen?

Jan Pompe
Door

Jan Pompe

op 19 February 2014

Het is een portal om mensen een webwinkel in facebook te laten plaatsen met alle voordelen van de kracht van facebook kijk maar even op fmall.nl

Karin
Door

Karin

op 19 February 2014

aanvulling op m'n vorige vraag... kijken mensen liever naar korte deelfilmpjes of liever een lange die meer aspecten behandeld

Stefan Vandevelde
Door

Stefan Vandevelde

op 19 February 2014

Welke SEO plugins zou je kunnen combineren met Yoast plug aub? Plug ins om de functies die Yoast niet heeft, maar wel nodig zijn voor SEO, op te vangen. Dank. mvg Stefan

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Is het interessant om een URL in een tweet te plaatsen. Komt dit niet over als spam.

Steven
Door

Steven

op 19 February 2014

Hey, Heb nog een vraagje, door stoornissen heb ik maar de helft kunnen volgen, blijft deze webinar op youtube staan? Groetjes, Steven

Tim Wouters
Fredy
Door

Fredy

op 19 February 2014

Ik zoek een marketingmaatje in de buurt van Enschede. Hoe vind ik die? Missie: duurzaam en groene markt optimaliseren voor allerlei markten. Voor duizenden aan info en inzicht in huis maar niet technisch en gestructureerd genoeg om goed te functioneren. Hebben jullie tips?

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Leuke Webinar. Toch een kleine tip … recht naar de camera kijken. Dan kijken jullie "recht" in onze ogen. Nu kijken jullie alsof wij onder ons scherm zitten.

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Ai, en nu is jullie klank weg

cocky
Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Daar zijn jullie terug...

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Er zijn zijn bizarre/malafide bedrijven op de markt die email adressen verkopen aan superlage prijzen. Hebben jullie (of iemand anders) ervaring met Marketing1 in London? vb 350000 adressen voor € 90

Esther Wouters
Door

Esther Wouters

op 19 February 2014

Interessante sessie mannen. Dank voor jullie reactie op mijn vraag over LinkedIn en Google SEO, helder.

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Jullie doen het goed, heel goed zelfs… Geven jullie ook voordrachten in België. (of video / Webinar) Wij zoeken een cursus/voordracht over "hoe interpreteer je Google Ad Words"

Clarita Sloot
Door

Clarita Sloot

op 19 February 2014

Zit al vanaf het begin te luisteren en volgens mij zijn mijn vragen nog niet "direct" beantwoord. Wel hebben jullie op andere soortgelijke vragen beantwoordt. Dus...al met al wel interessant

Coen
Door

Coen

op 19 February 2014

Hoi mannen, Ben ik weer, ik zit nog steeds te kijken :-) Ik vroeg me af of jullie een handleiding hebben voor het opzetten van productlanceringen. Of kan ik ergens een voorbeeld zien hoe ik dat op zou zetten? Thanks! Coen PS. Website is trouwens ultimoturismo.com :-)

Renée Daniëls
Door

Renée Daniëls

op 19 February 2014

Ik ben rond 10.30 uur ingeschakeld en ben er nog steeds. Ik heb wel tussendoor OS spelen zitten kijken. ;-) "Best of both worlds" Heb ik daardoor misschien de vraag over landingspagina's van Anja gemist?

Fredy
Door

Fredy

op 19 February 2014

Ik ben al 2 uur en 44 minuten aantoonbaar en geboeid aan het mee typen. Ik vond het dus niet erg dat jullie de schermen in de gaten hielden. Bedankt Seph voor je laatste antwoord.

Seph
Door

Seph

op 19 February 2014

Graag gedaan Fredy! Hartstikke leuk dat je erbij was. :)

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Bestaat er software om zelf affiliate op te zetten? (en niet via bvb via clickbank) Dit staat niet op jullie site. Concreet voorbeeld : wij hebben een shop en willen zelf door ons bepaalde dealers de kans te geven commissie te geven.

Renée Daniëls
Door

Renée Daniëls

op 19 February 2014

Ik kan mijn 'pitstop' nu écht niet langer uitstellen ... Mijn belangrijkste inzicht: ik moet de 3.0-versie van Winnen in Google ASAP downloaden en lezen. :-) Hartstikke bedankt mannen - en vast tot later!

Sander
Door

Sander

op 19 February 2014

Waarom zijn jullie gestopt met Tweetdeck als het toch wel goed werkte?

Coen
Door

Coen

op 19 February 2014

Heren, Bedankt voor de leerzame webinar. Ik heb nu helder voor me hoe ik mijn internet 'imperium' op ga bouwen. Ik ga aan de slag met al jullie info! Thanks, morgen ben ik van de partij bij de webinar van Tonny! Groeten Coen

Clarita Sloot
Door

Clarita Sloot

op 19 February 2014

Ach...het was een gezellig "achtergrondgesprek", heb ik tenminste niet het gevoel dat ik alleen aan het werk ben...;-D

Clarita Sloot
Fredy
Door

Fredy

op 19 February 2014

Ik ben inmiddels helemaal bijgespijkerd. Vooral het inzicht dat je SEO blog iets anders is dan wat je de bezoeker te vertellen hebt. Jammer dat de YT reactieblog niet veel werd gebruikt. Dat was handiger geweest. Het is fijn om die verschillende vragen en antwoorden te horen. Bedankt voor alles.

Cor van Dolder
Door

Cor van Dolder

op 19 February 2014

Bedankt voor het toffe webinar. Het is inspirerend om naar te luisteren en om kennis op te doen over een internet onderneming. Het zijn antwoorden waar je wat mee kan zodat je met je eigen internet onderneming heel Nederland aan kan! Tot ziens op het volgende event of webinar.

Mike
Door

Mike

op 19 February 2014

Hey mannen, Ik heb het hele webinar gevolgd! Te interessant om te missen vond ik. Ik hoop dat jullie dit gaan herhalen (zullen vast nog wat nieuwe vragen komen opspelen) en ga nu snel aan de slag met de interessante tips die ik heb mogen ontvangen. Mijn belangrijkste inzicht was toch wel dat pagerank dus echt niet meer belangrijk is (had niet verwacht dat dit totaal niet meer nodig was). Ik was al bang om veel backlinks te moeten verzamelen om bij die oude garde in de buurt te komen. Zet deze interessante vraag en antwoord webinars verder voort zou ik zeggen, helemaal top en leerzaam!

Xavier
Door

Xavier

op 19 February 2014

Wij zijn al de hele tijd aan het kijken…. onze middagpauze zit er straks op, daarom gaan we er even tussenuit. Misschien zou het interessant zijn de video op te splitsen om nadien te bekijken. Alvast bedankt voor het aangenaam onderhoud. Xavier Mares

cocky
Door

cocky

op 19 February 2014

hartelijk dank voor jullie antwoorden. tussendoor wel even de honden uitgelaten maar dat was noodzaak

Jan Pompe
Door

Jan Pompe

op 19 February 2014

Ik ben even weggeweest voor de lunch. Hebben jullie nog iets te vertellen over mijn website fmall.nl

Jan Pompe
Door

Jan Pompe

op 19 February 2014

Het was een lange zit, maar heeel erg bedankt voor alle info?

Wes
Door

Wes

op 19 February 2014

Het live IMU Vragenuurtje was weer erg interessant en leerzaam, bedankt hiervoor en tot morgen bij de webinar: Wetten van Winstgevende Websites. Misschien is het mogelijk wat extra informatie te geven over rich markup. Nogmaals bedankt!

Davey
Door

Davey

op 22 February 2014

Hoi Tonny, Dankzij dit webinar heb ik besloten om Maandag 24 Februari mijn allereerste webinar te gaan geven, spannend! Thnx voor de inspiratie! Groeten, Davey Groothedde

Tim Wouters
Jan
Door

Jan

op 24 February 2014

Cool!

Marianne de Zwart
Door

Marianne de Zwart

op 27 February 2014

Helaas was ik ziek, toen deze webinar werd gehouden. Maar nu heb ik de opname alsnog kunnen zien. Wat een informatie. Ik moet meer gaan lezen van de ebooks en artikelen, die jullie al hebben aangeboden. Leuk, dat mijn vraag is beantwoord. Grappig is, dat de invulling van het antwoord wat anders is dan ik in gedachte had. Maar dit idee voor tochten van over de hele wereld is ook heel leuk. Ik dacht slechts aan tochten in Nederland. Misschien is er een combinatie van de twee ideeën te maken. Ik neem graag contact met jullie op. Al doende door jullie webinars en informatie krijg ik er steeds meer zin in om het ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Jullie geven het gevoel, dat ik er niet alleen voor sta. Prettig, want dit soort business is nieuw voor mij, maar wel leuk.

Huisportaal
Door

Huisportaal

op 16 March 2015

Indien u met uw huis te koop wilt zetten maar niet de hoge kosten van een makelaar wilt betalen dan zou u er voor kunnen kiezen om uw woning zelf te gaan verkopen via Huisportaal.nl.

Reactie plaatsen