Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Internet Marketing Blauwdruk!

article content

Internet Marketing Blauwdruk!

Wil je meer bezoekers naar je website?
Wil je meer resultaat / omzet behalen met je website?
Wil je jouw concurrent kansloos laten dankzij de modernste technieken? 

Mijn bedrijf is binnen 4 jaar tijd uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf, dit komt voor 100% voort uit mijn online strategie. Ik doe niets aan offline marketing en gebruik maar één website. Door mijn ervaring weet ik exact aan welke “wetten” een website moet voldoen om succesvol (lees: winstgevend) te worden.

In dit gratis “blauwdruk voor een onverslaanbare website” webinar leer ik je hoe je aan meer bezoekers en meer omzet komt zonder dat je daarvoor meer uren hoeft te maken. Ook zal ik casestudies laten zien van succesvolle websites in verschillende markten. Klik hier om je aan te melden >>>

Comment Section

43 reacties op “Internet Marketing Blauwdruk!


Door Ticketkantoor ticketservice op 6 februari 2015

Het was rood omcirkeld in mijn agenda en ik moet zeggen; het was de moeite waard! Met twee kantjes A4 aan aantekeningen ben ik weer heel wat kennis rijker. Maar vooral gemotiveerd om de komende tijd weer een aantal verbeteringen door te voeren in mijn website.

Tonny, wederom bedankt voor het inzicht!!Door Danielle van Rheenen op 28 februari 2015

Is het ook opgenomen? Heb op twee verschillende computers en op verschillende manieren geprobeerd geluid bij de opname te krijgen maar dit is uiteindelijk niet gelukt. Ik zou wel graag de webinair nog een keer zien.

Groeten Danielle


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Onze webinars worden helaas niet opgenomen, deze zijn altijd LIVE. Wel worden ze veelal meerdere malen gegeven.


Door Leo Hermans op 2 maart 2015

Hallo,
ik en mijn vrouw hebben samen de webinar gevolgd
wij vonden het zeer leerzaam en een aanrader
wij hebben een aantal webwinkels
en denken er nu aan om onze url http://www.mfmref.com te gaan gebruiken als webpagina Phoenix en vanaf die site te linken naar de shop’s
hopelijk is dat een goed idee


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Ik denk dat het onderscheid tussen website en webshop zeker een goed idee is. Ik denk wel dat je een meer pakkende / eenvoudigere domeinnaam zou kunnen gebruiken.


Door Loes op 2 maart 2015

Vond het leerzaam, struggle al jaren met de technische kant en automatisering, zou het graag laten regelen door een ander.


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Snap ik Loes, veel ondernemers worstelen daarmee. Mocht je het door ons willen laten regelen kun je altijd bellen!


Door Fulco Wolf van MajoorBussum op 2 maart 2015

Beste Tonny, Ik zat er fris en fruitig voor j.l. zaterdag en heb zeer aandachtig alle tips en ervaringen tot mij genomen. Een waardevolle webinar daar wij binnenkort een nwe. website gaan laten maken in wordpress met woocommerce en div. plugins + theme eroverheen in vrolijke wit groene kleuren. Ik tracht mij op alle gebied verder te ontwikkelen opdat onze website naar onze klanten toe zo prettig en makkelijk als mogelijk is over zal komen. M.i. gaat alles weer terug naar “klant is koning” zoals wij dat altijd al zagen. Dat is een goede zaak. Maar…hoe meer tips hoe beter. Bedankt voor alle wetenswaardigheden en veel succes met Phoenix software! Vr.Gr. Fulco van MajoorBussum voor Urad en Wiro 🙂


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Ok fijn om te horen dat je het waardevol vond! Zelf ben ik geen voorstander van Woocommerce en zeker niet van teveel WordPress plugins maar natuurlijk wens ik je alle succes toe. Houd even in de gaten dat je website wel snel, clean en google vriendelijk blijft!


Door Rico op 2 maart 2015

Top Webinar van afgelopen zaterdag. Erg leuk dat je specifiek in ging op onze site.Ik ben overtuigd van jullie kwaliteiten, maar dat zal je niet verbazen na jarenlang gebruik te maken van de diensten van IMU. Ik heb het volste vertrouwen dat dit ook nog heel lang zo blijft! Succes en groeten aan het hele team!


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Leuk Rico! We zijn al druk bezig met je nieuwe Phoenix site, ik hoop snel het eerste resultaat te kunnen laten zien. De aanpassingen die we al snel gedaan hebben zouden al een mooie boost moeten geven 🙂Door Thomas Goudswaard op 2 maart 2015

Tonny,

Via Martijn heb ik kennis genomen van je webinar. Het was overigens m’n eerste webinar. Ontzettend veel informatie, maar door je leuke en begrijpelijke manier van vertellen was alles heel behapbaar. Ik heb er veel van geleerd. Door het gebruik van voorbeelden liet je ook direct zien wat je bedoelde en het gebruik van plaatjes maakt de presentatie ook interessanter om naar te luisteren/kijken. Bedankt voor deze leerzame ochtend!


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Leuk Thomas, dit soort reacties hoor ik natuurlijk graag. Voor mij zelf valt de hoeveelheid informatie natuurlijk mee en ik doe m’n best om het zo concreet en duidelijk mogelijk te maken. Fijn om te horen dat dat gelukt is.


Door Jan Houtman op 2 maart 2015

Bedankt Tonny, het was een leuke, boeiende en leerzame webinar.
Ik heb er veel van opgestoken en toegepast op mijn eigen website.Door Jolanda Schoorl op 2 maart 2015

Een deel van het webinar kende ik al, omdat ik al werk met het Winstmodel (en straks dus met Phoenix), maar ik blijf webinars toch bijwonen, omdat je elke keer weer iets hoort dat je vorige keer net niet hebt opgepikt. Ik ben heel erg blij dat Phoenix mij de technische kant uit handen neemt, zodat ik me op de inhoud kan richten. Omdat ik weet hoe nuttig jullie webinars zijn had ik de link om aan te melden ook doorgestuurd naar mijn MasterMind groep en een aantal daarvan hebben ook deelgenomen. Hartstikke leuk! Bedankt weer voor de duidelijke uitleg.


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Super Jolanda! We hebben je graag als Phoenix gebruiker en tof dat je vrijwillig ambassadeur bent geweest!


Door Ruben Daas op 2 maart 2015

Beste Tonny,

Bedacht voor het webinar. Ik ben er veel van opgestoken. En nu druk bezig met mijn eigen website een betere SEO te geven.

Met vriendelijke groet,

Ruben Daas
Daas Design


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Succes Ruben, als je SEO vragen hebt mag je altijd ons Seph even porren 😉


Door Mark Baken op 2 maart 2015

Het webinar van afgelopen zaterdag was zeker de moeite waard om naar te luisteren. Goed en duidelijk verhaal wat me zeker gaat helpen in de toekomst. Ik kijk uit naar het volgende webinar!Door dick van hees op 2 maart 2015

Helaas kon ik onverwacht niet meedoen. Ik zie aan de reacties dat ik echt wat gemist heb. Hoop dat dit nog eens langs mag komen
Dick

Door Wesley op 2 maart 2015

Dag Tony,

Tof en leuk webinar. Alleen wel jammer dat ik net zoals Danielle van Rheenen geen geluid had “Muted by organiser”. Dit zou kunnen verklaren waarom er tijdens het begin van het webinar zoveel handjes omhoog gingen.

Gelukkig voor ons (en jou) had ook mijn vrouw zich ingeschreven en konden we samen op de tablet toch nog kijken, en zijn we overgegaan tot aanschaf van Phoenix.


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Vreemd is dat, ik heb dit van andere mensen niet vernomen. Helaas zijn dat dingen waar ik eenmaal onderweg niets meer aan kan doen. Gelukkig dat je vrouw toch redding bood en inderdaad super leuk dat jullie met Phoenix gestart zijn!


Door Eddy op 2 maart 2015

hallo Tonny,
de presentatie was weer gewoon goed opgezet zoals altijd bij jou.
dat ik niet meteen met je in zee ga heeft de volgende reden, n.l. dat ik niet weet welke niche ik moet kiezen..
ik ben 65 jaar geworden en ik wil iets nieuws beginnen alleen weet ik niet goed wat een goede niche is. in het verleden werkte ik hoofdzakelijk met mijn handen en deed weinig met de Pc en internet.. dat wil ik nu gaan veranderen. jou systeem lijkt mij uiterst geschikt om van start te gaan maarja waar mee dan..
hopelijk begrijp je mijn dilemma ..in welke niche kun je van daag de dag nog leuk geld verdienen.. voor mij in eerste instantie als aanvulling op mijn aow (728,00€ p/m zakgeld )
in jou presentatie ben je duidelijk en helder..ook ik heb een aantal tips opgeschreven omdat die mij wel aanspreken of juist een lichtpuntje gaven..
ik ga eerst eens mijn ei leggen wat ik wil gaan doen..dan kom ik zeker eens met jou praten wat de mogelijkheden zijn voor mij.
dank je wel voor de uitnodiging voor het webinar..ik blijf je voorlopig volgen.

eddyDoor Geurt op 2 maart 2015

Vond het een mooie presentatie,goede uitleg.
Erg goed dat je ons voorbeelden liet zien,meestal word je aan je lot overgelaten.
Heb inmiddels een nieuwe webwinkel online staan,maak dan ook niet direct gebruik van Phoenix.
Geluid was bij mij prima,met veel goede tips gegeven en houd jullie zeker in de gaten.


Door Tonny Loorbach op 2 maart 2015

Fijn om te horen Geurt. Ik wens je alle succes met je webwinkel!


Door john op 2 maart 2015

Veel wist ik al vanwege eerdere webinars maar je leert altijd wat en ik had ook anderen erop attent gemaakt en die hebben veel kunnen leren m.b.t. inzichten en mogelijkheden van het internet.


Door Geranna Steenbeek op 2 maart 2015

Beste Tonny,

Helaas ben ik door de wekker heen geslapen en heb ik het webinar gemist.
Ja, dat is een nadeel als je met namen ’s avonds en deels ’s nachts werkt en een webinar dan ’s ochtends vroeg plaats vindt. Helaas pindakaas…

Groetjes,
Geranna.


Door Rani op 2 maart 2015

Leerzame zaterdagochtend en een enthousiaste, pragmatische docent. Ik ga zeker kijken hoe je lessen toe te passen binnen onze organisatie. Dank je wel


Door Thei jaegers op 2 maart 2015

Het was bereinteresant een weer een aantal aandachtspunten opgedaan, waarmee ik ook gelijk mee aande slag ben gegaan welke meteen resulteerde in voor mij twee heel belangrijke eerste plaatsen in google (lokaal).


Door Marianne de Zwart op 2 maart 2015

Bij de webinars van jou, Tonny, leer ik wat belangrijk is bij de opbouw van een website. Ze zijn zeer waardevol. Nou nog met Phoenix kunnen werken is mijn wens. Maar dat komt nog wel.


Door Frieda op 3 maart 2015

Eindelijk eens een webinar die ik op een rustige manier en moment heb kunnen volgen. Al was het voor mij wel iets te veel informatie in 1 keer toch vond ik de webinar zeer goed en overtuigend. Graag zou ik al deze info nog een stukje per stukje kunnen overzien en daar dan mee aan de slag gaan. Ik ben op dit moment nog alleen met de site bezig en zou graag snel resultaten zien. Eerst eens life gaan! Dat is de 1e voorwaarde nu.


Door jos jansen op 3 maart 2015

Goedemorgen Tony,
Samen met Els geluisterd, twee onthouden meer dan één! Waardevol en weer nieuwe tips gekregen. Kijk uit naar de volgende webinar.
hartelijke groet,
Jos Jansen


Door Minie op 5 maart 2015

Was nog aan het twijfelen omdat ik pas bezig ben met een website maar toch aan deelgenomen en dit was zeer de moeite waard.
Ondanks dat ik nog niet zover ben heb ik toch veel opgestoken van de goede tips en de volgende keer meld ik me direct aan zonder twijfelen.
Dank je wel!


Door Mayke Schrijnemakers op 6 maart 2015

Beste Tonny,
Ik heb een zeer leerzame ochtend gehad en ben blij dat je het zo aanpakt.
Om bij jullie terecht te komen moet ik nog even hard sparen maar ik denk er wel over na. Tenslotte verdiend het zich zo weer terug.

Nogmaals dank en tot de volgende keer.
Mayke


Door Ubit Iskandar op 15 maart 2015

Als herstartende ondernemer heb ik een duwtje in de rug nodig om tussen het woud van informatie mijn weg te kunnen vinden. Elke webinar die ik heb gevolgd van Tonny Loorbach is waardevol geweest, telkens met nieuwe bruikbare tips. Als ondernemer zoek ik naar inspiratie om door te gaan en hier haal ik het vandaan. Dankjewel voor alle tijd en moeite die je insteekt om ons weer op weg te helpen!

Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website