Kom je naar het IMU Event?
Aanmelden!

Page content

article content

IMU 6 jaar, Californië en Phoenix 2.0?

Vorige maand waren wij met team IMU in Californië om o.a. wat inspiratie op te snuiven bij Google en Facebook in Silicon Valley maar ook om ons mentaal voor te breiden op een grote stap die we in het najaar met de IMU zullen gaan zetten…

Op 14 september vierde ik daar samen met mijn team (boven op een berg in Los Angeles) het 6-jarig bestaan van de IMU. Toen ik 6 jaar geleden in mijn eentje aan de keukentafel startte had ik nooit durven dromen dat ik nu met een team van 10 man/vrouw sterk zou zijn én door Californië zou kunnen reizen terwijl mijn business gewoon door loopt…

Check hier de beelden:

Phoenix 2.0

Wat gaat er dan precies gebeuren?

Deze week organiseren wij achter gesloten deuren (alleen voor onze Phoenix gebruikers) een heuse release party van Phoenix 2.0. Hiermee maken we een grote stap in de evolutie van ons Phoenix systeem. Eigenlijk is het meer een revolutie op het gebied van webdesign / online marketing maar dat laten we even aan jou over om te beoordelen zodra we hier iets over naar buiten brengen… 😉

Dit gebeurde er 2 jaar geleden bij de release van Phoenix 1.0:

Inmiddels werken er meer dan 1.200 ondernemers met Phoenix en daar zijn we als IMU zijnde ontzettend trots op!

Update: Beelden van de Phoenix 2.0 releaseparty

De Releaseparty is inmiddels geweest. De sfeer zat er lekker in, prop een zaal vol met Phoenix leden en je krijg dit 😉

Internet Marketing Universiteit verandert van naam?

Naast Phoenix 2.0 zal ook de Internet Marketing Universiteit zelf een soort 2.0 fase ingaan…

Toen ik met mijn business begon in 2010 heb ik naast de naam Internet Marketing Universiteit direct nog een andere naam vastgelegd, bedoeld voor de volgende fase, voor wanneer het bedrijf er aan toe zou zijn…

Inmiddels is dat het geval!

6 jaar klinkt als een lange tijd maar in ondernemersjaren kun je het meer zien als de basisschool tijd (al noemen we ons wel een universiteit… fake it ‘till you make it zullen we maar zeggen ;))

We hebben onze pubertijd even snel tussendoor uitgeleefd in California zoals je in de video zag en nu zijn we klaar voor een jong volwassen business.

Binnenkort daarom dus ook wat meer informatie over deze aankomende naamsverandering en de koers die daar bij hoort! (flauw he?)

Comment Section

27 reacties op “IMU 6 jaar, Californië en Phoenix 2.0?


Door Tonny Loorbach op 3 oktober 2016

Voordat je verder gaat… vraagje: hoe ken jij de IMU?

Ik ben stiekem heel benieuwd en zou het leuk vinden als je een reactie achter wilt laten!
Door Tijs op 17 november 2016

Hoi Tony, Ik werk als salesmanager voor een marketing & web design agency rond Londen. Ik ben verantwoordelijk gemaakt voor onze eigen SEO (wat een drama is) en ben bij jou uitgekomen toen ik op zoek was naar tips en uitleg. Heb ondertussen je boek gelezen, erg nuttig en duidelijk!


Door Djack op 3 oktober 2016

Hoi Tonny!
29 April 2013 om 13:46 uur kreeg ik het magische mailtje van Eelco met de boodschap: “Ik raad je 100% aan om deze pagina superserieus door te nemen”. Dat ging toen over het winstmodel alias de verre voorganger van het prachtige systeem Phoenix waar we inmiddels tegenwoordig mee werken :). Zo blij dat ik destijds die keuze heb gemaakt om van start te gaan met IMU: “Life changing & bijzonder dankbaar!” Gr, Djack


Door Elma de Bruijn op 3 oktober 2016

Djack, Je weet de tijd nog?! 🙂Door Elma de Bruijn op 3 oktober 2016

Wat dacht jezelf ? Via GOOGLE natuurlijk! !
En door die mooie aktie: “half uur gratis consult” by yourself.(ofschoon je me toen nog niet overtuigde 🙂 en nu zou ik niet zonder kunnen en willen)


Door Tonny Loorbach op 3 oktober 2016

Ja die herinner ik me nog, ik ben pas daarna een gladde verkoper geworden 😉


Door Vincent Jongedijk op 3 oktober 2016

Mooie sfeerimpressie van de USA trip.

Jammer dat ik niet bij de release van Phoenix 2.0 kan zijn. Was er graag bij geweest.

Veel succes gewenst.


Door Inge op 5 oktober 2016

Ik via Eelco, ben begonnen met het winstmodel. Bleef hangen omdat Tonny zo lekker down to earth is en altijd waarde biedt. Ik hou niet zo van de schreeuwerige…..En toen Martijn ook nog een gewone jongen bleek te zijn die vragen (hoe dom ook) serieus nam, was en ben ik verkocht.


Door Jenny de Rooy op 5 oktober 2016

Ik had mij ingeschreven voor een webinar. Ik was bij een vriendin en zei dat ik om 20:00 even moest kijken naar Tonny Loorbach. Meestal zijn ze saai dus even kijken of het wat is. Dus ik zet mijn iphone aan en binnen 5 minuten riep ik . Ik ga naar huis verder kijken want mijn batterij is bijna leeg. Aan de ‘buis ‘ gekluisterd gezeten en de Phoenix gestart.


Door Linda op 5 oktober 2016

Via Eelco de Boer… Ik heb er een paar jaar tegenaan gehikt om te investeren in een Winstmodel website, maar ben zó blij dat ik die stap heb gezet. 🙂 Daarna werd alles op website-gebied alleen maar leuker, gemakkelijker en interessanter!


Door Janne Schuijn op 5 oktober 2016

Ik heb werkelijk geen idee meer (vast in een ver verleden via Eelco) – maar blij dat het op m’n pad is gekomen! Tot morgen.


Door Dico Sprokkereef op 5 oktober 2016

Via Facebook 2015 eerst webinars gevolgd en toen de tijd voor mij rijp was met phoenix gestart.


Door Jerry op 5 oktober 2016

Via Eelco die boordevol lof was over je. En terecht.


Door Jolanda op 5 oktober 2016

Hoi Tonny, Via Manlief die een dag bij Eelco de Boer volgde en zowel zijn bedrijf als mijn bedrijf bij Imu ondergebracht


Door Kenny Hoogland op 5 oktober 2016

Via een van je webinars via succesgids ben ik in aanraking gekomen met Phoenix. Nu mn website net live gezet dus ben benieuwd hoe deze versie verbeterd is ten opzichte van de vorige…


Door Marina Morks op 5 oktober 2016

Waar ik Tonny van ken? Google natuurlijk!! De Google-man himself… Ik kan niet wachten tot donderdag, je maakt me wel erg nieuwsgierig nu hoor!


Door Jorrit op 5 oktober 2016

Begin 2015 ben ik in aanraking gekomen met IMU en de webinars van Tonny. Ik kan mij goed herinneren dat hij een keer de opmerking maakte dat sommige mensen wat meer tijd nodig hebben om te beslissen om met zijn systeem te gaan werken en dat hij dat heel goed kon begrijpen. Wat een onzin dacht ik zo’n fantastisch systeem, dat is toch ook echt een no brainer. Ik begon een aantal weken later en zegde twee maanden later al weer op.., wel een top systeem maar ik had het te druk met andere zaken. Focus een van de toverwoorden die ik van Tonny had geleerd en daar koos ik voor. Vanuit het team kwam alle begrip voor mijn keuze. Een jaar later afgelopen zomer was ik er klaar voor en ben teruggekomen om nooit meer weg te gaan. Super bedankt Tonny en top team.


Door Cor op 5 oktober 2016

In het begin van het winstmodel wat samen met eelco is ontstaan. Daarna is het Internet marketing universiteit geworden wat nu IMU is. En het winstmodel in Phoenix veranderde. What is NEXT ?


Door Matthias Bruin op 6 oktober 2016

Een paar maanden geleden zag ik de imu voorbij komen op facebook en de desbetreffende blog sprak me wel aan (blog over SEO)!
Ik wilde al lang voor mezelf beginnen en imu bood precies wat ik op dat moment zocht! Inmiddels heb ik de Phoenix software aangeschaft en ben ik bezig met het opzetten van mijn eerste business, fantastisch!

IMU, bedankt voor deze software!


Door Ernie van Dongen op 6 oktober 2016

In juni 2012 zijn Flori en ik (waarschijnlijk via een mail Eelco de Boer) bij een marketing seminar van de IMU terechtgekomen. Toen gelijk begonnen met een winstmodel website en later ook de format voor de e-learning website aangeschaft. Inmiddels overgestapt op Phoenix en nu ook Huddle aangeschaft. Zo blijven we lekker bezig en wordt het steeds mooier. Nog steeds heel blij dat we in 2012 bij de club gekomen zijn. En nu reuze benieuwd naar vanavond 🙂


Door Jairo op 7 oktober 2016

Ik ken Tonny vanaf de tijd dat hij samen werkte met Eelco de Boer en het pakket Business in a Box verkocht. Ik had het budget niet maar ik bleef ze wel steeds volgen.

Jaren later toen Tonny met het Winstmodel kwam, heb ik deze aangeschaft en ik ben natuurlijk gelijk overgestapt op Phoenix 1.0 toen deze uitkwam. Dat was een gigantisch update!
Echt knap programmeer werk. Mijn complimenten voor de programmeurs en het hele team!

Ook Huddle is natuurlijk een super gaaf software programma voor de ledenomgeving waar ik ontzettend blij mee ben.

Ik vond het gisteravond geweldig om iedereen van het IMU Team weer te zien. Een paar nieuwe gezichten erbij die super leuk bij het team passen!

Tijdens de presentatie van gisteravond wist ik niet wat ik zag! Ik dacht dat het niet beter kon maar jullie hebben het weer voor elkaar gekregen! Geweldig update weer! Waaauuuw!!
Jullie maken het voor ons zoveel makkelijker en het ziet super strak uit! Bedankt!

Kom maar op met Phoenix 2.0! :))))))


Door Peter op 7 oktober 2016

Ook van mijn kant even een schaamteloos compliment voor het hele team IMU.

Mijn eerste kennismaking was ergens eind december 2014/ begin 2015 februari. Hoe precies weet ik niet meer.

Na jarenlang aan een website te hebben gewerkt (nooit veel verder gekomen dan 10 nieuwe designs…) met een hoge schutting er omheen werd ik erg enthousiast door de video van de lancering van Phoenix 1.0. Echter kwam ik net te laat want de aanbieding was op dat moment gesloten.

Dit was de eerste keer na de lancering van de iPhone’s dat ik echt gegrepen was en zoiets had van. Oke, wat het kost weet ik niet? Wanneer ik het kan aanschaffen weet ik ook niet? Maar 1 ding weet ik wel:

Dit moet ik hebben!

Ergens eind januari via mail een uitnodiging gekregen voor een webinar waarin ik Phoenix heb kunnen aanschaffen. Inmiddels heb ik daar precies 0 seconden spijt van gehad ;).

Het is een heerlijk gevoel dat de website techniek met je mee groeit (of eigenlijk voor mijn plannen aangroeit) zonder dat ik daar ook maar om vraag. Tot nu toe hebben alle updates gezorgd voor extra mogelijkheden en groeien mijn online initiatieven met de dag.

Ik heb eigenlijk een switch gemaakt tussen een ‘flintstone’ auto naar een dikke landrover met een zware motor uit 2018 en automatische versnellingsbak! 🙂


Door Christian op 7 oktober 2016

via facebook door likes van vrienden. toen maar eens je video’s gaan bekijken en daarna de overstap gemaakt! Ik begrijp nog niet helemaal alles, maar zal wel komen. 🙂


Door Rebekka Deforce op 10 februari 2017

Ik kende je al als cameraman van Eelco 😉 toen ik opeens in 2010 een mailtje kreeg van Eelco dat je jezelf overbodig had gemaakt bij winst.nl door het opzetten van een websitesysteem en dat je dat systeem nu zelf ging aanbieden aan klanten.

Volgens mij was dat de kantenklarebusiness.nl 😀 toen had ik al besloten dat ik dat ging aanschaffen maar heb nog een jaar gewacht tot de overname van m’n bvba rond was.

Wel vanaf het begin alle blogs gevolgd op de Internet Marketing Universiteit (ik vond die naam altijd zooo fout, heerlijk!) 😉

Dan een mooi (no brainer) aanbod gekregen van het Winstmodel samen met het Eliteseminar aan te schaffen. Geweldig seminar was dat! Geweldige vrienden ontmoet!

Altijd heel blij geweest met m’n Winstmodelletje en de Phoenix 2.0 ziet er machtig uit!

Nog geen micromoment spijt gehad van m’n aankoop!

Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website