Gastbloggers gezocht voor de IMU
27 februari 2013 
in Nieuws

Gastbloggers gezocht!

Heb jij verstand van internet, marketing, sales en/of ondernemerschap? Vind je het leuk om te schrijven en mensen te inspireren? Dan ben ik op zoek naar jou!

In oktober 2010 ben ik deze website gestart met als doel de grootste internet marketing kennisportal van Nederland neer te zetten. Ik wil met deze website niet alleen een grote hoeveelheid informatie over internet marketing geven maar ook een verzamelplaats neerzetten voor (internet)ondernemers om met elkaar te netwerken, informatie uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en ontwikkelingen op het internet.

Tijd voor wat meer gezichten!

Nu deze website inmiddels een goede basis qua naam en bezoekersaantallen heeft is het zaak om uit te bouwen. Dat betekent nog meer informatie bieden, meer inspelen op de actualiteit, trends op het internet weergeven enzovoorts. Ik vind dat het bieden van informatie een stuk objectiever wordt wanneer het door verschillende schrijvers wordt gebracht, objectiviteit = betrouwbaarheid. Ik daarom graag gaan samenwerken met goede, inhoudelijke bloggers die op deze site onder hun eigen naam mogen gaan bloggen.

Wat levert het jou op?

 1. Als blogger op de Internet Marketing Universiteit blog je onder je eigen naam (zie bovenaan dit blog ook mijn “klikbare” naam in de balk).
 2. Omdat ik een vrij sterke positie in de zoekmachines en een grote mailinglijst heb komen er veel bezoekers naar deze website. Zodoende bouw je dus echt een naam (autoriteit) op als blogger op deze site, je krijgt veel lezers en reacties op hetgeen je schrijft.
 3. Je krijgt daarnaast bij elk bericht je foto en een korte persoonlijke omschrijving met een linkje naar je profielpagina (zoals je ook onder dit blog ziet).

Op je profiel pagina op deze site plaatsen we:

 • Je foto + persoonlijke omschrijving met informatie over jou
 • Een link naar je website (follow, dus een sterke backlink)
 • Een link naar je Twitterprofiel
 • Een link naar je Facebook profiel (of fanpage)
 • Een link naar je Google plus profiel
 • Alle door jou geschreven blogberichten onder elkaar

Als voorbeeld zie je hier gastbloggers die je voorgingen!

Wat zoek ik ?

 • Kwalitatieve, inhoudelijke artikelen
 • Waardevolle tips en informatie
 • Unieke artikelen (geen kopie van je eigen website)
 • Alles wat te maken heeft met online ondernemen
 • Enthousiaste, vrolijke en positief ingestelde bloggers (geen negatieve zeurblogs)
 • Bij voorkeur informatie uit je eigen ervaring, niet uit het boekje

Wat zoek ik niet?

 • Zelfpromotie blogs (je mag best iets van jezelf laten zien maar schrijf geen reclame)
 • Snel-rijk-worden-verhalen of geld georiënteerde wonderformules (je begrijpt wat ik bedoel)
 • MLM (sorry, geen fan)

Ik ben zoek de serieus geïnteresseerde bloggers, coaches, trainers, consultants en ondernemers die echt iets te melden hebben en het ook leuk vinden om te delen. Mocht je het interessant vinden om gastblogger te worden op de Internet Marketing Universiteit neem dan even contact met me op!

Over de schrijver
Tonny Loorbach is de oprichter en eigenaar van de IMU en enkele andere software- en online marketing bedrijven. Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij in 2018 een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Peter Post

Door

Peter Post

op 27 February 2013

Ha Tonny, Ik zou het leuk vinden om wat over copywriting te schrijven op je blog. Met bijna 25 jaar ervaring (on- en offline) denk ik dat ik aardige wat geheimen over copywriting kan blootleggen. Veel mensen onderschatten de kracht en belangrijkheid van het woord. Ik kan verschillende postings leveren. Over het nut van een goede headline bijvoorbeeld. Hoe je met een simpele truc altijd een headline maakt die (redelijk) goed is. Over de drie belangrijkste woorden voor teksten. Waarom woorden belangrijk zijn. Wat je allerbelangrijkste gereedschap als je gaat schrijven. Hoe je een blogposting opbouwt. Smart targeting. Enzovoort. Ik hoor graag van je. groet, Peter

Tonny Loorbach

Door

Tonny Loorbach

op 27 February 2013

Leuk Peter! Kun je me een mailtje sturen? Dan gaan we aan de slag!

Dominique

Door

Dominique

op 3 March 2013

Hoi Tonny, Ik heb je een mailtje gestuurd om artikelen te schrijven als gastblogger. Ben benieuwd wat je van het voorstel vindt! Groet, Dominique

Aisha Mejias Lozano

Door

Aisha Mejias Lozano

op 21 March 2013

Voordat ik allemaal moeite ga doen, stel ik een brutale vraag: wat schuift dat?

Tonny Loorbach
Aisha Mejias Lozano

Door

Aisha Mejias Lozano

op 23 March 2013

Dan houdt het op. Ik ga natuurlijk geen werk verrichten, zodat jij bezoekers krijgt op je site, en daaruit volgend geld verdient.

Thomas Lapperre

Door

Thomas Lapperre

op 18 November 2013

@Aisha Mejias: je kan het ook andersom bekijken: wil jij kwalitatief publiek voor je blogs?

Sebastiaan Hendriks

Door

Sebastiaan Hendriks

op 18 June 2015

Ha Tonny, Accepteren jullie nog gastbloggers?

Mylene

Door

Mylene

op 8 May 2017

Hoi Tonny, Ik ben zeer geïnteresseerd in het gastbloggen. Ik werk vanaf mijn zestiende in de sales en zonder opleiding ben ik uitgegroeid tot volwaardig accountmanager binnendienst. Momenteel ben ik werkzaam in de fitnessbranche en lijkt het mij leuk om anderen te inspireren.

Reactie plaatsen