Kom je naar het Facebook Marketing Seminar?
Aanmelden!

Page content

De Internet Marketing Machine (webinar)

article content

De Internet Marketing Machine (webinar)

De afgelopen maand telde meer korte dan normale werkweken met alle feestdagen die tussendoor kwamen en veelal is dat voor ondernemers wat minder ideaal… (herkenbaar?)

Toch zou dat niet uit moeten maken in deze prachtige tijd waar we in leven want je business zou toch eigenlijk automatisch door moeten lopen? Ook wanneer jij niet aan het werk bent…

Werkt je website voor jou of werk jij voor je website?

Ik heb mijn website altijd gezien als mijn “internet marketing machine“. Ik vind dat een goede website voor jou zou moeten werken in plaats van andersom. Op die manier ben je namelijk “vrij” van je business en dat is toch uiteindelijk waarom je ondernemer bent geworden? Niet om werknemer te zijn IN je eigen business maar om AAN je business te kunnen werken.

1 ondernemer, 1 laptop, 100% vrijheid

Ik houd me al jaren bezig met deze filosofie en mijn hele business draait sindsdien ook op slechts één website. Ik was altijd “1 man met 1 laptop, 1 website en 100% vrijheid”. Tegenwoordig heb ik een team van 8 mensen om me heen verzameld maar dat draait echter nog steeds op die ene internet marketing machine.

LIVE Webinar: Zo maak je een super effectieve website!

Ik heb me de afgelopen maanden veel meer op de “binnenkant” van mijn business gefocust (testen, meten, ontwikkelen, leren, verbeteren) en me in deze tijd eigenlijk volledig gericht op de effectiviteit van websites.

Ik heb daardoor ontzettend veel nieuwe nieuwe inzichten gekregen in hoe je veel meer resultaat met je website kunt behalen (meer bezoekers, meer klanten, meer winst) + hoe je dat zoveel mogelijk geautomatiseerd kunt doen.

Aanstaande donderdag zal ik me weer eens de “buitenkant” van mijn business opzoeken door deze inzichten met je te gaan delen in een LIVE Webinar: 1 Ondernemer, 1 Laptop, 100% Vrijheid met de Internet Marketing Machine!

Wat ga je leren?

  • 4 essentiële factoren anno 2015 welke jouw website kunnen “maken” of “kraken”
  • Geheimen van super effectieve websites + voorbeelden in verschillende markten
  • Hoe je vandaag de dag veel (gratis) bezoekers bezoekers naar je website krijgt
  • De beste manieren om meer resultaat / omzet / winst uit je bezoekers te halen
  • Design- en WebPsychologie technieken om je website veel effectiever te maken
  • Hoe je van je website een echte “machine” maakt zodat deze voor jou kan gaan werken en je “vrij” wordt van je business

Klik hier om je gratis aan te melden >>>

Deel en/of laat even van je horen!

Comment Section

1 reactie op “De Internet Marketing Machine (webinar)


Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website