Kom je naar het IMU Event?
Aanmelden!

Page content

Een onverslaanbare website?

article content

Een onverslaanbare website?

Morgenochtend geef ik vanaf 10:00 uur het LIVE Webinar: Blauwdruk van een onverslaanbare website voor meer bezoekers en meer klanten!

Ik ben al sinds 2007 elke dag bezig met internet marketing maar nog nooit is er zoveel veranderd op dit gebied als het afgelopen jaar. De ontwikkelingen op het internet vliegen exponentieel omhoog en daardoor zijn er meer kansen dan ooit tevoren. Ik geniet hier enorm van echter…

Grote kansen brengen altijd grote valkuilen met zich mee…

Ik noemde eerder dit jaar al in een webinar dat ook ik even geleden heb onder “het probleem van potentie”. Wanneer je alles doet doe je namelijk niks. Focus gaat enerzijds om “nee zeggen” maar anderzijds nog veel meer om “het juiste doen”.

De website eigenaar versus de internetondernemer…

De meeste ondernemers die ik spreek kampen hier mee. De meeste websites in Nederland zijn nog altijd zogenaamde “online visitekaartjes”. Ze kosten veel geld (aanschaf en onderhoud) maar worden niet gevonden in Google, ze leveren geen nieuwe klanten op en hebben veelal überhaupt geen strategie…

Is dat zo erg? Ja en Nee…

Je kunt er namelijk op 2 manieren naar kijken:

  1. Het is een vak apart (lees: moeilijk) geworden om een effectieve website te maken en dus blijft het er bij…
  2. Het is veel makkelijker om je concurrent het nakijken te geven wanneer jij wel weet wat je moet doen!

Internet marketing is echter het leukste spelletje wat je online kunt spelen wanneer je website elke dag opnieuw (gratis) bezoekers en bovenal resultaten oplevert.

De afgelopen maanden heb ik meer geleerd dan ooit…

Ik heb me dit jaar voornamelijk “naar binnen” gericht om mijn eigen website en marketingprocessen naar een volgend niveau te brengen en klaar te stomen voor de toekomst. Ik heb namelijk echt de noodzaak tot een aantal hele belangrijke veranderingen op webdesign gebied gezien. Daarnaast heb ik me gefocust op de ongeveer 1.000 ondernemers die wij als IMU ondersteunen met hun website (Phoenix.) Ik heb daardoor zo ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen in “website effectiviteit”. Wanneer je er dagelijks middenin zit en tal van verschillende markten voorbij ziet komen dan hoef je geen genie te zijn om patronen te gaan zien…

Website effectiviteit is dé doorslaggevende factor voor succes…

Ik zeg wel eens “Je kunt makkelijker je business verdubbelen door je conversieratio te verdubbelen dan door je bezoekersaantallen te verdubbelen” en dat geldt met name voor 2015. Via het internet kun je anno 2015 letterlijk binnen een paar uur aan duizenden bezoekers op je website komen (dat kan ik je heel snel leren) maar de truc is: hoe zorg je dat die bezoekers jou iets opleveren?

Ik geniet maximaal en dus een webinar vanuit passie!

Ik heb naast online marketing een passie van gedragspsychologie en dus geniet ik ontzettend van alle ontwikkelingen die hier zijn geweest. Met name het buitengewone (positieve) verschil in resultaat bij sommige websites na de juiste aanpassingen. Soms zorgen de kleinste aanpassingen letterlijk voor het verschil tussen een verliesgevende en een winstgevende business.

Schuif gezellig aan! (laat je speelgoed staan)

Ik vind het leuk om nu weer meer “naar buiten” te treden door mijn inzichten te delen en vandaar dus het webinar morgenochtend. Ik nodig je uit om gezellig aan te schuiven, maak het jezelf comfortabel en ontdek hoe je vele malen meer resultaat met je website kunt behalen 😉

Comment Section

9 reacties op “Een onverslaanbare website?Door Joost Bremmer op 23 juni 2015

Wordt dit webinar nog herhaald? Ik vrees dat ik het niet ga redden.


Door Jacques Herweijer op 23 juni 2015

Als ervaren software engineer kan ik alleen maar zeggen: jullie hebben de spijker op de kop geslagen wat betreft internet marketing. Mijn oprechte complimenten! Ik denk dat iedere ondernemer die iets met internet wil bereiken, hier minimaal even naar moet kijken.


Door Tonny Loorbach op 23 juni 2015

Wauw, das denk ik het mooiste compliment wat we kunnen krijgen Jacques. Heel erg bedankt!


Door Truitje Halapiry op 23 juni 2015

Hoi Tonny,
Ik heb je webinar vanavond gevolgd. Interessant en heldere uitleg hoe Phoenix werkt. Heel plezierig hoe gebruikersvriendelijk het e.e.a. is opgezet. Ik ga ermee aan de slag en als ik nog vragen heb meld ik me wel.
Fijen avond nog en tot ziens
Truitje


Door Henk op 23 juni 2015

Een super leerzame avond. Met name het onderdeel.over de standaard Google design.
Ik ben razend enthousiast geworden over de mogelijkheden van Phoenix en overweeg op korte termijn dit systeem aan te schaffen. Nu alleen nog mijn compagnon overtuigen.


Door Oeda op 29 juni 2015

Zeker een paar nuttige tips uitgehaald, dank!


Door Frieda op 30 juni 2015

Het Briljante Eendje.be
Frieda Plompen


Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website