Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Humor en entertainment geven een viraal effect

Als er iets is wat vandaag de dag voor een viraal effect op je website zorgt dan is het wel humor en entertainment. Je ziet dit met name op YouTube, de grappige video’s worden constant doorgestuurd en krijgen zodoende vele duizenden en soms zelfs miljoenen views.

Wat je hier uit kunt leren is dat het belangrijk is om humor en entertainment op te nemen in je website, blogberichten, video’s enzovoorts, je vergroot daarmee de kans dat je bezoekers je website doorsturen naar andere mensen.

Hoe maak ik hier gebruik van?

Om het iets praktischer te maken nemen we even deze website als voorbeeld. Dit is een website over internet marketing wat in principe vrij informatief en noem het maar “saai” over kan komen.

Zodoende probeer ik in mijn blogs gebruik te maken van korte video’s met een wat hoger entertainment gehalte zodat deze mijn website een virale werking geven.

Door inspirerende personen te interviewen en deze video interviews op mijn website te plaatsen zorg ik ervoor dat ik een entertainment factor op mijn website krijg welke voor een virale werking zorgt.

Humor werkt viraal

Humor werkt vaak het allerbeste bij virale marketing. Wanneer je op het internet iets tegen komt wat je aan het lachen maakt ben je vaak meteen geneigd om het door te sturen aan je directe omgeving.

Probeer af en toe wat extra entertainment en humor op je website te gebruiken en gebruik dit ook in je copywriting, daarmee zorg je er automatisch voor dat je website viraal wordt.

    Comment Section

    0 reacties op “Humor en entertainment geven een viraal effect

    Plaats een reactie