Mijlpalen inplannen en naar Polen zonder Kolen met Wim Hof!
27 juli 2015 
0 min. leestijd

Mijlpalen inplannen en naar Polen zonder Kolen met Wim Hof!

Hoeveel tijd besteed jij proactief aan persoonlijke ontwikkeling en hoeveel leer je door het gewoon in de praktijk te doen?

Die vraag kreeg ik binnen en daarom deze video over “mijlpalen inplannen”, seminars bezoeken,  de kloof tussen kennis en actie, persoonlijke groei en mijn ervaringen in polen (zonder kolen) met Wim Hof (the Iceman)

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
glenn
Door

glenn

op 18 Aug 2015

Beste Tonny, Super hoe je je ervaring deelde. Naar Polen zonder kolen staat boven op mijn lijstje. Ik heb buiten al een bad staan om mijn ijstraining komende winter te oefenen. Wat is je volgende trip? Energieke groeten Glenn

Reactie plaatsen

Meer internet marketing tips?

Wij hebben meer dan 1.400 online marketing artikelen in ons archief!