arrow_drop_up arrow_drop_down
27 juli 2015 

Mijlpalen inplannen en naar Polen zonder Kolen met Wim Hof!

Hoeveel tijd besteed jij proactief aan persoonlijke ontwikkeling en hoeveel leer je door het gewoon in de praktijk te doen?

Die vraag kreeg ik binnen en daarom deze video over “mijlpalen inplannen”, seminars bezoeken,  de kloof tussen kennis en actie, persoonlijke groei en mijn ervaringen in polen (zonder kolen) met Wim Hof (the Iceman)

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
glenn
Door

glenn

op 18 August 2015

Beste Tonny, Super hoe je je ervaring deelde. Naar Polen zonder kolen staat boven op mijn lijstje. Ik heb buiten al een bad staan om mijn ijstraining komende winter te oefenen. Wat is je volgende trip? Energieke groeten Glenn

Reactie plaatsen