arrow_drop_up arrow_drop_down
14 mei 2020 
in Podcast

Begin maken met je business: ben jij te ambitieus? (IMU Podcast #81)

Vorige week hebben Tonny en Martijn tijdens de Tornado Challenge live uitgelegd hoe je het Tornado model kunt toepassen op je business.

Eén van de dingen die direct naar voren kwam, is dat mensen het zichzelf ontzettend moeilijk maken.

De meeste startende ondernemers zijn ambitieuzer dan goed voor ze is. Denk aan te veel producten in je webshop willen verkopen. Of een enorme doelgroep met je website willen aanspreken. Pas als je een kleine business succesvol kan maken in een afgebakend gebied, dan ben je klaar om op te schalen.

De fout is meteen álles willen.

Er is niks mis met groot denken, maar je moet klein beginnen.

En hoe je dat begin maakt leggen Tonny en Martijn precies uit in deze podcast.

 


Hebben we je geïnspireerd? Dan heb je misschien ook zin om onze andere podcasts te beluisteren. Klink op een van de knoppen hieronder om de IMU Podcast op je favoriete podcastplatform te beluisteren. Iedere woensdagavond om 19:00 verschijnt er een nieuwe aflevering.


Over de schrijver
Wij van de IMU zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.
Webdesign Limburg
Reactie plaatsen