arrow_drop_up arrow_drop_down
5 juni 2019 
in Nieuws

IMU Live 2019 terugblik: het grootste online marketing event van Nederland! (+winactie)

Zo sta je op kantoor een verjaardagsfeestje te plannen, en zo sta je in het AFAS Circustheater voor een zaal met 1800 ondernemers en marketeers. We kunnen het nog steeds nauwelijks geloven! Het was fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme de verjaardagsvideo van Tonny en Martijn ontvangen werd. Binnen één dag tikten we de 1000 aanmeldingen aan. En 3 dagen later waren we volgeboekt! Deze eerste editie van IMU Live was binnen no time uitverkocht! Achteraf bleek dus ook het Circustheater: te klein ;) Ons hele team geniet nog steeds na van het succes. Want wat geeft het een kick, zoveel gelijkgestemde, ambitieuze mensen bij elkaar!

We genieten nog even na met de foto's

(klik op de foto voor vergroting) Zit je dit nou vanuit je luie stoel te bekijken en begint het te kriebelen? Baal je dat je er niet bij was?

Goed nieuws! Het volgende IMU event staat namelijk alweer op de planning!

We gaan dit keer niet voor het gróótste online marketing event van Nederland (er zijn nu slechts 350 tickets beschikbaar), maar zeker wel voor het meest diepgaande online marketing event van Nederland. We gaan je niet 1, niet 2, maar 3 volledige dagen onderdompelen in online marketingtips en inspiratie.
Zet in je agenda: 16, 17 én 18 oktober 2019. In Figi Theater te Zeist.
Je vindt hier meer informatie over het IMU Event. En een speciale earlybird actie. En daarbovenop geven we 6 gratis tickets weg! Ga snel kijken! Wij kunnen niet wachten. Zien we je daar?
Over de schrijver
Ik verzorg de content op IMU.nl. Ik ben elke dag druk bezig om ons blogoverzicht, de online marketing bioscoop en social mediakanalen vol te pompen met waardevolle blogs en video’s. Ik schrijf, film en edit en ook de gastblogs lopen via mij. Tevens opperhoofd van 'The Bakery'. Dit alles terwijl ik een witte alpaca aai en thee drink uit een augurkenpot.
Reactie plaatsen