Interview met Jochem Uytdehaage!
04 november 2011 
0 min. leestijd

Interview met Jochem Uytdehaage!

Voor mijn 4e interview in de reeks waarin ik op bezoek ga bij succesvolle en inspirerende ondernemers en persoonlijkheden ben ik voor de verandering eens langs gegaan bij een topsporter in plaats van een ondernemer. Bekijk hieronder het inspirerende gesprek met voormalig Nederlands, Europees, Olympisch en Wereldkampioen Schaatsen Jochem Uytdehaage:

Reacties worden gewaardeerd!

Ik hoor graag je reactie op dit interview, je kunt hieronder een reactie op dit blogbericht achterlaten. Lijkt het je leuk om door Jochem getraind te worden/een workshop van hem te volgen? Vermeld dit dan vooral even in je reactie!

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Jesse
Door

Jesse

op 04 Nov 2011

Goed gedaan man! Gefeliciteerd

Mitch
Door

Mitch

op 04 Nov 2011

Tof interview, leuke vent!

Robert Nieuwboer
Door

Robert Nieuwboer

op 04 Nov 2011

Top interview met Jochem! Zeer herkenbaar en logisch. Maar wel een vraag: Wat als je weet wat je moet doen en het graag wil doen, maar het op de een of andere manier niet doet. Hoe kom je dan toch daar waar je wil zijn?

Kees van Dijk
Door

Kees van Dijk

op 04 Nov 2011

Ha Tony, Weer een erg leuk interview. Dit is toch wel mijn favoriete onderdeel op IMU.

Marco
Door

Marco

op 04 Nov 2011

Geweldig interview. Ondernemen is topsport, maar leef je als ondernemer dan ook als een topsporter? Mooie uitspraak.

stefan
Door

stefan

op 04 Nov 2011

leuk interview tonny. bedankt

Alex
Door

Alex

op 04 Nov 2011

"Als je de best wil worden heb je geen benchmark". Mooi! Tof interview!

Tura Gerards
Door

Tura Gerards

op 04 Nov 2011

Dank je wel, Tonny!"Het heeft geen zin om jezelf te beoordelen aan de hand van de resultaten van anderen" Jochem Uytdehaage

Tura Gerards
Door

Tura Gerards

op 04 Nov 2011

Dank je wel, Tonny!"Het echte leren komt pas als je er wat afstand van neemt" (Jochem Uytdehaage)Mooi! Psychiater en hypnotherapeut Milton Erickson vertelt dat je Onbewuste alle soorten bekwaamheden reeds bezit maar dat je niet kunt weten waar, wanneer en hoe jouw Onbewuste daarvan aan het Bewuste Denken zal openbaren. Belangrijke voorwaarde voor dit "openbarings"-proces is "vergeten". En vergeten is een belangrijk onderdeel van vertrouwen en je ontspannen. Precies wat Jochem hier op zijn manier vertelt.

Ton Heerding
Door

Ton Heerding

op 04 Nov 2011

Ja dit is voor mij het beste interview tot nu toe omdat het precies aansluit op mijn ziens- en werkwijze! Hier raakt Jochem de essentie van het burn-out probleem in onze samenleving.Klasse inhoud en een prima kwaliteit beeld & geluid.Goed gedaan Joch(ie)em :-))!!

Alex Mooyman
Door

Alex Mooyman

op 04 Nov 2011

Hoi Tonny,Ik vind jouw interviews echt zeer boeiend. Vooral ben ik het met jou eens dat de meeste intervieuwers hun gasten teveel in de rede vallen. Ik weet dat jij dit bewust probeert te vermijden waardoor jouw intervieuws extra interessant worden. Door jouw manier van intervieuwen vind ik dat de werkelijke mens achter het intervieuw beter naar voren komt. Ze worden meer zichzelf. Hierdoor leer je de geinterviewde persoon veel intiemer kennen. Mijn complimenten dus voor jou. Een heel intelligent en interessant persoon overigens Jochem. Dus ook Jochem bedankt.Vriendelijke groet,Alex Mooyman

Bert
Door

Bert

op 05 Nov 2011

Proficiat Tonny. Boeiende video. Blijf je volgen

Marcel
Door

Marcel

op 05 Nov 2011

Gaaf interview, mooi gedaan!

Dennis
Door

Dennis

op 05 Nov 2011

Onwijs leuk om te zien! Alleen maar praktische info die je door kan trekken naar het ondernemerschap.Owh en ik hou me aanbevolen voor de workshop;-)

Maurice
Door

Maurice

op 06 Nov 2011

Leuk interview! Inspirerende woorden. Ook ik hou me aanbevolen voor de workshop :)

Claudia
Door

Claudia

op 06 Nov 2011

Echt een steengoed interview!Ik ben wel geinteresseerd in de workshop, vind het wel erg interessant!Oja Tonny: Je facebook advertentie doet het niet, daarom kwam ik op je site en ben ik gelijk doorgegaan naar de interview.

Michiel van Nessen
Door

Michiel van Nessen

op 06 Nov 2011

Jochem en Tonny,Bedankt voor dit interview, ik heb er met volle teugen van genoten.Doelen op papier zetten, Zooooo belangrijk, blijkt ook hier maar weer.

Guido
Door

Guido

op 07 Nov 2011

Hey Tonny,Gaaf dat je met een van je sportidolen op deze manier om tafel hebt gezeten. Toppertje.Ik heb geen drol met schaatsen, maar ik vind dit interview persoonlijk een stuk boeiender dan die met een Yme of Boris. Niet vanwege de persoon, maar met betrekking tot wat ze doen in het dagelijks leven (nu of iets langer geleden).

Wim Bosch
Door

Wim Bosch

op 07 Nov 2011

Hallo Tonny,Ik vond jouw interview met Jochem erg boeiend.Jochem vertelde in mijn ogen een aantal ervaringen en inzichten die erg waardevol zijn voor managers en voor ondernemingen.Een heel goede keus! Dank ervoor.Hartelijke groet,Wim Bosch, management consultant

Abel van de Meulder
Door

Abel van de Meulder

op 08 Nov 2011

Zeer interessant interview. Veel ondernemers en managers zouden sowieso meer kunnen kijken en luisteren naar toppers uit andere branches.

Ishe Care / Janny de Boer
Door

Ishe Care / Janny de Boer

op 10 Nov 2011

Beste Tonny en JochemHiermee slaan jullie de spijker op de kop. Mijn complimenten voor beide. Geweldig intervieuw, vooral de aandacht voor de mens achter deze innemende sportman.Vriendelijke groet, Ishe Care Janny de Boer

Djien Loe
Door

Djien Loe

op 10 Nov 2011

Hallo Tonny,ik vind het een excellente interview omdat: * jij heb laten zien, hoe goed je het gesprek hebt voorbereid en geleid, hoe je naadloos bleef aansluiten op wat Jochem zei, wat hij zei steeds weer verbond met wat voor jouw kijkers van belang is, je Jochem de ruimte gaf en tot slot het interview goed afsloot; * Jochem helemaal authentiek zijn wijsheid met jou en mij kon delen.Samengevat mijn complimenten voor jullie excellente samenwerking tijdens het interview. Het was echt een genot om naar te kijken.Hartelijke groet, Djien Loe

Tom van Krogten
Door

Tom van Krogten

op 11 Nov 2011

Nice dog.

Dave
Door

Dave

op 11 Nov 2011

Tof interview zeg, ben zelf ook schaats gek! Super bedankt!

Andrei Westerink
Door

Andrei Westerink

op 11 Nov 2011

Tonny en Jochem (en de hond),Leuk interview en absoluut interessant om Jochem's visie te horen. De workshop die jullie noemden daar wil ik graag aan meedoen.Super!

Coen Olde Bijvank
Door

Coen Olde Bijvank

op 16 Nov 2011

Beste Tonny,Zéér dankbaar weer voor deze video, het geeft me altijd extra energie na het bekijken van zo'n intervieuw!GreatJob!Groeten,Coen

Monique
Door

Monique

op 16 Nov 2011

Wat een goed interview zeg! Uitstekende vragen, goede sfeer en Jochem is echt een inspirator.En je hebt je stoer gedragen met zo'n grote hond naast je, Tonny. Bravo!Groet, Monique

Arne Bureau
Door

Arne Bureau

op 22 Nov 2011

Leuk interview zeg. Inderdaad weer eens wat anders dan een interview met een topondernemer. Leuk om naar te kijken! Grtz Arne

Paul
Door

Paul

op 08 Jun 2013

Wauw. Super waardevol. Je kunt alleen maar denken OF handelen en als er een gedachte in je hoofd komt die niet constructief is, ga dan terug naar het handelen. Doe gewoon dat waarvan je denkt dat het moet doen, stap voor stap. Zo simpel is het eigenlijk. :-)

Reactie plaatsen

Meer internet marketing tips?

Wij hebben meer dan 1.400 online marketing artikelen in ons archief!