Heb je het coolste online marketing seminar van 2016 gemist?


  • Hét online marketing event van het jaar
  • De nieuwste online marketing trends van 2016
  • De meest effectieve traffic en conversie technieken anno nu
  • Gastlezingen van online marketing experts uit de praktijk
  • Poten in de klei, geen blabla maar tips die hout snijden
  • Boost je business en geef je concurrent het nakijken
  • Opnames zijn direct online te bekijken!

Ontvang de opnames van het 3-daagse IMU Event!

Een killer marketingstrategie

Hoe moet je online marketing strategie er anno 2016 uitzien? Hoe integreer je marketing 3.0 optimaal in je actieplan en wat hebben “de 3 i’s” daar mee te maken? Ontdek je klant avatar zoals je hem nooit eerder zag en leer hoe je hiermee je website vele malen specifieker en effectiever maakt.

Next Level SEO

Het einde van keywords, SEOcial, Dwell time, Clickbait, Https, Mobile first, Reference Queries, Local SEO, Semantiek, Rich Markup, AMP's, de Knowledge Graph, Google Now, RankBrain enz... Snapt u het nog? Hoe kom je hoger in Google? Ontdek de belangrijkste SEO trends van 2016!

Conversie & WebPsychologie

Hoe haal je meer omzet uit je bezoekers? Ontdek de nieuwste (mobile) webdesign technieken om je conversie te verdubbelen. Leer de kunst van de online verleiding en prikkel de “3 breinen” van je bezoekers. Ontdek neurowebdesign, en persuasive copywriting technieken die je doen glimlachen, verbazen, blozen en je conversie laten knallen.

Facebook Marketing

Facebook is dé kans van dit moment! Meester de Facebook Edgerank om (gratis) een enorm bereik met je fanpage te krijgen en ontdek hoe wij aan onze 35.000+ fans zijn gekomen. Leer hoe je via Facebook advertising duizenden extra bezoekers en opt-ins scoort zonder dat je de “domheidsbelasting” betaalt…

Epic Content & Videomarketing

Het effect van interuptiemarketing neemt af en sponsored content vervangt langzaam de ads... Contentmarketing is de toekomst. Maar hoe doe je dat? En hoe zit dat bij webshops? Wat doen veel “grote jongens” momenteel? Ontdek bizarre verschillen in bereik, conversie, social media shares en interactie met deze tips.

Engagement en community building

Het sociale web (web 3.0) heeft een enorme impact op de wereld gemaakt en bied enorme kansen voor jou als ondernemer. Ontdek hoe mensen vanuit hun kern "zoeken naar zingeving" in ons digitale ecosysteem en hoe communities, engagement, gamification en memberships "magie" brengen in je business.

Over Tonny Loorbach

Tonny is de eigenaar van de Internet Marketing Universiteit. Al sinds 2007 inspireert en leert hij ondernemers hoe ze meer resultaat via internet kunnen behalen. Tonny is auteur van het bekende SEO boek ‘Winnen in Google’ (55.000+ downloads) maar specialiseert zich de laatste jaren in wat hij ‘WebPsychologie’ noemt. Vanuit zijn ervaring weet hij je exact te vertellen WAT op internet werkt (kennis) maar ook HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (psychologie).

Tonny sprak tijdens dit event over hoe je de effectiviteit en conversie van je website gigantisch kunt verhogen. Je ontdekt slimme (psychologische) technieken die in de praktijk bewezen hebben dat ze je business letterlijk kunnen verdubbelen. Je krijgt unieke inzichten in neurowebdesign, persuasive copywriting en (online) bezoekersgedrag.

Daarnaast gaf Tonny unieke inzichten en trends op het gebied van content marketing en videomarketing. Als klap op de vuurpijl gaf hij nog een sessie over de lidmaatschap-economie en community building en deelde hierin hoe hij van een verliesgevende (bijna failliete) onderneming naar een winstgevend bedrijf is gegaan. Tonny gaf in 3 dagen tijd een blauwdruk van A tot Z om je business naar het volgende niveau te brengen!

Martijn van Tongeren & Chris van der Krieke

Martijn en Chris zijn Tonny's rechterhanden en hebben beide hun eigen expertise gedeeld tijdens het IMU event.

Martijn is SEO Specialist en Chef Klantuscces bij de IMU. Vanuit zijn jarenlange ervaring met het helpen van meer dan duizend ondernemers met hun website weet hij precies wat wel en niet goed werkt als het gaat om zoekmachine optimalisatie en het 'blij maken' van Google.

Tijdens het IMU Event sprak Martijn over de nieuwste ontwikkelingen bij Google en gaf hij concrete handvaten waarmee je ervoor kan zorgen dat je nu, en in de toekomst hoger kan komen in Google.

Chris is meester in Conversie en heeft ook de volledige Facebookstrategie van de IMU in beheer. Daardoor heeft hij alle kennis en kunde in huis om succesvolle Facebook campagnes te draaien.

Chris sprak tijdens het event over hoe je als ondernemer Facebook kan inzetten en daar de nodige resultaten uit te halen. Je krijgt een concreet stappenplan waarmee je sowieso een groeiend resultaat uit Facebook zal halen.

Wat deelnemers zeggen...

Bjorn van Bavel

Indrukwekkend, zoveel facetten die aan bod kwamen die een eye-opener waren bovenop mijn eigen kennis!

Miriam Mars

Door jouw duidelijke tekst en uitleg heb ik spijt dat ik nooit Marketing heb gestudeerd...! Zó boeiend!

Elma de Bruijn

IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Bijzonder inspirerend! Chapeau voor deze jonge club mensen!

Harm van Wijk

Zeer inspirerend! Tonny is Inhoudelijk nog steeds ijzer sterk en droge humor blijft leuk!

Janny de Boer

Groot respect, bewonderingswaardig. Wat een energie!

Karien Evers

Inspirerend en enthousiasmerend. Krijg er zin in om 't voor mezelf uit te werken.

Ontvang nu het IMU Event Programma!

JA! Ik ben klaar om te gaan knallen!

Ontvang dit unieke programma en ga aan de slag met de beste online marketing technieken van dit moment. Laat je concurrent geen schijn van kans meer na de zomer van 2016 ;-)

Na je aanmelding kun je direct starten en heb je onbeperkte toegang. In je eigen tijd en tempo werk je aan een killer marketingstrategie voor jouw website en je totale business.