arrow_drop_up arrow_drop_down
26 oktober 2018 
in Nieuws

Terugblik op het IMU Event in Driebergen - 18 / 19 oktober

Het zit er weer op! Het IMU Online Marketing event! Vorige week werd het pittoreske Driebergen opgeschud door honderden IMU-leden en -vrienden, allemaal op weg naar Landgoed De Horst voor het tweedaagse seminar. https://youtu.be/xuFFsouy-vI Alle hotels in de wijde omgeving werden bezet. Er waren opstoppingen en een kleine file hier en daar. De bossen zagen blauw van de IMU'ers. Deze twee dagen gaan vast en zeker de geschiedenisboeken in als ‘De Invasie van de Internet Marketing Unie' :) En wat waren het twee fantastische dagen! We hebben dit keer echt ons best gedaan om het event naar een volgend niveau te brengen. Er waren driehonderd gasten en elf top-sprekers:
  • Simone Levie over hoe ze met haar MPOP programma razendsnel is gegroeid
  • Bas Urlings over verkopen via Bol.com
  • Youri Meuleman over winstgevend adverteren via Facebook
  • Demian Beenakker over investeren in de breedste zin van het woord
  • Mark Tigchelaar over de werking van ons brein en hoe we beter kunnen focussen
  • Albert Sonnevelt over de psychologie van succes
  • Amber van Leeuwen van The Social Good Girl over Instagram inzetten voor business
  • Wilco de Kreij over het maximaliseren van traffic
  • Tom Barten over hoe hij met Personal Body Plan van 0 tot 10.000 leden is gegroeid
Onze Tonny en Martijn openden en sloten beide dagen af met hun sessies. Tonny deelde zijn groeistrategie die hij gebruikt om meerdere bedrijven tegelijk te laten groeien zonder dat je als ondernemer meer uren hoeft te maken. En Martijn leerde ons alles over automatische marketingfunnels en segmentatie. Na iedere sessie was er gelegenheid voor een kopje koffie en een frisse neus. Er waren goodiebags, een cameracrew en Instagram-reporters, heerlijke broodjes en salade. En we hadden zelfs twee dagen lang 20°C en volle zon geregeld! Haha! Uiteraard werd er na beide dagen gezellig geborreld en genetwerkt. We genieten nog even na met de foto's (klik op de foto voor vergroting)
Ben jij er de volgende keer bij op 21 en 22 maart 2019? Kansen zien, kansen grijpen :) Claim hier alvast je ticket met dikke early-bird korting >>>
Ben je benieuwd wat de bezoekers van het seminar vonden? We kregen superleuke reacties! “Dit event sluit voor mij aan bij ‘Living the dream'. Wat inspirerend! Ik had het voor geen goud willen missen.” - Thijs Unij - www.thijsunij.nl “Ik voelde dat ik hierbij MOEST zijn. Ik heb er 3 dingen voor afgezegd. Ik ben net gestart met mijn bedrijf en met Phoenix en ik voelde me alleen staan als start-up. Ik heb me aangemeld omdat ik wilde connecten en energie krijgen! Ik geef het event een 10.” - Irene Cusell - www.spiceuplearning.com “Ik heb me aangemeld voor dit event omdat het vorige zo geweldig was, en ik heb wederom nieuwe inzichten gekregen.” - Marcel Peters - www.calorienverbranden.nl “Goede mix tussen theorie, praktijk en mindset. Dit helpt mij als ondernemer verder.” - Allard van Rijn - www.xennial.nl “De sprekers waren geweldig! Ik word er blij en geïnspireerd van, waarvoor dank!” - Marina de Haan - www.woninginversteerdersnetwerk.nl “Ik ben een fan! Ik ga nu alles oppakken en mijn product neerzetten.” - Sheida Mohebbi - www.sheidamohebbi.nl “Connectie met inspirerende mensen zorgt voor extra energie!” - Luc Vermeir - www.groenpalet.be “Mijn grootste inzicht is dat ik niet zo veel moet nadenken over hoe ik iets zo perfect mogelijk maak.” - Niels Modderman - www.kaaskraam.com “Goed georganiseerd! Ik ga met een fijn gevoel en een duwtje in de rug naar huis.” - Anne Knoop - (site in aanbouw) “Mijn grootste inzicht? Hou het simpel en volg je hart.” - Mirella Schaeken - www.optimaal-talent.nl “Ik heb erg veel inzichten gekregen om groter te denken en te handelen. Laat je niet door je angst regeren.” - Don Kanters - www.ruudmeulenberg.nl “Ik krijg elke keer weer volop inspiratie. Terugkijkend naar mijn aantekeningen van vorig jaar heb ik al enorm veel toegepast.” - Marcel Borst - www.ikstopwel.nl Zien we jou volgende keer ook? Klik hier voor je early bird ticket >>>
Over de schrijver
Ik verzorg de content op IMU.nl. Ik ben elke dag druk bezig om ons blogoverzicht, de online marketing bioscoop en social mediakanalen vol te pompen met waardevolle blogs en video’s. Ik schrijf, film en edit en ook de gastblogs lopen via mij. Tevens opperhoofd van 'The Bakery'. Dit alles terwijl ik een witte alpaca aai en thee drink uit een augurkenpot.
Martijn van Tongeren
Door

Martijn van Tongeren

op 26 October 2018

Wat een fantastische tweedaagse! Heerlijk om de foto's en video terug te zien :-)

Robin Peek
Door

Robin Peek

op 26 October 2018

Twee hele inspirerende dagen gehad op een prachtige locatie. De sprekers waren enorm gevarieerd maar aan de andere kant ook weer voor elke ondernemer interessant. Absolute aanrader voor iedere ondernemer die zijn of haar onderneming een niveau omhoog wil tillen.

Demian Beenakker
Door

Demian Beenakker

op 26 October 2018

Wat een geweldig event was dit team IMU! Zo'n goede organisatie & fantastische groep ondernemers om voor te mogen spreken! Keep up the good work!

Danielle Bakker
Door

Danielle Bakker

op 26 October 2018

Bedankt voor je mooie woorden Robin! Het was leuk je te ontmoeten :)

Danielle Bakker
Marina de Haan
Door

Marina de Haan

op 28 October 2018

Het waren twee prachtige en leerzame dagen in een zaal vol enthousiaste en positieve mensen. Dank je wel!

Danielle
Door

Danielle

op 29 October 2018

Leuk dat je er was Marina. Tot de volgende keer!

Reactie plaatsen