arrow_drop_up arrow_drop_down
Blog onderwerpen nodig? 3 Tips:
2 januari 2012 

Blog onderwerpen nodig? 3 Tips:

In 2011 heb ik vrij veel op deze website geblogd, ik heb ongeveer 150 blogberichten geplaatst en dat hoop ik in 2012 natuurlijk te gaan verbeteren. Mensen vragen mij vaak; waar haal jij de inspiratie voor je blog vandaan?

Hoe kom ik aan goede blog onderwerpen?

In principe hanteer ik 3 verschillende soorten blogberichten:

  1. Waar wil ik zelf graag over schrijven (wat prikkelt mij persoonlijk)
  2. Waar wil ik graag op gevonden worden in Google (zoekwoord combinaties)
  3. Wat willen mijn lezers graag weten…

De objectieve voorbijganger zou zeggen dat je misschien het beste alleen nummer 3 kan hanteren maar uit ervaring weet ik dat deze combinatie belangrijk is. Je moet het voor jezelf interessant en prikkelend houden anders hou je het bloggen nog geen week vol. Om het leuk te houden wil je als blogger ook graag reacties hebben op hetgeen je publiceert. Een reactie op een blogbericht is als applaus voor een artiest. Het kost niets om te geven (beetje tijd) maar het geeft de artiest aan dat zijn werk gewaardeerd wordt en dat stimuleert weer om door te gaan.

Ik geloof heel erg in schrijven vanuit mezelf en voor mijn bezoekers in plaats van schrijven voor Google maar natuurlijk denk ik wel na over de dingen waar mijn doelgroep in Google op zoekt. (Zoek maar eens op “goede website” of op “internet marketing cursus” in Google…). Nu kan ik de eerste 2 soorten blogberichten heel goed zelf uitvinden maar voor de derde heb ik even jouw hulp nodig!

Wat wil jij graag weten?

Ik ben erg benieuwd naar wat mijn lezers graag willen leren over onderwerpen zoals:

  • Internet marketing
  • Ondernemerschap
  • Sales / Salespsychologie
  • Persoonlijke Groei
  • Time Management
  • Neuromarketing
  • Enzovoorts…

Ik zou het waarderen wanneer je als reactie op dit blogbericht (ten minste) één vraag zou stellen met iets wat jij graag zou willen weten!

Win – win -win!

Hoe meer vragen er gesteld worden, des te meer inspiratie ik heb om te schrijven/antwoorden te geven. Niet alleen jij hebt voordeel bij het antwoord maar ook anderen kunnen dit lezen en hier voordeel mee behalen, we hebben dan een echte win-win-win situatie. Mocht je er vragen tussen zien staan waar jij het antwoord op weet voel je dan niet bezwaard om er op te reageren. Ook als je specifieke vragen voor mijn Gastbloggers hebt mag je deze stellen, ik zal ze dan vragen hierover te schrijven.

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Jack
Door

Jack

op 2 January 2012

Waar ik al een tijdje tegenaan loop is hoe je op een goede manier met een webshop e-mailadressen kunt verzamelen. Hoe zou je dit doen? Tips zouden erg welkom zijn.

Danielle
Door

Danielle

op 2 January 2012

Vragen of ze op de hoogte gehouden willen worden van speciale aanbiedingen en vermelden dat er ook speciale acties komen die alleen voor mensen op de mailinglijst zijn.

Oscar
Door

Oscar

op 2 January 2012

Vraag sowieso na betaling hun e-mailadres en vermeld duidelijk dat er speciale aanbiedingen worden gegeven in die nieuwsbrief.

Huib
Door

Huib

op 5 January 2012

Laat je webshop dan zien?

Herman Becking
Door

Herman Becking

op 2 January 2012

Dag Tonny, uit hoeveel tekens moet tekst op een webpagina minimaal bestaan om door Google interessant genoeg gevonden te worden om te indexeren? Heb jij een idee?

Oscar
Door

Oscar

op 2 January 2012

Meer dan 350 woorden. Artikelen van 800 tot 1200 woorden worden naar mijn idee het meest gewaardeerd, alhoewel je met 500-600 woorden ook al ver komt.

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 2 January 2012

Alvast een kort antwoord: schrijf kwalitatief, niet kwantitatief. Ik ben nog nooit bezig geweest met het aantal woorden in een artikel en denk ook dat je dat nooit zou moeten doen. Neem zoveel woorden als je nodig hebt om je boodschap over te brengen, niet meer en niet minder.

stefan
Door

stefan

op 3 January 2012

volgens mij moeten dit er minimaal 300 zijn

Thea Krans
Door

Thea Krans

op 2 January 2012

Hallo Tonny, Ook de Beste wensen voor 2012 en een goed Business jaar. Mijn vraag voor jou is.......Ik begin met mijn MKB bedrijf en heb je ook een cursus die niet te veel geld kost maar toch mij het nodige kan bieden om de boel goed draaiend te houden met marketing en reclame etc. Hoop dat je voor mij hier een antwoord op hebt voor me ?

Tonny Loorbach
bea
Door

bea

op 2 January 2012

Kan ik op een eenvoudige manier een webshop maken voor bellaplant?

Tonny Loorbach
H. van den Berg
Door

H. van den Berg

op 2 January 2012

Om te helpen en niet om te zeiken: ik zou de eerste "w" in het woord "omwerwerpen" in je e-mail vervangen door een "d" Helpt deze aanwijzing?

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 2 January 2012

Haha das een goede tip maar helaas te laat, kan de mail alleen aanpassen vóór het verzenden ;)

Gert
Door

Gert

op 2 January 2012

Ook om niet te zeiken zal ik de eerste "m" in het woord "omwerwerpen" in je reactie vervangen door een "n". Samen met jouw aanwijzing krijgen we dan "onderwerpen"? Nog de beste wensen aan iedereen!

Alex Mooyman
Vincent
Door

Vincent

op 2 January 2012

Ik zou heel graag willen weten hoe je ik er achter kom waar ik nou echt, echt van hou.

Monique
Door

Monique

op 5 January 2012

Neem een dag vrij, ga ergens naartoe waar je je op je gemak voelt. Maak een wandeling door het bos of over het strand of ga een kopje koffie drinken ergens. Maakt niet uit. Neem een notitieboekje mee en ga jouw ideale dag opschrijven. Zo gedetailleerd mogelijk. Waar ben je, met wie, wat doe en vooral wat niet. Denk nergens in beperkingen van geld, locatie, etc. Als jij jouw ideale dag weet, weet je ook jouw ideale leven en vervolgens ga je dat als doel stellen in alles wat je doet. Succes!

Jerry
Door

Jerry

op 2 January 2012

Hoi Tonny, Ik ben benieuwd naar jouw ideeen op het gebied van mobiel betalen en wat dat voor de gevolgen kan hebben voor de webondernemers, sites en apps. Aan alle lezers, maak er met z'n allen een mooi 2012 van!

Danielle
Door

Danielle

op 2 January 2012

Hey Tonny! Om te beginnen een gelukkig 2012 en dat het maar het jaar mag worden dat jij wilt dat het voor jou wordt! Ik zou graag meer willen weten over affiliate marketing en dan vooral hoe je bedrijven benaderd en zorgt dat je de juiste brief schrijft. Wat schrijf je in de brief? Begin je met een brief of bel je eerst? Verder hou ik ook heel erg van de informatie over plugins, persoonlijke ontwikkelen en Neuromarketing. Heel veel schrijfplezier, Danielle

Richard - WebChamp
Door

Richard - WebChamp

op 2 January 2012

Persoonlijke Groei/Ondernemerschap: - Hoe trek je emoties los van een bedrijf waar je hart en ziel in stopt? Achtergrond: De tip is altijd je geld te verdienen met hetgeen je de meeste passie voor hebt. Die passie koppelt met emotie en op den duur raak je volledig verweven met je business. Als iets nu je bedrijf raakt, dan raakt het hierdoor direct ook jou als persoon.

Geert
Door

Geert

op 2 January 2012

Wij gaan op 5 januari een nieuwe site lanceren, daar mag u altijd over schrijven, we zouden u zeer erkentelijk zijn zelfs!! Gr. Geert

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 2 January 2012

Welke site? Tip 1: Vernoem altijd je site als je mensen er naartoe wilt verwijzen ;)

Ferdy Koot
Door

Ferdy Koot

op 2 January 2012

Aan Tonny, Hoe begin je met geld te verdienen als je 0,00 hebt en lenen ook geen oplossing is? Tomaten plukken? Krantenwijk rijden? Vervolgens gratis of goedkope workshop als huiswerk volgen? Ik volg de instructies van T. Harv Eker over geldmanagement (50/10/10/10/10/10 procent) al, maar het l ij k t vaak of zodra ik rechts iets heb verdiend of zelfs maar op straat heb gevonden, er nog voor het einde van diezelfde dag onkosten opduiken.

Oscar
Door

Oscar

op 2 January 2012

Je kunt ook een gratis blog starten op blogger.com en producten promoten van PayPro of Google adsense erop zetten.

Eelco
Door

Eelco

op 2 January 2012

Beste Tonny, Wat is het verschil tussen een krokodil? Gr, Eelco

Alex Mooyman
Door

Alex Mooyman

op 2 January 2012

Het blauw-paarse vleugje achter zijn binnenste buitenkant, waar je de witte draadhippels kunt aantreffen. (alleen bij de laatste modellen natuurlijk).

Rebekka Deforce
Jinta
Door

Jinta

op 26 September 2020

des te groener des te zwemt ie

Koen
Door

Koen

op 2 January 2012

Hoi Tonny, Ook de beste wensen voor 2012! Ik vind het altijd wel leuk om te weten hoe het met andere Winstmodellers gaat en hoe succesvol zij nu zijn (nadat ze een tijdje draaien met het Winstmodel). Wellicht kan je een maandelijks terugkomende categorie in je blogs toevoegen genaamd: "de business van". Los van dat het reclame voor de desbetreffende website is, is het ook reclame voor jou, want elke bezoeker die hier nog niet mee draait leest positieve berichten. Je kunt het aanpakken door de "geinterviewde" een standaard vragenlijst te laten invullen en dat jij daarnaast nog een korte aanvulling maakt. Win-win-win-win lijkt me :-) Gr, Koen

Tonny Loorbach
Paul
Door

Paul

op 2 January 2012

Happy 2012 !! Ik heb in 2011 gemerkt dat ik super goed ben in dingen starten. En super slecht in dingen afmaken. En volgens mij ben ik niet de enige... Wat is jou visie daarop, Tonny? Alvast bedankt !

Tonny Loorbach
Monique
Door

Monique

op 5 January 2012

Paul, Heb ik ook last van en dus ben ik mensen gaan zoeken die niet zo goed zijn in dingen te bedenken en te starten maar wel goed zijn in dingen af te maken. Zo gooi ik mijn ideeën over de schutting en zeg: "Veel plezier ermee". Maak jij iets moois en vooral winstgevends van? Tikkeltje gechargeerd natuurlijk maar je begrijpt me vast wel. Die mensen zijn er genoeg te vinden maar er is een valkuil en die heb ik ook al meegemaakt: sommige van die mensen komen dan bij je terug met duizenden vragen waar jij het antwoord niet op weet omdat je er niet over nagedacht hebt. Die zijn dus niet geschikt voor jou. Je moet mensen vinden die jouw idee omarmen en in hun hoofd allang de oplossing hebben bedacht en je die op een presenteerblaadje geven. Vervolgens kun jij er dan weer op schieten en maken zij het definitief. Ze zijn er, echt waar en ze zijn goud waard voor mensen zoals jij en ik ;-) Succes!

Huib
Door

Huib

op 5 January 2012

Ik heb jouw site al een paar keer gezien het laatste jaar. Je bent echt goed bezig hoor. Ik heb geen hond helaas Gr Huib

John
Door

John

op 2 January 2012

Ik wens iedereen alle gezondheid voor 2012! Hallo Tonny, Met veel aandacht lees ik alle informatie en tips. Heel interessant, maar ga daardoor soms twijfelen of mijn website www.arubawoning.nl wel goed in elkaar zit c.q. de informatie geeft die men wil. Teveel, te weinig of onjuiste teksten. Teveel of te weinig afbeeldingen? Ik hoop op een reactie. Met vriendelijke groet, John

Yolanda
Door

Yolanda

op 2 January 2012

Iedereen een gelukkig en gezond 2012 gewenst. Zoals mij zullen er velen zijn die nu goede voornemens voor dit jaar hebben gemaakt. Maar hoe zorg je dat die voornemens, doelen of dromen ook gestalte krijgen? Hoe houd je ze uptodate zodat ze ook verwezenlijkt worden? Groetjes van Yolanda

diny van den Eindne
Door

diny van den Eindne

op 2 January 2012

hallo Yolanda, ditzouikdoen doelen stellen en blijven focussen op je doel. Is je doel bereikt dan zorg je natuurlijk dat je voor jezelf een nieuw doel stelt.

John Zijlstra
Door

John Zijlstra

op 2 January 2012

Tonny, Mobile marketing is op het ogenblik een zeer hot item, misschien een goed idee om hier een artikel aan te wijden ? En wanneer wordt het Winstmodel in een mobiele versie uitgebracht of zijn hier geen plannen voor ? John

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 2 January 2012

We zijn er druk mee bezig, zeker leuke dingen op komst!

Content Is King
Door

Content Is King

op 2 January 2012

Hoi, Dingen die ik wel zou willen weten: - is het mogelijk om een NL-talige site te maken die enkel draait op adsense en die mooie inkomsten heeft, dus meer dan 100 euro per maand zeg maar en liefst eigenlijk naar de 1000 euro toe(liefst case-studies uit het echte leven). Zoja, hoe ? - wat zijn andere dingen die je kan doen om geld te halen uit je site (b.v. adressenlijst voor bedrijven in de branche etc). als dat ook weer met reële cases kan: super ! - hoeveel kan je vragen in voor welk soort dienstverlening op een lidmaatschapsite (filmpjes, online cursussen, forum, webinars, ...) ? Wetende dat veel mensen de waarde onderschatten van de content die ze creëren. Goed bezig, ga zo door ! CIK

Ronald
Door

Ronald

op 2 January 2012

Hey Tonny, Ik zou graag wat tips willen lezen over informatie producten. Bijvoorbeeld: - De verschillen de type's - Hoe te komen tot een goed informatie product. - Prijsstelling...enz. Groeten en keep up the good work!! love you site!!

Ton Heerding
Door

Ton Heerding

op 2 January 2012

Hoi Tonny en Anderen! Ik wens je een heel gezond, plezierig en succesvol 2012 allereerst. Voor Vincent die hierboven reageerde heb ik de Tip: Google even op 'De Passieloper' Pieter Klein is hierin gespecialiseert en heeft een goedkope en zeer effectieve werkmethodiek daarvoor. Verder ben ik vooral geïnteresseerd in Internetmarketing en Neuro-Marketing! Ik wens iedereen verder een fijne samenwerking! Ton Heerding.

joris
Door

joris

op 2 January 2012

Dag Tonny, Beste wensen voor 2012! Een thema waar volgens mij veel over te schrijven valt en waar ik nu dringend info over nodig heb en nog niet veel over gevonden heb: Hoe werken spamlijsten? Wat wordt er op gezet: Een website? Een IP adres? Bepaalde woorden? Hoe blijf ik uit de spam-lijsten, hoe zie ik of mijn website er opstaat en wat kan ik doen eens die er op sta? Ik heb 2 weken geleden m'n website gelanceerd. Vanuit hotmail.com heb ik mensen uit mijn adresboek hierover aangescheven. Ik denk de fout gemaakt te hebben dat ik ook mensen aangeschreven heb die mij niet persoonlijk kennen. Enkele dagen later was mijn hotmailaccount geblokkeerd wegens het verzenden van spam. Nu is mijn hotmailaccount terug actief, maar ik verneem van verschillende vrienden dat de mails verzonden vanuit mijn websiteadres in de spambox terecht komen. idem als bezoekers hun vrienden willen uitnodigen om de website te bezoeken via 'breng een vriend op de hoogte van deze site'. Wat kan ik hier aan doen? Mvg, Joris. Mijn vragen

Maurice
Door

Maurice

op 2 January 2012

Hoi Tonny, De beste wensen voor een nieuw en spetterend ondernemersjaar! De vraag die ik heb, welke countdown plugin gebruiken jullie op de salespage? Momenteel kan ik alleen deze vinden die interessant is: wp-countdown.com Gr. Maurice

Tonny Loorbach
Pierre Neven
Door

Pierre Neven

op 2 January 2012

Hallo Tonny, Stelling: Emailmarketing is achterhaald omdat jenauwelijks door de spamfilter komt en krijgen bedrijven meer dan 25 berichten per dag van bedrijven die iets willen " aanprijzen"

Oscar
Door

Oscar

op 2 January 2012

Toch heeft emailmarketing vandaag de dag nog steeds het hoogste rendement van alle marketingvormen op het internet met een ROI (return of investment) van 400%.

Amro
Door

Amro

op 20 January 2012

Ik wist niet dat jij daar iets van weet! Ik wou beginnen met deur aan deur verkoop!

Jeroen
Door

Jeroen

op 2 January 2012

Iedereen een gelukkig en gezond 2012, mijn vraag! Ik bezit nu rond de 250.000 email adressen, waarmee ik straks, een nieuw produkt, de markt wil benaderen. Zal ik mijn produkt in fases promoten naar, consumenten en bedrijven, of alles in 1X? Wat is wijsheid?

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 2 January 2012

Marketing draait altijd om mensen, niet om bedrijven of consumenten. Begin van daaruit te denken. Zal er aandacht aan besteden in een blog!

diny van den Einden
Door

diny van den Einden

op 2 January 2012

Hallo Tony de beste wensen voor 2012 in goede gezondheid. 1)Hoe kunnen jouw volgers en de volgers van Eelco elkaar ondersteunen en elkaar een boost geven. Kunnen we geen roulatie systeem opzetten dat we naar elkaars site gaan reacties geven en elkaar promoten. Of te wel met al jullie volgers een team vormen. 2) wanneer is Les More. Heb jouw en Eelco nu in de vacantie natuurlijk gevolgd omdat ik met mijzelf dit af gesproken heb. Moest dit ook doen om op de hoogte te blijven van de tips en acties die jullie blijven aanbieden. Maar wanneer is les more als er met al deze feestdagen minder info was geweest.

rHEDS
Door

rHEDS

op 2 January 2012

Beste Tony, Allereerst de beste wensen. Hierbij mijn vraag. Hoe verkoop je een nog onbekend product via de website. Wat wij verkopen zijn topproducten tegen betaalbare prijzen. Alleen wat de boer niet kent vreet hij niet. Mensen die onze producten gebruiken zijn laaiend enthousiast. Groet, Danielle

Alex Mooyman
Door

Alex Mooyman

op 2 January 2012

Hoi Danielle, Omdat je gebruikers reeds laaiend enthousiats zijn, zou ik beginnen om dat verder uit te werken. Laat je klanten vertellen hoe blij ze zijn met jouw product. en plaats deze reacties op je website. Videos, hebben de meeste overtuigingskracht. Bied daarnaast een onvoorwaardelijke niet goed geld terug garantie aan. Maak een optin formulier op je website en geef iets gratis weg in ruil voor inschrijving. Vriendelijke groet, Alex Mooyman

Daniël
Door

Daniël

op 2 January 2012

Schrijf eens een artikel over cursusmotivatie en het belang van educatie. gr. En alvast bedankt.

erik van buyten
Door

erik van buyten

op 2 January 2012

wat gaat er gebeuren met onze eurozone is het mieschien tijd om deel van oinze euro in te wisselen voor een andere dollar of pond

Pokersecrets
Door

Pokersecrets

op 2 January 2012

Hoe houd je je kennisbank actueel? Natuurlijk mooi dat je via de achterkant veel bezoekers krijgt, echter als het achterhaalde info is, kan het ook tegen je werken.

Libro
Door

Libro

op 2 January 2012

Beste Tonny, Ik kan niet Programmeren/ontwerpen van website. Hoe kan ik het beste mijn project voorbereiden voordat ik ga communiceren met een web ontwerper? Hoe kan je het aanpakken om een webbouwer je mee te laten beslissen hoe een website moet worden? Groet, Libro

Christian Slagter
Door

Christian Slagter

op 2 January 2012

Hallo Tonny, Allereerst bij deze de beste wensen voor 2012! Leuk artikel en ook goed om iedereen er zo bij te betrekken. -Zelf zit ik veel na te denken over het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten, dus ik zou graag meer lezen over hoe je omgaat met jong ondernemerschap. -Denk je verder dat content marketing in de komende jaren steeds belangrijker wordt? Iedereen tot slot veel succes gewenst in 2012!

Wil Hekkers
Door

Wil Hekkers

op 2 January 2012

Hoi Tonny, Ook ik wens jou en de andere winstmodellers een gelukkig, gezond en geinig 2012 toe. En verder ben ik heel benieuwd hoeveel je weet over Facebook, hoe dat zich ontwikkeld en hoe je dat het slimst kunt inzetten voor je business (hoe zet je de verhouding facebookbedrijfspagina/eigen website in elkaar?). Ook wil ik graag weten hoe je het opzetten van een community in Facebook combineert met je eigen website, zodat je wel een e-maillijst kunt opbouwen met je facebook contacten.

Briant Donker Curtius
Door

Briant Donker Curtius

op 2 January 2012

Nu via de Internet Marketing Universiteit | Het Winstmodel | Elite Seminar veel van je deelnemers kennis hebben gemaakt met Internet Marketing en hun inspiratie en kennis inmiddels hebben omgezet in mooie product websites valt me op dat het daar bij een grote groep bij blijft. Een mooie website met 1 of 'n paar producten. Maar volgens mij begint het dan pas. Hoe vermaakt je dat ene product, die ene dienst, die paar producten steeds opnieuw en steeds vanuit een andere invalshoek. Hoe bouw je door op je oorspronkelijke idee en hoe bouw je dat uit? Als voorbeeld zie ik het jou en Eelco en Mitchel e.a. die al langer met Internet Marketing bezig zijn voortdurend doen. Wat ik in dat kader 'steengoed' vind is de nieuwe reclame van LEGO. Iedereen kent het en heeft er ooit wel een iets mee gebouwd. Een uitgekauwd concept zou je zeggen. En toch hebben ze zichzelf nu opnieuw uitgevonden door met LEGO in de vorm van een familie bordspel te komen. Je presenteerde laatst een overzicht van actieve sites die voortkomen uit jouw koker. Hoe zou het zijn om dagelijks 1 zo'n actieve site voor review aan te bieden op je website. Met de bedoeling dat iedereen er dan op kan schieten en inspiratie | opmerkingen | brainwaves | upsell ideeën | etc.etc. aan kan dragen?

Geral Overbeek
Door

Geral Overbeek

op 2 January 2012

Hoi Tonny, waar ik momenteel het meest mee zit is hoe ik goede affiliate vindt om mijn mailinglijst te laten groeien en eventueel wat meer verkopen te scooren. Zijn er bepaalde website's voor affiliate? Voor mij op tuingebied of wonen. Momenteel zoek ik via google wat mij wat lijkt maar dat zijn steeds maar gokken in het wilde weg of moet je echt honderden mailen om er een paar te scooren. Verder ben ik druk met content plaatsen en het schieten van video, ook heb ik voor 15 februari een herlancering van Mijn Tuingeheim op de planning staan. alvast bedankt voor je antwoord, Geral

Dali Lutz
Door

Dali Lutz

op 2 January 2012

Als eerste Beste wensen voor deze bijzondere jar. Mijn vraag is hoe good zijn bepaalde programma's zoals Market samurai...Is het moeite waard om in zoeen programma te investeren? Groetjes vanuit Almelo

albert
Door

albert

op 2 January 2012

hoi hoe kom ik aan een goede cursus jeneverstoken dat ik kan uitgeven via een ebook ? vr gr

Volkan
Door

Volkan

op 2 January 2012

Beste Tonny, Mijn vraag is; hoe zorg je op goedkoopste manier een snelle en effectieve naamsbekendheid voor je produkt op korte termijn om levensvatbaarheid te vergroten? Alvast bedankt voor je hulp.

Olivier Rommens
Door

Olivier Rommens

op 2 January 2012

misschien een reeks artikelen over hoe je in de praktijk keyword research aanpakt; niet alleen hoe je goede keywords zoekt, maar ook hoe je die data concreet verwerkt, hoe je dat toepast op je sitestructuur en informatiearchitectuur, hoe je later die woordenlijst opvolgt en up to date houdt etc mijn beste wensen aan iedereen hier! Olivier

Alex Mooyman
Door

Alex Mooyman

op 2 January 2012

Hoi Tonny, Waar ik benieuwd naar ben: Wat zijn de risico,s van internetondernemen en Hoe dek je deze risico,s zo goed mogelijk af. Vriendelijke groet, Alex Mooyman

Giovanna
Door

Giovanna

op 2 January 2012

Ha Tonny, Ik heb met name interesse in beschouwingen van goed werkende websites, neuromarketing, salespsychologie, het benutten van Facebook en Twitter en actuele wetenswaardigheden natuurlijk.. PS mooie bijdrage van Briant alvast bedankt, Giovanna

Mark
Door

Mark

op 2 January 2012

Hoi Tonny en anderen, Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Graag zou ik iets meer willen weten over producten verkopen via Facebook. Er zijn mogelijkheden om webshops op Facebook te starten, maar hoe kun je dit het beste aanpakken zodat het resultaat ook optimaal is? Vriendelijke groeten, Mark

michael muusers
Door

michael muusers

op 2 January 2012

Happy New Year Tonny Loorbach! Goed van jou om dit te vragen want mijn komende business wat ik wil gaan bouwen ligt zo goed als stil. Ik wil heel graag een goede website op bouwen over persoonlijke groei, maar om daar + - 100 blog berichten over te gaan schrijven wil nog niet echt lukken. heeft ook wel met tijdgebrek te maken. Ik wil ook graag een product gaan ontwerpen over persoonlijke groei en daar dan in te toekomst mijn inkomsten uit te kunnen halen, zodat ik dan alle tijd heb om dan eindelijk veel met mijn business te kunnen werken. Veel Zégen voor 2012! Michael

Elise
Door

Elise

op 2 January 2012

Hoi Tonny! Ik zou graag meer informatie willen krijgen over onlinecursussen. Op een gelukkig en succesvol nieuw jaar! Proost! Elise

Michael
Door

Michael

op 2 January 2012

Hoi Tonny, Leuke vraag! Ik zou het erg kunnen waarderen als er door jou geblogt zou worden over het plaatsen van een foto galerij op je site, vertaalprogramma plugins, plugins review overall en wellicht wat extra feedback over het kiezen van je niche. Uit eigen ervaring weet ik dat dat de eerste stap is en dat dat soms best pittig kan zijn. Veel succes en uiteraard blijf ik je volgen! Michael

Frano
Door

Frano

op 3 January 2012

Hoi Tonny goedemorgen en ook een mooi 2012 toegewenst. Ik heb een aantal concrete vragen voor je over een onderwerp waar ik helaas nog niet zo veel over lees maar tóch belangrijk is. Zeker bij de start van een onderneming. ´Administratieve rompslomp om de business heen´ - Welke software? - Uitbesteden of niet? - Wat hier maximaal aan uitgeven? - Hoe gaat dit (in het algemeen) met de verkoop van digitale producten in het buitenland? Wellicht dat je hier iets mee kunt. P.s.: gezien het grote aantal reacties (goed voor je site maar minder efficient?) is het wellicht handig om wat meer sturing te geven dmv een poll oid (interactie!?) Hartelijke groeten,

Lennart van Breugel
Door

Lennart van Breugel

op 3 January 2012

Beste Tonny, Het onderwerp neuromarketing heeft de laatste tijd steeds meer mijn aandacht gekregen. Waar kan ik volgens jou het best informatie vinden over dit onderwerp of eventueel een cursus erover volgen? met vriendelijke groet, Lennart

Tonny Loorbach
Door

Tonny Loorbach

op 3 January 2012

Ik heb er tijdens mijn Elite Seminar over gesproken, ik zal er meer over gaan schrijven! Ik kan je voor nu alvast het boek Buyology van Martin Lindstrom aanraden!

Marcel Baatsen
Door

Marcel Baatsen

op 3 January 2012

Hi Tonny, met deze vraag maak je 2012 een goed jaar! Je geeft voortdurend en veel informatie, blogs, tips. Soms dan zie ik door de bomen het bos niet meer ;-) Niet omdat de informatie niet goed is, maar meer een probleem van niet weten waar te beginnen. Hoe bepaal je wat de hoogste prioriteit is oftewel, wat de meest effectieve eerstvolgende stap in je internetbusiness is? B.v. op mijn site http://eboeknederland.nl zie ik veel zaken die ik anders zou willen doen. Hoe bepaal je de prioriteit? Hartelijke groeten, Marcel

Eric Haasjes
Door

Eric Haasjes

op 3 January 2012

Dag Tonny, We hebben allemaal mooie DROMEN & ideeën. Sommigen DURVEN deze dromen ook na te jagen. Maar een enkeling zal ook daadwerkelijk slagen en succesvol worden. Blijkbaar is de laatste stap: het DOEN de moeilijkste. Het heeft natuurlijk te maken met focus, omgeving, kwaliteiten etc etc . Toch ben ik vooral opzoek naar een plan waarmee je die laatste moeilijk stap van DOEN (en vooral: consequent DOEN) beter kunt borgen, zodat ik mijn succes nog beter kan beïnvloeden. Jou kennende, heb je daar vast wel een mening over, of sterker nog een PLAN voor.... :) Verder wens ik je heel veel plezier en succes toe in 2012. Ik hoop weer veel van je te lezen. Hartelijk groet, Eric

LUDO DEHANDSCHUTTER
Door

LUDO DEHANDSCHUTTER

op 3 January 2012

Ik zou graag meer willen te weten komen over de manier waarop je een salespage voor een e-book hoger in de google-ranking kan krijgen? Mijn website is SEO-geoptimaliseerd, maar blijft weinig bezoekers aantrekken.

Rob
Door

Rob

op 3 January 2012

Hoi Tonny, Een fijn 2012 toegewenst. Een onderwerp waar ik wel meer over zou willen lezen is B2B internetmarketing. Wat meer artikelen specifiek op de B2B markt gericht dus.

stefan
Door

stefan

op 3 January 2012

Hallo Tonny Er word wel eens gezegd dat je emotie moet verkopen aan je klanten, wat zijn jou gedachten hier over? en hoe verkoop je dan die emotie het best?

Hans Peeters
Door

Hans Peeters

op 3 January 2012

Tonny ook voor jou nog de beste wensen voor 2012. Hoe kun je sociale media als Linkedin, Twitter en Facebook het beste gebruiken? Moet je iedereen en alle discussies gaan volgen?

Logistiekvinder
Door

Logistiekvinder

op 3 January 2012

Allereerst wens ik allen een gezond, voorspoedig en een zakelijk succesvol 2012!!!! Ik zit met het volgende probleem: Logistiekvinder is een vraag- en aanbodsite puur alleen gericht op Logistiek en Transport. Wij willen ons op internet profileren naast alle standaard vraag- en aanbodsites waar Transport vaak een ondergeschoven kindje is. Echter hoe moeten wij zowel de vraag als de aanbod kant op een zo direct mogelijke manier benaderen. Graag ontvang ik suggesties Groet, M. Jansen

Tim
Door

Tim

op 3 January 2012

Beste Tonny, Ik ben sedert vorige week een Winstmodel website aan het bouwen en het begint toch al enige vorm te krijgen, weliswaar nog heel weinig content. Omdat ik niet naar de klantendag kan komen, wil ik je het volgende vragen: - hoe kan je best met online boekingen werken voor 1 op 1 afspraken: wordpress plugin, externe site, boekingen naar google agenda,...? - hoe kan je klanten online laten inschrijven + betalen voor een workshop/training waarbij ze automatisch worden ingeschreven in een systeem met een deadline en waar je als organisator na de deadline simpelweg een overzichtslijst krijgt van inschrijvingen, betalingen en e-mail adressen zonder zelf over en weer te moeten mailen om deze hele administratie te doen? Alvast bedankt! Met hartelijke groeten, Tim Vanmarcke

Laurens
Door

Laurens

op 3 January 2012

Beste Tonny, Hierbij mijn 'uitdaging' Ik heb meerdere domeinnamen met allemaal hun eigen "merk". Al die verschillende "merken" spelen zich wel af op dezelfde assets, namelijk mijn boten. Of mensen nu eten of een wijnproeverij willen, het gebeurt allemaal op dezelfde Bo(o)t(en).Ik heb je eens horen vertellen dat jezelf meer gelooft in 1 (hele goeie !)website dan meerdere sites. Hoe pak ik dat aan ? Mensen die een varende wijnproeverij willen, zijn hele andere mensen dan die een BBQ willen. Ik twijfel of ik moet doorzetten met mijn main website (lekkerbootje) of het moet gooien op de verschillende merken apart houden met allemaal hun eigen identiteit. Hoor graag, dank en groet, Laurens

Rebekka Deforce
Door

Rebekka Deforce

op 3 January 2012

Het Tonny, wat mij persoonlijk interesseerd op jouw blog te lezen: -Informatie over goede betaalsystemen via sms (ook in België) die niet superduur zijn? -Statistieken zij altijd interessant (wat al getest is hoeven we zelf niet meer te testen.) -Laatste SEO tricks. -Tips voor offline marketing voor een online business. -Alles over neuromarketing. Tot op de klantendag!!!

Patrick
Door

Patrick

op 3 January 2012

Ideeen voor artikelen op je website: - Website reviews (seo, content, usability) - Case studies (bijv. praktijkvoorbeeld van conversie meten en optimaliseren met google website optimizer) En je interviews zijn fantastisch ! A.u.b. mee door blijven gaan.

Patricia
Door

Patricia

op 4 January 2012

Dag Tonny, Mijn interesse ligt bij uitbesteden: hoe vind je goede schrijvers, programmeurs, klantenservice medewerkers etc? Hoe zorg je dat je de resultaten krijgt die je wilt?

Eelco
Door

Eelco

op 4 January 2012

Beste Tonny, Wat ik echt op orde wil hebben is de time management en mijn agenda. Ik heb zoveel te doen, dat ik MOET plannen. Maar ik haal mijn planning niet. Er moet teveel in te weinig tijd gebeuren. Welke extra tools zijn handig? Ik werk met Google Agenda en Takenlijsten. Maar zijn er handigere planningstools vraag ik mij af? Zeker als je ook projecten hebt. B.v.d. en groeten, Eelco

Mieke
Door

Mieke

op 4 January 2012

Ik wil dit jaar graag groter willen denken. Dit is lastig om te zetten in mijn hoofd.

Henk van der Wijk
Door

Henk van der Wijk

op 4 January 2012

Vanaf het voorjaar 2011 houd ik me bezig met internetmarketing. Steeds beter ging ik inzien, dat dit een uiterst complex, professioneel, zich snel ontwikkelend terrein is. Om het goed te doen moet alles kloppen en om het te laten kloppen moet ik op alle deelgebieden kennis en vaardigheid hebben. Maar dat kan simpelweg niet, vanwege de beperkte tijd en de onmogelijkheid alles te weten en te kunnen. Hetgeen leidt tot mijn vraag: wat moet ik zelf doen en wat kan ik uitbesteden? M.a.w.: hoe manage ik mijn i.m. business? Tweede vraag: hoe bepaal ik wat voor mijn business de optimale hosting provider is?

Frano
Door

Frano

op 5 January 2012

Ik vraag me af hoe het precies zit met de kosten van landelijk vs regionaal adverteren met google adwords. En dan met name met de CPC. Voorbeeld: je hebt voor je campagne een dagbudget van 100 euro en een landelijke targetting ingesteld. Ik kan me voorstellen dat de CPC voor deze campagne hoger is door het grote aantal concurrenten. Is het niet verstandiger om 12 afzonderlijke campagnes te maken (voor iedere provincie 1) zodat je minder concurrentie en dus een lagere CPC hebt?

Abele
Door

Abele

op 5 January 2012

Welke mogelijkheden zie je voor Repudo en vergelijkbare initiatieven, wellicht ook als optie in het Winstmodel. Succes in het nieuwe jaar, tot in Eemnes!

Abele
Door

Abele

op 5 January 2012

Hopelijk komt er nog een herhaling van 29 november, Poen met je passie. Toen was ik verhinderd. En eerst de grote uitdaging: hoe ontdek je je echte passie...

Marc Schipper
Door

Marc Schipper

op 6 January 2012

Naast de beste wensen en de hoop dat al je goede voornemens worden vervuld, wil Ik graag meer linkjes naar gerelateerde websites die met scheiden te maken hebben. Succes en tot in 2012. Marc

ria
Door

ria

op 7 January 2012

Internetmarketing en belastingen?

Robert Nieuwboer
Door

Robert Nieuwboer

op 8 January 2012

Hallo Tonny, ik wil graag meer weten over hoe iemand zonder vrije investeer vermogen en zonder website. Toch een goede affiliate kan worden. Als voorbeeld ikzelf. Ik probeer via social media met diverse korte berichtjes content te krijgen bij PayPro oa. jouw seminar video promoot ik. Honderden mensen kijk toch. Dat kan ik zien in de statestieken. Hoe komt het dan dat er niet een verkoopt via de super mooie en goed doordachte salespage van als die mooie producten. wat wel verkocht tot nu toe was het mentaledieetplan, geld verdienen met het schrijven van blogs, detox. Mijn vraag? zijn honderden content op internet toch nog echt te weinig? O ja ik begon blogs te schrijven op wordpress en na 8 onderwerpen gooide ze mij eruit omdat ik reclame links in mijn blogs had verwerkt. Hoe zet ik dan toch en blog op of moet ik dan toch een eigen website via wordpress opzetten?

Robert Nieuwboer
Door

Robert Nieuwboer

op 8 January 2012

Hoe maak je nauw een super goede website voor een dienstverlenend bedrijf zoals een beveiligingdiensten bedrijf? Wat moet je wel doen en wat vooral niet. Hoe moet zo'n salespage er dan gaan uitzien en wat moet je extra erbij doen. bijv. online shop voor security artikelen, interviews, nieuwsbrieven, etc...

Joffrey
Door

Joffrey

op 10 January 2012

Hé Tonny, Ik vroeg je meer te doen met je forum, zodat we van elkaar konden zien waar iedereen mee bezig is. Maar dat is na deze stroom van reacties niet meer nodig... leuk om te kijken wat iedereen doet op het net. Er zijn weer genoeg vragen gesteld.. je kunt weer genoeg artikelen gaan schrijven.. je hebt jouw bezoekers weer "uitgehoord"... Zo kom je dus aan goede onderwerpen voor je blog.. Prima praktijk voorbeeld....

ruby
Door

ruby

op 12 January 2012

Ik zou graag willen weten of er minimum eisen gesteld moeten worden aan de hardware om succesvol een webwinkel te exploiteren. De snelheid is immers van het grootse belang omdat bezoekers anders snel afhaken. Gr, Ruby

Gert-Jan Bark
Door

Gert-Jan Bark

op 17 January 2012

Mijn tip is om samen te werken met anderen; probeer te kijken waar synergie zit. De kans is groot dat je zelf ondernemer bent met een website (mocht je er nog geen eentje hebben dat is http://www.eigenwebsitemaken.nu een tip!), en dat je samenwerkt met andere ondernemers. Bij onze website over de huizenmarkt vragen we bijvoorbeeld soms om een gast blog op onze site te plaatsen; da's dus ook een mooie manier om aandacht te krijgen en het zorgt ook zeker voor inspiratie om te schrijven!

Reactie plaatsen