IMU Gold Mastermind

IMU Gold Mastermind

Word jij een van de 8 mastermind leden?

1 Mastermind

Unieke Mastermind met 8 succesvolle, gelijkgestemde ondernemers

2 Coaches

Persoonlijke coaching door Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

365 dagen groei

Breek de bottlenecks in jouw business en groei mee naar het volgende niveau!

De kracht van gelijkgestemden

Als er iets is wat een ondernemer succesvoller en gelukkiger maakt dan is dat wel een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Het is de absolute #1 lifehack voor succes. Je bent namelijk het gemiddelde van de mensen waar je het meest mee omgaat. 

Verander je jouw omgeving? Dan zul je ook zelf veranderen. Ga je om met gezonde mensen? Dan zul je zelf ook gezonder gaan leven. Ga je om met positieve mensen? Dan zul je zelf ook goedgemutst door het leven gaan. Ga je om met succesvolle ondernemers? Dan zul je zelf ook meegezogen worden in hun succes.

En dat laatste is precies waarvoor IMU Gold bedoeld is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor ondernemers is om op elkaar te kunnen steunen, te leren van elkaars ervaringen, samen te werken en niet geheel onbelangrijk: samen successen te delen en te voelen dat wij 'vreemde' mensen echt begrepen worden. Herkenbaar?

Daarom hebben wij IMU Gold in het leven geroepen met als doel een mastermind vriendengroep van 8 succesvolle ondernemers te vormen die, onder onze persoonlijke begeleiding in 2018 enorme stappen vooruit willen zetten met hun online business.

Wij hebben opgeteld 18 jaar ervaring op het gebied van online marketing en hebben beide persoonlijk vele ondernemers naar buitengewone resultaten gecoached. Dit hebben wij altijd vrijblijvend gedaan maar nu hebben besloten hier een uniek jaarprogramma voor in het leven te roepen. En jij kunt daar nu aan meedoen!

We gaan jou helpen om je business op te schalen en winstgevender te maken. Ons doel van IMU Gold is dat het traject zichzelf in veelvoud terugverdiend.


Tonny heeft mij geholpen met het lanceren van mijn platform & community 'Bossbabe in Shape'. Hij nam de tijd om vooraf persoonlijk met mij te sparren over het grotere plaatje, de strategie, waarom ik het zus of zo zou doen en beantwoordde geduldig mijn vele, vele vragen. Het was goud (en nam een boel stress weg) om hem op ‘speeddial’ te hebben en continu back-up te hebben tijdens de lancering. Uiteindelijk heb ik binnen 1 dag mijn lanceringsdoel behaald!

Janne Schuijn

De speerpunten van IMU Gold op een rijtje

Mastermind groep (8 deelnemers + 2 coaches)

We hechten enorme waarde aan de kwaliteit van dit traject. We willen zorgen dat er een hechte (vrienden)groep van succesvolle ondernemers ontstaat waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. Daarom laten wij maximaal 8 deelnemers toe aan deze groep. De kracht van deze mastermind is dat je een groep gelijkgestemden binnen handbereik hebt die met je meedenken, je accountabel houden wat betreft je doelen en waar je altijd op terug kunt vallen. Het momentum van de groep zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in een opwaartse lijn. Je profiteert van de kennis en ervaring van de volledige groep.

Mastermind Meet-ups (2x 2 daagse + 2x 1 daagse)

4x per jaar organiseren wij een Mastermind Meet-up op een inspirerende locatie binnen Nederland. Zo'n meet-up is inclusief lunch en diner. Tijdens een meet-up is er de gelegenheid voor iedereen om zijn grootste bottlenecks en meest brandende vragen te stellen waarop de mastermind input kan geven. Het is ons doel je altijd een passende oplossing voor je grootste uitdagingen te bieden. Ook is er ruimte om successen en inzichten te delen en om trends en ontwikkelingen te bespreken. De data:

23 & 24 januari   -   10 april   -   12 & 13 juni   -   16 oktober

Doelen stellen en behalen

Aan het begin van dit traject brengen wij samen je persoonlijke (groei)doelstellingen in kaart. Dat begint met een intakegesprek met Tonny en Martijn voorafgaand aan de eerste Mastermind Meet-up. Tijdens de meet-ups spreek je naast je uitdagingen ook je doelstellingen voor het komende kwartaal uit. Op deze manier geef je een commitment af en kan de groep je accountabel houden voor je doelstellingen. Daarmee gaat de kans van slagen al enorm omhoog. Omdat je een volgende sessie start met het delen van behaalde doelen ontstaat er een rode draad in het traject en draag je bij aan het momentum van de groep.

WhatsApp en Community Groep

Naast de meet-ups houden we gedurende het jaar close contact met elkaar. Dat doen we enerzijds via een WhatsApp groep waarin je snel vragen kunt stellen maar ook websites / marketingacties kunt delen waar je graag feedback op wenst. Zo kun je snel schakelen een input krijgen wanneer je dat het hardst nodig hebt. Ook voor het delen van tips en inspiratie is dit ideaal. Daarnaast is er ook een besloten groep binnen de IMU Ledensite. Deze leent zich beter voor langere / doorlopende onderwerpen en het plaatsen van materialen als naslagwerk.

1-op-1 begeleiding en netwerk

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van Tonny en Martijn. Zij leiden iedere meet-up en zorgen dat iedereen de nodige input ontvangt. Ook zij nemen deel aan de whatsapp en community groep en dus heb je de mogelijkheid om 1-op-1 advies te vragen. Uiteraard wel met een fair use policy, bel ze niet te vaak wakker ;). Ook kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en diensten. Hiermee kun je vaak grote stappen overslaan bij de groei van je business, bijvoorbeeld als het gaat om automatisering of uitbesteding.

Extra: Alles uit IMU Premium en gratis naar IMU Events

Wanneer je IMU Gold lid bent dan ben je ook automatich IMU Premium lid (t.w.v. 1.200 euro per jaar). Dat betekent dat je toegang hebt tot onze IMU ledensite met daarin al onze online marketing cursussen, alle opnames van voorgaande IMU Events en online trainingen en natuurlijk onze bruisende community. Je kunt zodoende naast het IMU Gold Programma ook vrijblijvend meedoen aan de themakwartalen + bijbehorende trainingen en challenges van het Premium Coachingstraject. Ook krijg je als IMU Gold lid 100% gratis toegang tot de beide meerdaagse IMU Events in 2018 (normale ticketprijs is 950 euro per seminar).

Wat je verder moet weten voordat je 'instapt'

Een jaar lang garantie op groei

IMU Gold is een toevoeging aan je eigen visie en wilskracht om te groeien. Samen zetten we de juiste koers uit om onze business naar het volgende niveau te brengen maar zorgen we ook dat we op die koers blijven en niet verslappen of terugvallen in oude gewoontes. We zorgen ervoor dat we niet alleen groeien in omzet maar dat we ook winnen op persoonlijke gebieden zoals minder stress, meer voldoening uit je business, het juiste businessmodel en meer energie door de dingen die je doet.

Sla stappen over en groei exponentieel snel

Wij hebben al veel groeistuipen overwonnen en door obstakels heen gebroken waar je als ondernemer lang tegenaan kan hikken. Door veel te proberen hebben we veel gewonnen maar ook veel gefaald. Van elke 'failure' hebben wij geleerd hoe het niet moet en hoe het wel moet. We falen zodoende onze weg vooruit en weten hierdoor als geen ander welke stappen je als ondernemer moet zetten om naar alle volgende niveaus door te breken. Jij kunt gebruik maken van deze inzichten (en die van de groep) om stappen over te slaan in je groeiproces.

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Ondernemerschap kan soms een eenzaam beroep zijn. Je familie en vrienden begrijpen niet altijd wat je doet en met welke uitdagingen je te kampen hebt. Ook je personeel zal niet op dezelfde manier over je business nadenken als jij zelf. Een inhoudelijk of inspirerend gesprek is dan vaak ver te zoeken. Wij weten uit ervaring dat het als een verademing voelt wanneer je met gelijkgestemde ondernemers (op jouw niveau of daarboven) praat en je echt begrepen voelt. Hieruit ontstaan de mooiste vriendschappen en dat is ook het doel van deze mastermind.

Niet voor iedereen geschikt

Zoals gezegd staat de kwaliteit van de groep en de chemie tussen de deelnemers voorop. Om die kwaliteit te kunnen garanderen moeten wij zeker weten dat deelnemers op een vergelijkbaar niveau zitten en goed bij elkaar passen. Daarom is het belangrijk dat je al een goedlopende business waarmee je minstens 100.000 euro per jaar omzet boekt. Wanneer je namelijk nog een starter bent zul je niet de maximale waarde uit dit traject halen. Je bent dan veel meer gebaat bij het IMU Premium traject. 

Niet tussentijds in- of uitstappen

Met deze groep willen we iets kwalitatiefs opbouwen en daarvoor is het belangrijk dat iedere deelnemer de commitment heeft om hier gedurende het hele traject focus op te houden. Tussentijdse instromers vertragen het traject en afhakers doen afbreuk aan de chemie en het momentum dat binnen de groep is opgebouwd. Meld je daarom op tijd aan en alleen wanneer je zeker weet dat dit echt voor jou is.

Tonny helpt mij doorlopend onze sites te verbeteren en meer mensen met onze boodschap te bereiken. Ik beschouw hem als één van de beste experts in Nederland op het gebied van SEO en internet marketing.

Jesse van der Velde

Overtuigd? Vul je motivatie in!

Wil je onderdeel uitmaken van deze unieke Mastermind en samen met ons vol gas geven om van 2018 jouw beste jaar ooit te maken? Vul dan hiernaast het aanmeldformulier in en schrijf een motivatie die ons omver blaast. Jij gaat namelijk met ons samenwerken maar wij zodoende ook met jou. Voor zo'n 'relatie' is het belangrijk dat we een goede match zijn. 


Een aanmelding is dus nog geen directe toelating en je betaalt dus ook niet niets totdat wij telefonisch je aanmelding besproken en bevestigd hebben. Dit zijn de stappen die we doorlopen wanneer je jezelf aanmeldt:


  • Toetsing van je motivatie om te zien of we een match zijn
  • Telefonisch contact om je deelname te bevestigen
  • Intake gesprek met Tonny en Martijn om doelen te bepalen
  • Toegang tot IMU Premium met alle trainingen en community
  • Deelname aan de IMU Gold Mastermind Meet-ups
  • Toegang tot de IMU Gold Whatsapp en Community groep
  • Gratis deelnemen aan IMU Events in maart en september
  • Je business door het plafond in 2018!

 Let op: De groep voor januari is inmiddels vol. Aanmelden is dus niet meer mogelijk voor deze groep. Vul het formulier in als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige groepen.

    Na goedkeuring van je motivatie nemen wij contact met je op om je deelname te bevestigen. Aanmelden geeft dus niet een garantie op toelating.