IMU Gold Mastermind

Word jij een van de 10 leden van deze unieke mastermind?
Video Aspect Ratio: 4:1

IMU Gold Mastermind

Word jij een van de 10 mastermind leden?

Mastermind voor ondernemers

1 mastermind

Unieke mastermind groep met 10 succesvolle, gelijkgestemde (internet)ondernemers
Coaching door Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

2 coaches

Een jaar lang persoonlijke coaching door Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren + Whatsapp groep
Mastermind groep Nederland

365 dagen groei

Groei als ondernemer, doorbreek je grootste obstakels en schaal je business razendsnel op.

Klaar om door te breken met je business?

Meld je aan
Mastermind voor ondernemers

Omgeving: #1 lifehack voor succes

Als er iets is wat een ondernemer succesvoller en gelukkiger maakt dan is dat wel een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Het is de absolute #1 lifehack voor succes. Je bent het gemiddelde van de mensen waar je het meest mee omgaat.

Verander je jouw omgeving? Dan zul je ook zelf veranderen. Ga je om met gezonde mensen? Dan zul je zelf ook gezonder gaan leven. Ga je om met positieve mensen? Dan zul je zelf ook goedgemutst door het leven gaan. Ga je om met succesvolle ondernemers? Dan zul je zelf ook meegezogen worden in hun succes. En dat laatste is precies waarvoor IMU Gold bedoeld is. 

Ervaring IMU Gold Mastermind

Deelname aan de IMU Gold Mastermind is de beste keuze geweest die ik heb kunnen maken voor mijzelf en mijn business in 2019, en daardoor heb ik besloten om absoluut te verlengen voor 2020! Mijn business stond al stevig, maar dankzij de vele verdiepende gesprekken met deze groep heb ik mijn business in een jaar tijd echt naar het volgende niveau kunnen tillen.


IMU Gold heeft mij niet alleen groei gebracht in het bedrijf, maar ook rust en stabiliteit om echt de komende jaren volop te kunnen genieten van het bedrijf. Het feit dat je Tonny en Martijn als coaches hebt, is ongekend en zorgt ervoor dat je in korte tijd enorme stappen kunt maken. Absoluut een aanrader als je jouw business naar het volgende niveau wil tillen.

Djack Littel
IMU Gold Mastermind (Nederland)

Een unieke mastermind

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor ondernemers is om op elkaar te kunnen steunen, te leren van elkaars ervaringen, samen te werken en niet geheel onbelangrijk: samen successen te delen en te voelen dat wij 'vreemde' mensen echt begrepen worden. Herkenbaar?

Daarom hebben wij IMU Gold in het leven geroepen met als doel een mastermind van succesvolle ondernemers te vormen die, onder onze persoonlijke begeleiding in 2021 enorme stappen vooruit willen zetten met hun online business.

Ervaring IMU Gold Mastermind
De beslissing om mee te doen met de IMU Gold Mastermind voelde meteen goed. De bijeenkomsten waren echte ijkpunten. Je maakt continue commitments met jezelf en met gelijkgestemde ondernemers die je in dit proces willen ondersteunen en helpen. Heel bijzonder hoe ik en andere deelnemers al pratende over onze eigen business problemen begonnen te herkennen en kansen te zien.


Ik heb best wel grote slagen gemaakt dit jaar, vooral met betrekking tot hoe ik zelf in de business wil staan. Ik voel me dan ook een stuk zekerder over de toekomst en weet dat ik nu veel meer kan gaan groeien. Tonny en Martijn zijn in dat proces niet alleen meesters in online marketing maar hebben vooral indruk op mij gemaakt hoe ze ons begeleid hebben bij het maken van de juiste beslissingen. Ik ben er dan ook weer bij in 2020!
Edgar Hütte
Coaching door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Onder persoonlijke begeleiding

Wij hebben meerdere bedrijven opgezet en succesvol laten groeien tot een miljoenenbusiness. We hebben daarnaast opgeteld meer dan 20 jaar ervaring in online marketing. Vanuit deze ervaring kunnen we jou exact laten zien hoe jij het best kunt groeien in 2021. We coachen je een jaar lang intensief om je te laten groeien met je online marketing strategie (meer online bereik en conversie), je business  (positionering, opschalen, systemen, automatisering, uitbesteden, cultuur etc.) en als ondernemer (persoonlijke groei).

Ons doel van IMU Gold is dat het traject zichzelf in veelvoud terugverdiend.

IMU Gold mastermind ervaring Richard


Mastermind ervaring Tim van Orsouw


De speerpunten van IMU Gold op een rijtje

Mastermind groep voor ondernemers

Mastermind groep

We hechten enorme waarde aan de kwaliteit van deze groep. We zorgen dat er een hechte (vrienden)groep van succesvolle ondernemers ontstaat waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. De kracht van deze mastermind is dat je een groep gelijkgestemden binnen handbereik hebt die met je meedenken en waar je altijd op terug kunt vallen. Het momentum zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in een opwaartse lijn.
Mastermind sessie

4x 2-daagse meet-up

4x per jaar een 2-daagse Mastermind sessie op een inspirerende locatie. 3x binnen Nederland en 1x in het buitenland.

Zo'n sessie is inclusief lunch, diner en overnachting. Tijdens een sessie is er ruim de gelegenheid voor iedereen om zijn grootste uitdagingen te delen waarop de Mastermind input kan geven.

De data in 2020: 23 & 24 januari | 23 & 24 april | 2 & 3 juli | 29 & 30 oktober

Mastermind groep online

WhatsApp groep

Naast de meet-ups houden we gedurende het jaar close contact met elkaar. Dat doen we o.a. via een WhatsApp groep waarin je snel vragen kunt stellen, beslissingen af kunt wegen en ook websites / acties kunt delen waar je graag feedback op wenst. Zo kun je snel schakelen een input krijgen wanneer je dat het hardst nodig hebt. Je moet het ijzer immers smeden wanneer het heet is. Ook voor het delen van tips en inspiratie is dit ideaal.
Doelen behalen met mastermind

Doelen behalen

Aan het begin van dit traject brengen wij samen je persoonlijke (groei)doelstellingen in kaart. Tijdens de meet-ups spreek je naast je uitdagingen ook je doelstellingen voor het komende kwartaal uit. Op deze manier geef je een commitment af en kan de groep je accountable houden voor je doelstellingen.
Coaching door IMU

Coaching & Netwerk

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van Tonny en Martijn. Ook zij nemen deel aan de WhatsApp groep en dus heb je de mogelijkheid om 1-op-1 advies te vragen. Uiteraard wel met een fair use policy, bel ze niet te vaak wakker ;). Ook kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en diensten.
IMU Events

IMU Programma's & Events

Als IMU Gold lid heb je toegang tot de volledige IMU ledensite met daarin alle online marketing cursussen, alle opnames van IMU Events, Masterclasses en natuurlijk onze bruisende community. Ook krijg je als IMU Gold lid 100% gratis toegang tot het IMU Event op 7, 8 en 9 oktober 2020.

Ervaring Janne Schuijn Mastermind

Deelname aan de IMU Gold groep heeft me echt veel gebracht. Mede dankzij de gezamenlijke app-groep had ik het hele jaar door het gevoel dat ik een flinke steun in de rug had. Zowel andere teamleden als Tonny en Martijn waren 24/7 beschikbaar om successen mee te vieren, me moed in te spreken bij tegenvallers of beren op de weg te helpen omzeilen. Zo fijn dat je als online ondernemers elkaar daarbij kan helpen; we spraken echt dezelfde taal.

 

De 4 mastermind sessies hebben mij en mijn bedrijf echt next level getild. Dat had ik in mijn eentje nooit voor elkaar gekregen. Zo heeft Martijn me het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had en werd ik er geïnspireerd door de successen van anderen.  Iedere keer ging ik naar huis met een lijstje slimme quick wins en aandachtspunten.

 

Dit was mijn beste mastermind jaargroep ooit. Daarom dat ik nog een jaar mee ga doen. IMU Gold is echt goud waard! Ik heb mijn investering dubbel en dwars terug gekregen.

Marjolein Dubbers

Wat je verder moet weten voordat je 'instapt'

Een jaar lang garantie op groei

IMU Gold is een toevoeging aan je eigen visie en wilskracht om te groeien. Samen zetten we de juiste koers uit om onze business naar het volgende niveau te brengen maar zorgen we ook dat we op die koers blijven en niet verslappen of terugvallen in oude gewoontes. We zorgen ervoor dat we niet alleen groeien in omzet maar dat we ook winnen op persoonlijke gebieden zoals minder stress, meer voldoening uit je business, het juiste businessmodel en meer energie door de dingen die je doet.

Sla stappen over en groei exponentieel snel

Wij hebben al veel groeistuipen overwonnen en door obstakels heen gebroken waar je als ondernemer lang tegenaan kan hikken. Door veel te proberen hebben we veel gewonnen maar ook veel gefaald. Van elke 'failure' hebben wij geleerd hoe het niet moet en hoe het wel moet. We falen zodoende onze weg vooruit en weten hierdoor als geen ander welke stappen je als ondernemer moet zetten om naar alle volgende niveaus door te breken. Jij kunt gebruik maken van deze inzichten (en die van de groep) om stappen over te slaan in je groeiproces.

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Ondernemerschap kan soms een eenzaam beroep zijn. Je familie en vrienden begrijpen niet altijd wat je doet en met welke uitdagingen je te kampen hebt. Ook je personeel zal niet op dezelfde manier over je business nadenken als jij zelf. Een inhoudelijk of inspirerend gesprek is dan vaak ver te zoeken. Wij weten uit ervaring dat het als een verademing voelt wanneer je met gelijkgestemde ondernemers (op jouw niveau of daarboven) praat en je echt begrepen voelt. Hieruit ontstaan de mooiste vriendschappen en dat is ook het doel van deze mastermind.

Niet voor iedereen geschikt

Zoals gezegd staat de kwaliteit van de groep en de chemie tussen de deelnemers voorop. Om die kwaliteit te kunnen garanderen moeten wij zeker weten dat deelnemers op een vergelijkbaar niveau zitten en goed bij elkaar passen. Daarom is het belangrijk dat je al een goedlopende business waarmee je minstens 250.000 euro per jaar omzet boekt. Wanneer je namelijk nog een starter bent zul je niet de maximale waarde uit dit traject halen. Je bent dan veel meer gebaat bij het IMU Premium traject. 

Niet tussentijds in- of uitstappen

Met deze groep willen we iets kwalitatiefs opbouwen en daarvoor is het belangrijk dat iedere deelnemer de commitment heeft om hier gedurende het hele traject focus op te houden. Tussentijdse instromers vertragen het traject en afhakers doen afbreuk aan de chemie en het momentum dat binnen de groep is opgebouwd. Meld je daarom op tijd aan en alleen wanneer je zeker weet dat dit echt voor jou is.

Tonny & Martijn op 'speeddial'
Tonny en Martijn hebben mij geholpen met het lanceren van mijn platform & community. Ze namen de tijd om persoonlijk met mij te sparren over het grotere plaatje. Het was goud (en nam een boel stress weg) om hen op ‘speeddial’ te hebben en continu back-up te hebben tijdens de lancering.
Janne Schuijn
Meer vrije tijd, ondanks business groei!
De manier waarop Tonny en Martijn ondernemen is inspirerend. Door gebruik te gaan maken van bepaalde tools en werkwijzen die aan bod zijn gekomen tijdens IMU Gold is het ondernemerschap makkelijker geworden met meer vrije tijd, ondanks de enorme groei van het bedrijf het afgelopen jaar.
Maaike Koolhoven

Geen IMU Gold in 2021

In het kader van focus hebben we besloten om in 2021 geen IMU Gold mastermind te organiseren. Wij zullen ons volledig focussen op de groei van onze softwarebedrijven en ons online lidmaatschap. Daar kun je ook altijd terecht om je vragen aan ons te stellen en met ons mee te groeien!

arrow_drop_up arrow_drop_down