Ondernemerschap met een 1 hour workweek (Interview met Gerhard te Velde)
22 juni 2020 
1 min. leestijd

Ondernemerschap met een 1 hour workweek (Interview met Gerhard te Velde)

Daar zijn we weer! Het is weer tijd voor een gloednieuw Slippertje in de Ondernemen Op Slippers podcast! Dit keer interview ik Gerhard te Velde over zijn ervaringen als ondernemer. Om te komen tot waar hij op dit moment is met zijn onderneming, heeft Gerhard dieptepunten moeten doorstaan. Maar hoe ging hij om met deze dieptepunten en hoe maakte dit hem sterker op persoonlijk vlak?

Inmiddels heeft Gerhard 60 personeelsleden in dienst die ervoor zorgen dat hij slechts 1 uur per week kan werken, ontzettend gaaf toch?! Gerhard mag zichzelf een echte ondernemer op slippers noemen die zijn business draaiende houdt zonder zelf fulltime aanwezig te zijn.

In deze aflevering van de Ondernemen Op Slippers podcast spreek ik met Gerhard over:

  • de plannen die hij heeft als hij nog maar 3 maanden te leven zou hebben
  • hoe zijn schooltijd hem heeft gevormd tot wie hij nu is
  • zijn succesverhaal als tuinman
  • waarom hij een ondernemer is en geen manager
  • zijn eerste stappen als ondernemer
  • zijn advies voor bedrijven die software willen ontwikkelen voor hun specifieke behoeftes
  • zijn definitie van succes en geluk

De verhalen en ervaringen van Gerhard zijn een inspiratie voor vele startende ondernemers. Ik heb er weer onwijs veel zin in, laten we snel naar Gerhard gaan luisteren, let’s go!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen