Vacature: Fullstack Developer (Utrecht, Fulltime) 

Bouw mee aan de beste online marketing software van Nederland

Elke dag komen er meer dan 200.000 mensen langs pagina's  en community's die onze klanten hebben gemaakt. Voor onze klanten is het belangrijk dat zij op een snelle en eenvoudige manier met onze systemen kunnen werken. Daarbij is het ook belangrijk dat de gebruikers van onze klanten weer gemakkelijk met onze systemen overweg kunnen, want als iemand een website heeft gemaakt met Phoenix, moeten de bezoekers van deze websites natuurlijk wel op prachtig goed werkende website uitkomen. 

Jij bent iemand die zelfstandig projecten kunt uitvoeren om de systemen te verbeteren. Met jouw skills als fullstack eindbaas zou je alle onderdelen van een project zelf kunnen oppakken - van design tot backend architectuur - maar dat betekend natuurlijk niet dat dat hoeft. Per project kijken we samen naar wat er voor nodig is en welke expertises binnen het team met elkaar gekoppeld kunnen worden voor een zo goed mogelijk eindresultaat.
Bij de IMU geloven wij sterk in constante groei, zowel in het persoonlijke leven als bij de ontwikkeling van onze software tools. Omdat jouw kennis breed is staan we dus altijd open voor nieuwe technieken die je bent tegen gekomen of uit wilt proberen. Een innoverende mindset is bij ons key.
Ben jij iemand die leergierig is op het gebied van techniek en marketing, systemen graag van A-Z uit werkt en verder kijkt dan z'n neus lang is?
Dan zou jij wel eens onze nieuwe Fullstack Developer kunnen zijn!

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Vanuit de IMU faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun online marketingstrategie via onze softwaretools: Phoenix, Huddle en Plug&Pay. Ons team bestaat uit 30(+) FTE tussen de 20 en 35 jaar. Het kantoor bevindt zich op de Newtonlaan in Utrecht.

Ondanks dat we een klein team hebben, zijn we de bekendste online marketing partij van Nederland en België. Ons team bestaat uit echte A-players die een kei zijn in hun vak. We staan bekend om onze next level klantsupport, belachelijk goede (en sociale) programmeurs en marketingideeën waar je mond van openvalt (laten we het AFAS Circustheater even afhuren voor 1.800 mensen!)

Vacature fullstack developer

Van voor tot achter programmeren? No problem!

Het systeem moet uitgebreid worden met een platform waarop beheerders hun gebruikers kunnen managen. Dankzij jouw ervaring ben je al een tijd zelfstandig bezig geweest met het voorbereiden van de nieuwe API endpoints die door het frontend gebruikt zullen worden. Door de door Aron ontwikkelde designs weet je precies hoe gebruikers het uiteindelijk zullen gaan gebruiken en kan je gerichte (unit)tests schrijven die alle eventuele problemen voor zullen zijn. Althans, dat hoop je. Nu de endpoints en tests klaar zijn is het tijd om het frontend te maken. Je overlegt met de frontend developer hoe dit het beste aangepakt kan worden: maak je de componenten zelf in VueJS, of neemt vanaf dit punt de frontender het stokje van je over?

Support vacature Utrecht

Opeens wordt je bruut verstoord door een boopje uit je macbook: een nieuw bericht vanuit de support. De issue? Een groot aantal gebruikers kunnen niet meer bij hun inbox. Priority high wordt er bij gezegd, maar goed - dat vinden ze soms ook al als de bananen op kantoor weer eens op zijn. Daarom denk je zelf na wat de impact van deze issue is en wat mogelijke oorzaken kunnen zijn. Aangezien het een groot aantal gebruikers betreft en je weet dat er onlangs iets in de code van de inbox is veranderd, besluit je om direct de code in te duiken. Door even diep te graven heb je al gauw een oplossing voor het probleem gevonden. In overleg wordt de fix direct over productie uitgerold en is de bug verholpen. Tevreden pak je er een banaan en een kop koffie bij, en ga je verder waar je gebleven was...

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Goed, nu dan nog even het "officiële" lijstje waar jij jezelf in zal herkennen:


 • PHP & Javascript ervaring Ken je nog meer talen zoals Ruby on rails, Angular en React? Dat is altijd mooi meegenomen! 
 • Affiniteit met Laravel en Vue.js Wel sterke PHP/javascript skills maar geen Laravel of Vue ervaring? Dan pak je deze zo op :-)
 • A-player Je bent een harde werker, laat je niet uit het veld slaan en wil altijd meer leren!
 • Code Quality Je schrijft efficiente en leesbare code, geen spaghetti/cryptische one-liners
 • Enthousiast en Leergierig Geen probleem is je te groot en elke dag probeer je wat nieuws te leren!
 • Verantwoordelijkheidsgevoel Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.
 • Beheerst de Nederlandse taal Maar programmeert wel in het Engels ;-)
 • Fulltime beschikbaar Zodat je deze functie maximaal kunt vervullen
 • Woonachtig in/omgeving Utrecht Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor te kunnen, maar als je het niet erg vind om te dealen met de NS is dat ook oké ;-)

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Vergoeding Je krijgt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring
 • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Er is geen salarisplafond (nee, ook niet van glas😉)
 • Voeding Er staat een gevulde koelkast voor je klaar met de mogelijkheid om (gezond) te koken
 • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
 • Legendarische trips Minstens 1x per jaar gaan we met z'n allen op reis. Teambuilding to the max!
 • Zomer en winterfeesten met +1 Want als je een partner hebt willen we die ook graag leren kennen.
 • Vrijheid Geen vast aantal vakantiedagen. Op basis van je verantwoordelijkheid maak je zelf je planning (i.o.m. je collega's).
 • Ontwikkeling Groei staat centraal bij de IMU. Wil je je ergens in ontwikkelen? Dan helpen en ondersteunen we je daarbij.
 • Vriendschap Alleen maar leuke mensen bij de IMU. Je vriendengroep is er niets bij! 
Worked in dev, it's an ops problem now!
Dennis - Eigenaar & Lead dev Phoenix

Je gaat intensief samenwerken met:

null

Dennis

Partner Phoenix 

Martijn Weghorst

Martijn

Partner P&P

Seb

Seb

Fullstack Phoenix 

Sander Krever

Sander

Fullstack Huddle 

Check onze mini-docu:

Na het kijken van deze korte video weet je precies wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Daarna kun je 2 dingen van ons denken: "Ze zijn gestoord." Of: "Hier wil ik bij horen."