Vacature: Front-end Developer (Utrecht, Fulltime) 

Maak de mooiste templates en interfaces voor onze 1.700+ klanten!

Elke dag komen er meer dan 200.000 mensen langs pagina's en community's die onze klanten hebben gemaakt. Voor onze klanten is het belangrijk dat zij op een snelle en eenvoudige manier met onze systemen kunnen werken. Daarbij is het ook belangrijk dat de gebruikers van onze klanten weer gemakkelijk met onze systemen overweg kunnen, want als iemand een website heeft gemaakt met Phoenix, moeten de bezoekers van deze websites natuurlijk wel op prachtig goed werkende website uitkomen.

Je denkt voornamelijk vanuit het oogpunt van de gebruikers; Moet er een nieuwe feature worden geïmplementeerd? Dan bedenk je eerst hoe de gebruiker met deze feature om gaat en waarom hij of zij deze feature nodig heeft. Heb je hoogte gekregen van een nieuwe techniek of methodiek? Dan bespreek je graag met het team of dit iets is wat ten goede komt van de ontwikkeling van de software.

Ben jij iemand die leergierig is op het gebied van techniek en marketing, graag meedenkt over de beste gebruikers ervaring en kan je dit ook realiseren tot een werkend eind product?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe Front-end developer kunnen zijn!

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Vanuit de IMU faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun online marketingstrategie via onze softwaretools: Phoenix, Huddle en Plug&Pay. Ons team bestaat uit 30(+) FTE tussen de 20 en 35 jaar. Het kantoor bevindt zich op de Newtonlaan in Utrecht.

Ondanks dat we een klein team hebben, zijn we de bekendste online marketing partij van Nederland en België. Ons team bestaat uit echte A-players die een kei zijn in hun vak. We staan bekend om onze next level klantsupport, belachelijk goede (en sociale) programmeurs en marketingideeën waar je mond van openvalt (laten we het AFAS Circustheater even afhuren voor 1.800 mensen!)

Vacature-front-end

Front-end magie en UX to the max!

Je komt op kantoor aan en Maartje van de support heeft net een taak aan je toegewezen met betrekking tot de net nieuw geïmplementeerde Media Library. Shit - "Number of user reports is over 9000" - dat betekend wel dat het een serieuze issue is met veel impact.

Maar heeft de issue op dat moment wel veel impact of beperkt het de gebruiker niet direct, misschien is er wel een tijdelijke work-around? Je kan direct inschatten of hiervoor een hotfix gedeployed moet worden of dat je eerst je huidige taak af maakt.

Tijdens het ontwikkelen denk je altijd van uit de gebruiker - "Als Hendrik-Jan dit zou moeten instellen, zou hij dit dan kunnen vinden?". Daarbij ben je altijd gedreven om nieuwe dingen te leren en kan je het direct vertalen naar iets technisch.

Martijn stuurt je namelijk weer een mailtje over een nieuwe psychologische trigger wat er voor zorgt dat de bezoeker eerder zijn of haar e-mail adres achterlaat. "Hoe zou dit code-technisch werken? Oh! dat is eigenlijk best makkelijk om te bouwen!".

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Goed, nu dan nog even het "officiële" lijstje waar jij jezelf in zal herkennen:


 • Ontwikkelen van Websites en CMS  Je hebt ervaring met het ontwikkelen van websites en CMS systemen.
 • Held in Javascript Je kent de klappen van de javascriptzweep en hebt ervaring met Vue.js (!), Angular of React.
 • A-player Je bent een slimme, harde werker en laat je niet uit het veld slaan. 
 • HBO/WO werk & denkniveau Opleiding genoten m.b.t. Marketing/ Communicatie/Multimedia/Informatiekunde.
 • HTML en (S)CSS Jouw kennis van HTML en (S)CSS is vanzelfsprekend perfect. Droom je het al? ;-)
 • Verantwoordelijkheidsgevoel Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.
 • Interesse en ervaring met UI/UX Gebruikersgemak? Say no more! Jij weet precies hoe je tools inricht voor de beste UX.
 • Fulltime beschikbaar Zodat je deze functie maximaal kunt vervullen
 • Woonachtig in/omgeving Utrecht Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor te kunnen, maar als je het niet erg vind om te dealen met de NS is dat ook oké ;-)

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Vergoeding Je krijgt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring
 • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Er is geen salarisplafond (nee, ook niet van glas😉)
 • Voeding Er staat een gevulde koelkast voor je klaar met de mogelijkheid om (gezond) te koken
 • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
 • Legendarische trips Minstens 1x per jaar gaan we met z'n allen op reis. Teambuilding to the max!
 • Zomer en winterfeesten met +1 Want als je een partner hebt willen we die ook graag leren kennen.
 • Vrijheid Geen vast aantal vakantiedagen. Op basis van je verantwoordelijkheid maak je zelf je planning (i.o.m. je collega's).
 • Ontwikkeling Groei staat centraal bij de IMU. Wil je je ergens in ontwikkelen? Dan helpen en ondersteunen we je daarbij.
 • Vriendschap Alleen maar leuke mensen bij de IMU. Je vriendengroep is er niets bij! 
Worked in dev, it's an ops problem now!
Dennis - Eigenaar & Lead dev Phoenix

Je gaat intensief samenwerken met:

Bas Bart - ontwikkelaar

Bas

Fullstack Phoenix

Sander Krever

Sander

Fullstack Huddle

kim plug&pay

Kim

Front end Plug&Pay


Dennis

Partner Phoenix

Check onze mini-docu:

Na het kijken van deze korte video weet je precies wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Daarna kun je 2 dingen van ons denken: "Ze zijn gestoord." Of: "Hier wil ik bij horen."