Het IMU Event 2019! | Online Marketing Seminar

Kom jij NAAR HET IMU EVENT op 16-18 oktober?

Dompel je samen met honderden ondernemers onder in de nieuwste en beste online marketing strategieën tijdens hét online marketing evenement van het jaar!

Claim je ticket


Ontdek de groei geheimen van deze 12 experts


Tonny Loorbach

  Exponentiële groei online  


Tonny Loorbach is ondernemer, investeerder en bestselling auteur. Hij is oprichter van IMU BV en eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven. Tonny specialiseert zich in online gedragspsychologie en neuromarketing en gaf de afgelopen 12 jaar trainingen voor meer dan 100.000 ondernemers.


Martijn van Tongeren

  Online marketing hacks  


Martijn van Tongeren is mede-eigenaar van IMU BV en begeeft zich al 10 jaar in het online marketing landschap. Jarenlang heeft hij zich gefocust op het succesvoller maken van websites van ondernemers in talloze markten. Nu is Martijn de drijvende kracht achter de processen binnen de IMU en onze marketing funnels.


Zarayda Groenhart

  Online zichtbaarheid  


Zarayda Groenhart werkte meer dan 10 jaar als presentator, televisiemaker en journalist voor o.a  MTV en BNN (Spuiten & Slikken). Ze vlogt nu voor LINDA.tv over haar leven als ondernemende moeder, is expert op gebied van videomarketing en helpt andere ondernemers  hun echte verhaal te delen d.m.v. meer (online) zichtbaarheid.


Thijs Lindhout

  Podcasting power  


Thijs Lindhout is de drijvende kracht achter de 100% inspiratie podcast; één van de meest geluisterde podcasts van Nederland. Daarnaast trekt hij volle zalen met zijn eigen theatershow over persoonlijke groei en geluk. Ook richtte hij 'Dé CO2 Adviseurs' op; een bedrijf met 10 consultants met een passie voor duurzaamheid.


Mitchel van Duuren

  Domineer je markt online   


Mitchel van Duuren is een van de beste online marketeers van Nederland. Met zijn webshop in eiwitpoeder bouwde hij een miljoenenbusiness op en met zijn boeken over Paleo inspireerde hij duizenden lezers. Zijn nieuwste bedrijf Mealplanner.com belooft een volgende mijlpaal in zijn ondernemerscarrière te worden.

Albert Sonnevelt

  Psychologie van succes  


Albert Sonnevelt is eigenaar van Sonnevelt opleidingen en al 30 jaar psycholoog, en executive coach van o.a. Quote 500 leden. Albert heeft op elke vraag een kloppend antwoord en is expert in de psychologie van succes. Zijn levensmotto is 'raken en geraakt worden' en dat is ook wat hij dit event zal brengen.


Bart Boonstra

  Next level video marketing   


Bart Boonstra werkte voorheen als televisie presentator, voor o.a. Nickelodeon, SBS6 en NET5. Met zijn bedrijf Grow Media maakt hij samen met een groep experts uit de tv-wereld videocontent voor o.a. Samsung, de KNLTB, MTV en het Oranje Fonds. Ook was Bart het 'genie' achter de beruchte IMU Live 'verjaardagsvideo'


Mark Tigchelaar

  Focus voor ondernemers  


Mark Tigchelaar is brein expert. Hij ontwikkelde een revolutionaire methode om hersenen makkelijker informatie te laten opnemen en onthouden. Hij schreef hier 5 boeken over (deze zijn vertaald in 6 talen) en meer dan 100.000 mensen volgenden er een training in. Zijn boek Focus aan/uit scoorde dit jaar een #1 bestseller.


Simone Levie

  Online groei geheimen  


Simone Levie heeft de afgelopen jaren duizenden vrouwen geïnspireerd door middel van haar online programma’s en events. Haar missie is dat vrouwelijke ondernemers veel meer gaan verdienen. Ze heeft de grootste betaalde online community van Nederland waarin vrouwen elkaar dagelijks helpen en motiveren.


Youri Meuleman

  (Evergreen) marketingfunnels  


Youri Meuleman is eigenaar van OVA BV en Mailblue BV. Hij was 12(!) jaar oud toen hij startte met ondernemen en zijn eerste webwinkel online zette. Al snel runde hij 8 verschillende webwinkels. Youri staat bekend om zijn expertise rondom Facebook advertising maar is tevens één van de beste funnel marketeers van Nederland.


Chris van der Krieke

  Facebook & Instagram advertising  


Chris van der Krieke is een echte Facebook Magiër. Vanuit Switch beheert en optimaliseert Chris de social advertising campagnes van talloze bedrijven. Van de IMU tot aan Wim Hof, Chris zorgt voor snelle groei via o.a. Facebook, Instagram en Linkedin en zal je daar tijdens dit event de ins en outs van leren.


Martin van Kranenburg

  Conversie & Neuromarketing  


Martin van Kranenburg is een bekende expert op het gebied van usability, CRO en neuromarketing. Hij heeft aan de wieg gestaan van de website van D-reizen en is docent bij o.a. Beeckestijn en Thuiswinkel.org. Martin leert je hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden die voor 95% verantwoordelijk is voor je conversie.

Internet Marketing Seminar

Walk Your Talk

Alle sprekers op het IMU Event zijn experts die op dagelijkse basis

met deze materie werken. Wij geloven namelijk dat ware wijsheid
voortkomt uit kennis + praktijkervaring. Wij hebben iedere spreker
gevraagd om een originele en krachtige 'talk' voor te
bereiden waarin zij hun meest waardevolle lessen rondom hun
kernexpertise met je delen. Zo leer je iedere sessie de ins en outs
van een specifiek onderdeel van online marketing.

Dit is geen "pitch-event"de sprekers zullen op het podium dus
geen verkoopverhaal afsteken of producten aanbieden.

Reserveer nu je plek!

Dag 1

Traffic & Zichtbaarheid: Trek meer van de juiste bezoekers aan

DAG 2

Conversie & Sales: Haal meer leads en klanten uit je bezoekers

DAG 3

Impact: Laat je business meer impact maken op je doelgroep

Bjorn van Bavel

Bjorn van Bavel

Indrukwekkend, zoveel facetten die aan bod kwamen die een eye-opener waren!

Tasja van Druten

Tasja van Druten

Zoveel informatie, ik denk dat een cursus van een half jaar hier niet eens tegenop kan.

Jasper Boekbinder

Jasper Boekbinder

Ik denk dat ik me een paar weken ga opsluiten om alles toe te passen wat ik hier geleerd heb!

Leren van elkaar

SEO Workshop

Vraag & Antwoord

Krijg antwoord op je brandende business vragen van de beste experts in de markt.

Netwerken tijdens IMU Event

Netwerken

De grootste lifehack als ondernemer: Omring jezelf met gelijkgestemden!

Lunch IMU Seminar

Lunches & Borrels

Connect met gelijkgestemde ondernemers tijdens de lunches en borrels.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Alle nieuwe trends

Als ondernemer is het onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden. Daarom is dit event zo fijn, nu ben ik weer volledig op de hoogte!

Myra de Wildt

Niet te Amerikaans

De sprekers waren Perfect! De juiste combinatie tussen serieus en humor. Niet te Amerikaans, maar gewoon. Als vlaming houd ik daar wel van!

Luc Bonnaerens

Inspirerende omgeving

Het is altijd goed om in zo'n inspirerende omgeving te zijn, dan beginnen de kwartjes te vallen en krijg je vanzelf nieuwe inzichten


Petra Mertens

Inspirerend

Opnieuw, heel inspirerend. Ik ben al vaker geweest naar dit soort events en één van de redenen waarom ik altijd ga is omdat je toch ook andere ondernemers ziet die ook met dezelfde dilemma's zitten als waar jij mee zit. Dat is heel inspirerend.

Vincent Jongedijk

Geweldig om mee te maken

Het was heel erg leuk en leerzaam, ik heb er veel van opgestoken. Geweldig om dit mee te maken. De presentaties werden gebracht in een hele leuke komische stijl waardoor ik erg enthousiast bent geraakt om mijn business omhoog te levelen.

Alex Buijk

Overwhelming en enthousiast!

Twee woorden: overwhelming en enthousiast!

Je realiseert je eigenlijk altijd weer als je zo alles op een rijtje hoort wat allemaal nodig is om iets succesvol te maken. Aan de andere kant is het heel klein en blijft het heel dicht bij jezelf.

Liesbeth Smit-Besamusca

€ 750,-

Ticket IMU Event 2019

  • Toegang tot het IMU Event op 16, 17 en 18 oktober 2019
  • Toegang tot alle 3 dagen, met alle 12 sprekers
  • Inclusief lunch, drankjes en goodiebag
  • Ontdek de nieuwste online marketing trends van 2019
  • Laat je raken en inspireren door de beste experts
  • Kom in contact met gelijkgestemde ondernemers

Evenement informatie

Datum

16, 17 & 18 oktober 2019

Tijden

10:00 - 18:00 uur

Locatie

Figi Theater, Zeist

Faciliteiten

Incl. lunch en schrijfgerei
var url_string = window.location.href var url = new URL(url_string); var partner = url.searchParams.get("partner"); var links = document.getElementsByTagName('a'); Array.from(links).forEach( (el) => { if(el.href === 'https://shop.imu.nl/checkout/imu-event') { if(partner !== null) { el.href += '?partner='+partner+'&discount_code='+partner; } } });