Online Marketing Seminar | Het IMU Event 2018!


IMU Online Marketing Event

18 & 19 Oktober 2018 | Landgoed de Horst, Driebergen | UITVERKOCHT

Video Aspect Ratio: 4:1

IMU Online Marketing Event

18 & 19 Oktober 2018 | Landgoed de Horst, Driebergen | UITVERKOCHT

Leer 2 dagen lang van 11 top experts uit de praktijk


                              

Facebook Marketing Seminar

Online Marketing Trends

De meeste effectieve technieken anno 2018

Facebook Marketing in de praktijk

Laat je Business Bloeien!

Alle handvatten om snel te groeien

Facebook Adverteren

Psychologie van Succes

Omdat succes tussen je oren begint

Zichtbaarheid & Traffic

Social media, ads, affiliate marketing en meer!

E-commerce & Conversie

Technieken voor meer leads, klanten en omzet

Funnels & Fans

Volautomatisch van volgers naar fans

Ontdek de groei geheimen van deze 11 experts

Tonny Loorbach

Tonny Loorbach

Eigenaar IMU BV & Huddle BV - Exponentiële groei met je business

Tonny Loorbach is ondernemer, investeerder en #1 bestselling auteur. Hij is o.a. eigenaar van IMU BV en enkele andere software- en online marketing bedrijven. Tonny gaf de afgelopen 11 jaar trainingen voor meer dan 100.000 ondernemers en gaf tevens talloze gastcolleges voor Hogescholen en bedrijfscongressen. Tijdens het IMU Event zal Tonny de groeistrategie delen die hij gebruikt om meerdere bedrijven tegelijk exponentieel te laten groeien zonder dat je als ondernemer meer uren hoeft te maken.

 • Martijn van Tongeren

  Martijn van Tongeren

  Eigenaar IMU BV - Marketingfunnel Magie

  Martijn van Tongeren is mede-eigenaar van IMU BV en begeeft zich al 8 jaar in het online marketing landschap. Jarenlang heeft hij zich gefocust op het succesvoller maken van websites van ondernemers in talloze markten. Tijdens zijn sessie dompelt Martijn je onder in een wereld van automatische marketingfunnels, segmentatie en massaïndividualisatie. Met deze technieken maak je met heel weinig middelen een volautomatische marketing funnel die voor je werkt en al je leads optimaal bedient.

 • Wilco de Kreij

  Wilco de Kreij

  Eigenaar UpViral & Connectio - 10X Traffic Strategie

  Wilco de Kreij is een ware software- en online marketing koning. Met o.a. Connectio.io (Facebook Marketing Tools) en UpViral heeft hij de Engelstalige online marketing markt veroverd. Hij werkt samen met de grootste affiliates in de markt, waaronder Russel Brunson (van o.a. Clickfunnels en het boek DotComSecrets), door wie hij ook persoonlijk gecoached werd. Tijdens het IMU Event deelt Wilco de best-practices van alle verschillende  bezoekersmethoden die hij door de jaren heen heeft gebruikt en hoe je deze op kunt schalen. Denk hierbij aan affiliates, lanceringen, virale marketing, Facebook, YouTube en meer!

 • Simone Levie

  Simone Levie

  Eigenaar MPOP - Groei Geheimen

  Waar Simone Levie 2014 nog in de schulden startte, is zij 2015 gestart met een omzet van meer dan €400.000 in minder dan een jaar. Dit alles dankzij haar eigen online cursus. Sindsdien heeft ze duizenden vrouwen geïnspireerd door middel van haar online challenges, programma’s en events. Haar missie is dat vrouwelijke ondernemers veel meer gaan verdienen. Inmiddels hebben meer dan 1.500 ondernemers haar programma (MPOP) gevolgd en heeft ze de grootste betaalde online community van Nederland waarin vrouwen elkaar dagelijks helpen en motiveren.

 • Bas Urlings

  Bas Urlings

  Eigenaar DisQounts, 24DealStore.nl & Plazatalk.nl - Verkopen via Bol.com

  Bas Urlings is al vele jaren een e-commerce koning van ongeëvenaarde klasse. Naast zijn huidige succes met o.a. DisQounts International BV en 24DealStore.nl (van 400.000 naar 7 miljoen omzet in 2 jaar) boekte hij in het verleden opmerkelijke successen met soms onvoorstelbare concepten als gratiskoop.nl. Bas zijn motto is 'Tijd is leven' en hij staat bekend als de 'backpacker' omdat hij zijn business over de hele wereld weet te runnen. Tijdens het IMU Event zal Bas je leren hoe je jouw producten (naast je webshop) succesvol kunt verkopen via marketplaces zoals Bol.com en Amazon. 

 • Tom Barten

  Tom Barten

  Eigenaar Personal Body Plan  - Van 0 naar 10.000 leden

  Tom Barten is CEO van Changing Life, het moederbedrijf van o.a. Personal Body Plan, Doormeal en Personal Protein. Tom heeft als missie zoveel mogelijk mensen te helpen de fitste versie van zichzelf te worden. Inmiddels begeleiden hij en zijn team van 150 coaches en experts online dagelijks meer dan 10.000 leden. In 2018 bracht Tom zijn boek (Personal Body Plan). Hiervan zijn er inmiddels meer dan 20.000 verkocht. Tijdens het event zal Tom een kijkje in de keuken bij zijn eigen business en groeistrategie geven.

 • Amber van Leeuwen

  Amber van Leeuwen

  Eigenaar The Social Good Girl - Liefde voor Instagram

  Als The Social Good Girl helpt Amber grote bedrijven en ondernemers met Instagram-marketing. Ze heeft als missie om het Nederlands Instagramlandschap 100% echt te maken. Ze beheert met 4.000+ leden de grootste Facebookgroep van Nederland die zich volledig richt op haar #liefdevoorinstagram. In januari 2018 bracht Amber GRAMMIE uit; hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Amber is de specialist op het gebied van Instagram marketing en heeft al succesvolle samenwerkingen gehad met o.a. Marie-Claire, Prenatal, Grazia en World Fashion Center. Tijdens het IMU Event deelt ze haar verhaal en maakt ze je wegwijs in de wondere wereld van Instagram. 

 • Youri Meuleman

  Youri Meuleman

  Eigenaar OVA.nl - Facebook Marketing Meesterschap

  Youri was 12(!) jaar oud toen hij startte met ondernemen en zijn eerste webwinkel online zette. Vervolgens ging hij van snoep en boxershorts verkopen (vanuit zijn schoolkluisje) naar het importeren van producten uit China en het runnen van 8 webwinkels. Daarna maakte Youri de switch naar het runnen van marketingcampagnes en werkte geruime tijd als marketingrechterhand van Eelco de Boer. Toch kriebelde het ondernemerschap en dus startte Youri zijn eigen business waarin hij Facebook advertising voor ondernemers zoals Ninke van der Leck, Jesse van der Velde, Simone Levie en vele anderen uit handen nam. Tijdens het IMU Event zal Youri zijn beste Facebook advertising technieken delen.

 • Demian Beenakker

  Demian Beenakker

  Eigenaar STOQ - All in-vesteren

  Demian Beenakker begon ooit als ZZP videomaker waarvoor hij 80+ uur per week maakte. Geïnspireerd door Bas Urlings maakte hij de overstap naar e-commerce. Tegenwoordig is hij eigenaar van 12 webshops in de meubelbranche met een miljoenenomzet. Demian staat bekend om zijn talent om razendsnel bedrijven op te schalen en maximaal rendement te halen op zijn investeringen. Of dat nu gaat om business, sporten, het beklimmen van de kilimanjaro (met Wim Hof) of zijn aandelenstrategie. Tijdens het IMU Event zal hij zijn meest waardevolle (business)lessen delen.

 • Albert Sonnevelt

  Albert Sonnevelt

  Eigenaar Sonnevelt Opleidingen - Psychologie van Succes

  Albert Sonnevelt is al 30 jaar psycholoog, succesvol ondernemer en executive coach van o.a. enkele Quote 500 leden. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Met zo’n 1.600 studenten per jaar en meer dan 70 docenten is hij marktleider in de markt. Albert heeft op elke vraag een kloppend antwoord (omdat hij je leert kiezen vanuit je hart), is expert in de psychologie van succes en staat er om bekend dat hij binnen 20 minuten tot de kern komt. Zijn levensmotto is 'raken en geraakt worden' en dat is ook wat hij dit event zal brengen.

 • Mark Tigchelaar

  Mark Tigchelaar

  Eigenaar UseClark - Beter omgaan met je brein

  Mark Tigchelaar studeerde neuropsychologie en is brein expert. Hij ontwikkelde de revolutionaire UseClark methode. Deze methode zorgt ervoor dat de hersenen makkelijker informatie opnemen en onthouden. Hij schreef hier 4 boeken over (deze zijn vertaald in 6 talen) en meer dan 100.000 mensen volgenden er een training in. Tijdens het IMU Event laat Mark zien hoe onze hersenen werken, zodat we ons veel makkelijker kunnen focussen.

  Het effect is dat je meer gedaan krijgt met minder inspanning. 

 • Internet Marketing Seminar

  Walk Your Talk

  Alle sprekers op het IMU Event zijn experts die op dagelijkse basis met deze materie werken. Wij geloven namelijk dat ware wijsheid voortkomt uit kennis + praktijkervaring. Wij hebben iedere spreker gevraagd om een originele en krachtige 'talk' (45 min.) voor te bereiden waarin zij hun 'best practices' met je delen. Dit is geen "pitch-event", de sprekers zullen op het podium dus geen verkoopverhaal afsteken of producten aanbieden.

  Reserveer nu je plek!

  Bjorn van Bavel

  Bjorn van Bavel

  Indrukwekkend, zoveel facetten die aan bod kwamen die een eye-opener waren!

  Tasja van Druten

  Tasja van Druten

  Zoveel informatie, ik denk dat een cursus van een half jaar hier niet eens tegenop kan.

  Jasper Boekbinder

  Jasper Boekbinder

  Ik denk dat ik me een paar weken ga opsluiten om alles toe te passen wat ik hier geleerd heb!

  Leren van elkaar

  SEO Workshop

  Vraag & Antwoord

  Krijg antwoord op al jouw brandende business vragen van de beste experts in de markt.

  Netwerken tijdens IMU Event

  Netwerken

  De grootste lifehack als ondernemer: Omring jezelf met gelijkgestemden!

  Lunch IMU Seminar

  Lunches & Borrels

  Connect met collega ondernemers tijdens de lunches en borrels. De lunches zijn inclusief.

  Ervaringen van eerdere deelnemers

  Reserveer nu je ticket!

  Alle nieuwe trends

  Als ondernemer is het onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden. Daarom is dit event zo fijn, nu ben ik weer volledig op de hoogte!

  Myra de Wildt

  Niet te Amerikaans

  De sprekers waren Perfect! De juiste combinatie tussen serieus en humor. Niet te Amerikaans, maar gewoon. Als vlaming houd ik daar wel van!

  Luc Bonnaerens

  Inspirerende omgeving

  Het is altijd goed om in zo'n inspirerende omgeving te zijn, dan beginnen de kwartjes te vallen en krijg je vanzelf nieuwe inzichten

  Petra Mertens

  Inspirerend

  Opnieuw, heel inspirerend. Ik ben al vaker geweest naar dit soort events en één van de redenen waarom ik altijd ga is omdat je toch ook andere ondernemers ziet die ook met dezelfde dilemma's zitten als waar jij mee zit. Dat is heel inspirerend.

  Vincent Jongedijk

  Geweldig om mee te maken

  Het was heel erg leuk en leerzaam, ik heb er veel van opgestoken. Geweldig om dit mee te maken. De presentaties werden gebracht in een hele leuke komische stijl waardoor ik erg enthousiast bent geraakt om mijn business omhoog te levelen.

  Alex Buijk

  Overwhelming en enthousiast!

  Twee woorden: overwhelming en enthousiast!

  Je realiseert je eigenlijk altijd weer als je zo alles op een rijtje hoort wat allemaal nodig is om iets succesvol te maken. Aan de andere kant is het heel klein en blijft het heel dicht bij jezelf.

  Liesbeth Smit-Besamusca

  Vroege vogels 🐣

  Laatste kans!

  € 750,-

  € 600,-

  • Toegang tot beide dagen
  • Incl. lunches, drinken, schrijfboekje
  • Incl. Goodiebag (o.a. met vouchers)
  • Zolang de voorraad strekt
  • VOL = VOL

  Vrije vogels 🐥

  Zolang de voorraad strekt

  -

  € 750,-

  • Toegang tot beide dagen
  • Incl. lunches, drinken, schrijfboekjes
  • Incl. Goodiebags (o.a. met vouchers)
  • Zolang de voorraad strekt
  • VOL = VOL

  Datum

  18 & 19 oktober 2018

  Tijden

  09:00 - 18:00 uur

  Locatie

  Landgoed de Horst, Driebergen

  Faciliteiten

  Incl. lunch, drinken, schrijfgerei