Het IMU Online Marketing Event 2018!
Koekje erbij?
Koekje erbij?

Het IMU Online Marketing Event!

23 & 24 Maart 2018 | Amsterdam

Video Aspect Ratio: 4:1

Het IMU Online Marketing Event!

23 & 24 Maart 2018 | Amsterdam

Facebook Marketing Seminar

Online Marketing Trends

De meeste effectieve technieken anno 2018

Facebook Adverteren

9 Experts

Leer van de beste experts in de markt

Facebook Marketing in de praktijk

Laat je business bloeien!

Vertrek met een praktische blauwdruk voor succes

Ontdek de 9 sprekers van dit unieke event

Tonny Loorbach

Oprichter IMU BV & Huddle BV - WebPsychologie

Tonny Loorbach is de eigenaar van IMU BV en al 10 jaar online marketing specialist. Zijn marketing boeken zijn al meer dan 65.000 keer gedownload en hij heeft door de jaren heen duizenden ondernemers aan betere online resultaten geholpen. Tijdens het IMU Event zal Tonny je meenemen in de wereld van online verleiding. Je leert hoe je met neurowebdesign en neuromarketing technieken het gedrag van je bezoekers beïnvloedt zodat je vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website haalt.

 • Martijn van Tongeren

  Mede-eigenaar IMU BV - (evergreen) Marketingfunnels en segmentatie

  Martijn van Tongeren is mede-eigenaar van IMU BV en begeeft zich al 8 jaar in het online marketing landschap. Jarenlang heeft hij zich gefocust op het succesvoller maken van websites van ondernemers in talloze markten. Tijdens zijn sessie dompelt Martijn je onder in een wereld van automatische marketingfunnels, segmentatie en massaïndividualisatie. Met deze technieken maak je met heel weinig middelen een volautomatische marketing machine die voor je werkt en jou als ondernemer 'vrij' maakt van je business.

 • Marco Derksen

  Oprichter Marketingfacts.nl - Digitale transformatie

  Marco Derksen is adviseur digitale transformatie, oprichter/partner van strategisch adviesbureau Upstream en eigenaar van Marketingfacts.nl, de grootste marketing portal van Nederland. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van technologie, innovatie en (digitale) media. Hij inspireert, adviseert en begeleidt organisaties bij hun 'digitale transformatie' en online strategie. Marco spreekt op het event over de nieuwste digitale trends en de impact van digitale technologie op marketing en sales.

 • Sanny Verhoeven

  Oprichter Sanny zoekt Geluk - Videomarketing

  Sanny Verhoeven is oprichter van Sanny zoekt Geluk, haar YouTube-kanaal over bewustzijn, persoonlijke groei en geluk. Als vlogster deelt ze wekelijks met vele 10.000-en kijkers haar ervaringen om meer uit het leven te halen. Naast een eigen YouTube-kanaal werkt Sanny al 11 jaar als presentatrice. Met TV programma’s als Off Piste (RTL4), Kampeer TV (RTL4) en School TV (NTR) is ze nog wekelijks te zien op de buis. Sanny is expert op het gebied van YouTube, online video en geluk. Tijdens het event zal ze haar videomarketing geheimen en het succes achter haar eigen YouTube kanaal delen. Deze wil je echt niet missen!

 • Albert Sonnevelt

  Eigenaar Sonnevelt Opleidingen - De Psychologie van Succes

  Albert Sonnevelt is al 30 jaar psycholoog, succesvol ondernemer en executive coach van o.a. enkele Quote 500 leden. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Met zo’n 1.600 studenten per jaar en meer dan 70 docenten is hij marktleider in de markt. Albert heeft op elke vraag een kloppend antwoord (omdat hij je leert kiezen vanuit je hart) en is expert in de psychologie van succes. Zijn levensmotto is 'raken en geraakt worden' en dat is ook wat hij dit event zal brengen.

 • Edwin Bron

  Directeur Feedback Company - Review Marketing

  Edwin Bron, commercieel manager bij Feedback Company, combineert een slim stukje SEO met reviews. Hij slaat de brug tussen het verzamelen van sociaal bewijs over het presteren van jouw onderneming en een verhoogde conversie. Ook licht hij je in over het relatief nieuwe video Reviewen. Zoals LinkedIn eerder aankondigde: de belangrijkste vorm van content op dit moment voor je organische en betaalde zoekresultaten.

 • Monique Bouwkamp

  Eigenaar Beads&Basics - Social media voor e-commerce

  Kun je tienduizenden euro's per maand omzetten met het verkopen van kralen? Jazeker! Monique Bouwkamp runt met haar kralen webshop al jaren een toonaangevende en super succesvolle business in de Nederlandse hobbymarkt. Ze heeft inmiddels duizenden klanten die haar online tutorials volgen en haar webshop leegkopen. Monique voert een opvallende social media strategie die iedere ondernemer anno 2018 zou moeten kopiëren.

 • Chris van der Krieke

  Eigenaar Switch Online Marketing BV - Facebook Advertising

  Chris van der Krieke is een echte Facebook Magiër en heeft daarnaast meer dan 15 jaar ervaring in sales en marketing bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zodoende weet hij als geen ander hoe je effectief je doelgroep kunt bereiken en in beweging te krijgen. Vanuit Switch beheert en optimaliseert Chris persoonlijk de Facebook (advertentie) campagnes van vele ondernemers. Van de IMU tot aan Wim Hof, Chris zorgt voor een exponentieel snelle groei via Facebook en zal je daar tijdens dit event de ins en outs van leren.

 • Barrie Höster

  Manager Nederland bij ContentKing - Zoekmachine optimalisatie

  Barrie Höster is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt bij ContentKing, een real-time SEO auditing en Change Tracking applicatie van Nederlandse bodem. Na een paar jaar gewerkt te hebben als online marketeer bij online marketing bureaus, heeft hij zich gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Deze expertise zet hij nu in om ContentKing gebruikers online succesvoller te laten worden en om zijn ervaring te delen door te spreken op meetups en evenementen.

 • Bjorn van Bavel

  Bjorn van Bavel

  Indrukwekkend, zoveel facetten die aan bod kwamen die een eye-opener waren!

  Tasja van Druten

  Tasja van Druten

  Zoveel informatie, ik denk dat een cursus van een half jaar hier niet eens tegenop kan.

  Jasper Boekbinder

  Jasper Boekbinder

  Ik denk dat ik me een paar weken ga opsluiten om alles toe te passen wat ik hier geleerd heb!

  Leren van elkaar

  SEO Workshop

  Vraag & Antwoord

  Krijg direct antwoord op al jouw brandende online marketing vragen van de beste experts in de markt.

  Netwerken tijdens IMU Event

  Netwerken

  De grootste lifehack als ondernemer: Omring jezelf met andere succesvolle en inspirerende ondernemers!

  Lunch IMU Seminar

  Lunches & Borrels

  Connect met mede seminar gangers tijdens de lunches en borrels. De lunches zijn inclusief.

  Ervaringen van eerdere deelnemers

  Als ondernemer is het onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden. Daarom is dit event zo fijn, nu ben ik weer volledig op de hoogte!

  Myra de Wildt

  De sprekers waren Perfect! De juiste combinatie tussen serieus en humor. Niet te Amerikaans, maar gewoon gewoon. Als vlaming houdt ik daar wel van.

  Luc Bonnaerens

  Het is altijd goed om in zo'n inspirerende omgeving te zijn, op die manier beginnen de kwartjes te vallen en krijg je vanzelf weer veel nieuwe inzichten

  Petra Mertens

  Reserveer nu je plek!

  1 Ticket

  2 Tickets

  1900,-

  1.450,-

  Datum

  23 & 24 maart 2018

  Tijden

  09:30 - 18:00 uur

  Locatie

  Hotel Casa400 Amsterdam

  Wie?

  9 topsprekers uit de praktijk