Dienend leiderschap: wat is het en hoe passen wij het toe
03 juni 2020 
1 min. leestijd

Dienend leiderschap: wat is het en hoe passen wij het toe


84 weken geleden begonnen wij met de IMU Podcast. Inmiddels hebben we bijna 300.000 plays. En: een nieuw concept! We wilden namelijk de boel een beetje opschudden. Daarom is de podcast vanaf de volgende aflevering ook te zien op ons YouTube kanaal te zien. Abonneer je hier, zodat je er niks van mist.

In deze podcast hebben we het over dienend leiderschap. Dat is een omgekeerd businessmodel, waarbij je mensen uit je team verantwoordelijk maakt voor een deel van de business. Zij, die als het ware aan de frontlinie staan, vertellen de managers wat ze nodig hebben om hun werk goed te doen. Zo krijg je meer ownership in je team. Je benut de creativiteit en de ideeën van de mensen die het beste weten wat er nodig is.

Zo kwam het idee voor dit concept van Michelle, een nieuw talent dat we hebben binnengehaald om ons YouTube-kanaal te ownen. Thanks Michelle!

Wij gaan nog wel even door met het investeren in ons team en onze systemen. Zo kunnen we later, als iedereen weer uitgerust is na al het marketinggeweld van de afgelopen tijd, weer een stapje opschalen.

Waar investeer jij in de komende tijd?

Over de schrijver
Wij van de IMU zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.
Reactie plaatsen