Delegerend leiderschap voor meer vrijheid! (Interview met Taco Oosterkamp)
30 juni 2020 
0 min. leestijd

Delegerend leiderschap voor meer vrijheid! (Interview met Taco Oosterkamp)

Wil jij meer vrijheid en toch blijven ondernemen? In deze aflevering van de Ondernemen Op Slippers podcast gaat Taco Oosterkamp in op hoe hij invulling geeft aan zijn rol als ondernemer en hij hoe zijn organisatie inricht. Taco Oosterkamp is een echte ondernemer op slippers, die 26 weken per jaar vrij heeft!

Voordat Taco Oosterkamp als software expert begon te werken, studeerde hij theologie en dit speelt tot op de dag van vandaag nog steeds een belangrijke rol in zijn leven. Inmiddels verzorgt hij trainingen bij grote bedrijven die hulp nodig hebben bij het trainen van het dagelijks management, onder andere Richard Branson is één van zijn klanten. Taco Oosterkamp is dus niet alleen een expert op het gebied van leiderschap in Nederland!

In het twaalfde Slippertje vertelt Taco ook over:

  • zijn jeugd en hoe zijn studie hem beïnvloed heeft
  • de invulling die hij geeft aan het geloof
  • wat hij zou doen als hij nog maar 3 maanden te leven zou hebben
  • zijn werkelijk waar bizarre ochtendritueel
  • hoe iedere ondernemer kan verdelen en delegeren
  • én hoe je als ondernemer rust voor jezelf creëert!

Ik heb onwijs veel zin in deze podcast met onwijs interessante tips voor ondernemers, let’s go!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen