Een succesvolle crowdfund campagne opzetten - Met Daan van der Lecq
17 september 2020 
0 min. leestijd

Een succesvolle crowdfund campagne opzetten - Met Daan van der Lecq

Yes! Het is eindelijk weer tijd voor een nieuw Slippertje in de Ondernemen Op Slippers podcast-show! Mijn gast van vandaag is de enige echte Daan van der Lecq, Daan is mede-oprichter van de Bucqle en heeft hiervoor een succesvolle een crowdfund campagne opgezet waarmee hij inmiddels maar liefst €300.000 heeft opgehaald!

In alweer het 23ste vertelt Daan van der Lecq over:

  • het vrijwilligerswerk dat hij deed in Zuid-Afrika
  • hoe zijn eerste onderneming tot stand kwam
  • de Young Entrepreneurs Group Amsterdam (YEGA)
  • hoe hij zijn crowdfunding campagne succesvol maakte

Laten we snel gaan luisteren naar de verhalen van Daan van der Lecq, let’s goo!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen