Online Marketing Cursussen

Online Marketing Cursussen

Hieronder vind je een overzicht van onze online marketing expert cursussen. Deze zijn volledig online te volgen.

E-academy learning partner voor online marketing cursussen

IMU mag zich Learning Partner van Thuiswinkel e-Academy noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Thuiswinkel e-Academy stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Aan alle online marketing cursussen van IMU zijn daarom e-Academy Points gekoppeld.

 • Internet Marketing Cursus

  De internet marketing Masterclass van Tonny Loorbach geeft jou een ideale blauwdruk voor een succesvolle online business. Je leert de meest effectieve technieken van dit moment zoals conversie optimalisatie, e-mail marketing, affiliate marketing, SEO, social media, copywriting, online sales, content marketing en meer. Alle technieken zijn direct praktisch toe te passen en je wordt van A tot Z door de materie heen geleid. Ideaal voor zowel beginners als gevorderde online marketeers!

 • Content Marketing Cursus

  Ontvang de opnames van het IMU SEO & Content Marketing Event. Voer een effectieve contentstrategie met je website of webshop voor Google en op Social Media, wordt beter zichtbaar online en maak van je website een ware bezoekersmagneet. Met deze cursus profiteer je direct van 8 jaar ervaring van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren, 2 top-experts in content marketing. Je ontvangt de video's met praktische stap-voor-stap uitleg, handige pdf downloads en de audio bestanden zodat je de cursus kunt volgen waar, wanneer en zoveel je maar wilt!

 • SEO Cursus

  Meester in SEO Cursus

  Het Meester in SEO Programma van Martijn van Tongeren is de meeste complete SEO cursus die je online aan zult treffen. Martijn is al jaren SEO-specialist, gaf al tientallen trainingen en hielp de afgelopen 8 jaar honderden ondernemers om beter te scoren in Google. Hij bundelde onlangs al zijn SEO kennis in dit gloednieuwe programma. Meester in SEO schoolt je om tot een ware SEO-expert. In de praktische video's leer je hoe Google werkt, hoe je kunt domineren in de zoekresultaten en zelfs hoe je van SEO je vak kunt maken.

 • Online productlanceringen cursus

  Productlanceringen cursus

  Het 'Explosie Marketing Programma' van Tonny Loorbach is een stap voor stap online training om effectieve productlanceringen te doen. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om enorme pieken in je bereik en omzet te genereren. Je leert hoe je de 'slaapzak factor' in je marketing krijgt zodat je doelgroep letterlijk uitkijkt naar het openen van je bestelpagina. Daarnaast zit het programma vol met handige casestudies waarin succesvolle online lanceringen tot in detail voor je ontleed en geanliseerd worden.

 • Toegang tot alle online marketing cursussen? Word lid!

  Wanneer je lid wordt van ons IMU Premium Programma dan krijg je direct toegang tot onze zogenaamde 'Net-IMU-Flix omgeving'. Hierin vind je al onze online marketing cursussen en tevens de opnames van alle online marketing seminars die wij hebben gegeven. Naast alle cursussen en opnames krijg je ook toegang tot onze bruisende community met 1.200+ Nederlandse ondernemers.

  Online marketing cursussen