Online Marketing Cursussen | Door IMU

Online Marketing Cursussen

Internet Marketing Cursus

Spoedcursus Online Marketing

De Internet Marketing Masterclass van Tonny Loorbach geeft jou een ideale blauwdruk voor een succesvolle online business. Je leert de meest effectieve technieken van dit moment zoals conversie optimalisatie, e-mail marketing, affiliate marketing, SEO, social media, copywriting, online sales, content marketing en meer. Alle technieken zijn direct praktisch toe te passen en je wordt van A tot Z door de materie heen geleid. Ideaal voor zowel beginners als gevorderde online marketeers!

 • SEO Cursus

  Meester in SEO Cursus

  Het Meester in SEO Programma van Martijn van Tongeren is de meeste complete SEO cursus die je online aan zult treffen. Martijn is al jaren SEO-specialist, gaf al tientallen trainingen en hielp honderden ondernemers om beter te scoren in Google. Hij bundelde onlangs al zijn SEO kennis in dit gloednieuwe programma. Meester in SEO schoolt je om tot een ware SEO-expert. In de praktische video's leer je hoe Google werkt, hoe je kunt domineren in de zoekresultaten en zelfs hoe je van SEO je vak kunt maken.

 • Conversie Optimalisatie Cursus

  Conversie optimalisatie (CRO) is een vak geworden waar je als ondernemer niet meer blind voor mag zijn en ook neuromarketing en online gedragspsychologie zijn daarbij belangrijk. Deze 3 vakgebieden hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren uitgediept in deze conversie optimalisatie cursus. Je ontdekt de Wetten van Winstgevende Websites en leert over effectief webdesign, conversie optimalisatie en neuromarketing om vele malen meer leads en klanten uit je bezoekers te halen.

 • Memberships en Community Building Cursus

  Membership & Community Cursus

  Wederkerende inkomsten én meer fans en ambassadeurs van jouw merk? Ontdek de kunst van winstgevende online memberships, breng 'magie' in je marketing met community building en zorg voor blijere klanten. Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren leren je de fijne kneepjes van het vak in de Membership en Community Building Cursus.

 • Content Marketing Cursus

  Content Marketing Cursus

  Voer een effectieve contentstrategie met je website of webshop voor Google en op Social Media, wordt beter zichtbaar online en maak van je website een ware bezoekersmagneet. Met deze cursus profiteer je direct van 8 jaar ervaring van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren, 2 top-experts in content marketing. Je ontvangt de video's met praktische stap-voor-stap uitleg, handige pdf downloads en de audio bestanden zodat je de cursus kunt volgen waar, wanneer en zoveel je maar wilt!

 • Facebook Marketing Cursus

  Wil je meer bereik, fans en engagement met je Facebook Fanpage? Hoe haal je meer leads en klanten uit je Facebook advertenties zonder de Facebook 'domheidsbelasting' te betalen en hoe ga je zo effectief mogelijk van kijker naar bezoeker naar lead naar klant? Ontdek de beste Facebook marketing technieken en leer van inspirerende praktijkvoorbeelden voor meer fans, bereik, leads, klanten, Facebook (live) video en een enorme groei van je business via Facebook!

 • Online productlanceringen cursus

  Productlanceringen cursus

  Deze cursus van Tonny Loorbach is een stap voor stap online training om effectieve online productlanceringen te doen. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om enorme pieken in je bereik en omzet te genereren. Je leert hoe je de 'slaapzak factor' in je marketing krijgt zodat je doelgroep letterlijk uitkijkt naar het openen van je bestelpagina. Daarnaast zit het programma vol met handige casestudies waarin succesvolle online lanceringen tot in detail voor je ontleed en geanliseerd worden.

 • Toegang tot alle online marketing cursussen? Word lid!

  Wanneer je lid wordt van ons Wondernemers Online Programma dan krijg je direct toegang tot onze zogenaamde 'Net-IMU-Flix omgeving'. Hierin vind je al onze online marketing cursussen en tevens de opnames van alle online marketing seminars die wij hebben gegeven. Naast alle cursussen en opnames krijg je ook toegang tot onze bruisende community met 1.200+ Nederlandse ondernemers.

  Online marketing cursussen