arrow_drop_up arrow_drop_down

Online marketing cursussen

Internet marketing cursus

Spoedcursus

Deze spoedcursus online marketing geeft je een ideale blauwdruk voor een succesvolle online business. Je leert welke strategie je moet kiezen en de technieken om aan bezoekers, leads en klanten te komen.

SEO Cursus

SEO

Domineren in Google? Meester in SEO schoolt je om tot een ware SEO-expert. Leer hoe je in Google scoort, hoe je kunt domineren in de zoekresultaten en zelfs hoe je van SEO je vak kunt maken.

Conversie Optimalisatie Cursus

Conversie optimalisatie

Meer leads en klanten uit je bezoekers? Ontdek de Wetten van Winstgevende Websites en leer over effectief webdesign, conversie optimalisatie,  neuromarketing en de kunst van online verleiding.

Content marketing cursus

Content marketing

Meer zichtbaarheid? Voer een effectieve contentstrategie met je website of webshop voor Google en op social media, word beter zichtbaar online en maak van je website een ware bezoekersmagneet.

Facebook marketing cursus

Facebook marketing

Wil je meer bereik, fans en engagement met je Facebook Fanpage?  Ontdek de beste Facebook marketing technieken en leer van inspirerende praktijkvoorbeelden voor meer fans, bereik, leads en klanten via Facebook.

Community Building Cursus

Community building

Wederkerende inkomsten én meer fans en ambassadeurs van jouw merk? Ontdek de kunst van memberships, breng 'magie' in je marketing met community building en zorg voor blijere klanten.

Productlanceringen cursus

Productlanceringen

Alle handvatten die je nodig hebt om succesvolle productlanceringen te doen en  enorme pieken in je bereik en omzet te genereren. Je leert hoe je de 'slaapzak factor' in je marketing krijgt.


Alles? Word lid!

Als lid van 'IMU Premium'  krijg je direct toegang tot al onze online marketing cursussen + opnames van alle IMU Events + toegang tot onze bruisende community met 1.200+ Nederlandse ondernemers.