arrow_drop_up arrow_drop_down
10 april 2014 

Gebruik een imperatief in je webteksten!

Lees NU dit artikel en bekijk de video hieronder. 

Bovenstaande zin is een voorbeeld van een “imperatief“. Wanneer je meer resultaat (conversie) uit je webteksten wilt halen dan kun je gebruik gaan maken van een zo’n imperatief. In deze video leg ik je uit wat een imperatief is en hoe je dit kunt gebruiken in je marketingteksten:

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Mitchel Heitinga

Door

Mitchel Heitinga

op 11 April 2014

Ik ben het er helemaal mee eens. In video's is het ook zeker bruikbaar door gebruik te maken van je tonaliteit van je stem. Door aan het eind je stem naar beneden te buigen (command tone down) op de momenten dat je wilt dat iemand iets doet. Wordt feilloos als een commando opgepakt door het brein (onbewuste), maar dat wist je waarschijnlijk al :)

Tonny Loorbach
Annette

Door

Annette

op 12 April 2014

Mooie toevoeging dit.

Wesley Lipsius

Door

Wesley Lipsius

op 11 April 2014

Ik heb het zelf vaak getest en wat je zegt klopt ook werkelijk. Mensen zijn hierdoor meer geneigd om erop te reageren wat eerder zal resulteren tot een resultaat(conversie). Bedankt voor de tip Tonny!

Bastiaan Miedema

Door

Bastiaan Miedema

op 11 April 2014

De call to actions gebruik ik al redelijk goed , maar een call to action om je bericht mee te openen is nieuw voor me. Leuk om eens te testen :-) Thanks

Danielle Ploegmakers

Door

Danielle Ploegmakers

op 22 April 2014

Hè jammer en ik maar hopen dat Tonny nog even zou gaan rappen op het einde van zijn video...

Freek

Door

Freek

op 24 April 2014

Nu je het erover hebt: Lees deze imperatief-zin en bekijk waarom rappen op bloggen lijkt! http://www.dutchblogger.nl/tips-tools-strategie/seo/bloggen-is-net-rappen/

Reactie plaatsen