arrow_drop_up arrow_drop_down
22 juli 2015 

3 tips om aan goede content te komen zonder zelf te hoeven schrijven!

Hoe kom je aan content voor je blog / website als je zelf geen geboren schrijver bent of liever niet wilt bloggen? In deze video geef ik 3 tips om aan goede content te komen zonder dat je zelf hoeft te schrijven!

Hoe kom jij aan je content?

Hoe kom jij aan goede content voor je blog / website? En welke content doet het op jouw website het beste? Laat het even weten!

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Inmiddels is hij naast de IMU eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Switch en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Tonny trainde al 120.000+ ondernemers en met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller. Naast SEO is Tonny specialist op het gebied van WebPsychologie; een combinatie van conversie optimalisatie, online gedragspychologie en neuromarketing.
Jeroen van der Mark
Door

Jeroen van der Mark

op 22 July 2015

Leuk om te bekijken :) Heel herkenbaar en mooi verwoord. Wij passen het ook toe op onze website. Van kwantiteit naar kwaliteit. Het is belangrijk om andere mensen te overtuigen van de waarde die het voor hun heeft. Betrek mensen bij jouw contentstrategie en overtuig/informeer ze hoe waardevol deze informatie voor andere gebruikers is. Hoe meer waarde jij voor de schrijvers en voor het publiek kan geven des te meer jullie hieraan overhouden.

Reactie plaatsen