Compounding interest en zelfontplooiing met Demian Beenakker
27 augustus 2020 
0 min. leestijd

Compounding interest en zelfontplooiing met Demian Beenakker

Yes, daar ben ik weer met een gloednieuwe podcast! In alweer het 19e Slippertje in de Ondernemen Op Slippers podcast heb ik een voor mij hele bekende gast, zijn naam is Demian Beenakker! Demian en ik kennen elkaar al jaren door onze gemeenschappelijke passie voor e-commerce.

Demian is een man met verschillende kanten, maar staat vooral bekend om zijn avontuurlijke geest. Een aantal jaar geleden beklom hij bijvoorbeeld, samen met zijn vriendin, de Kilimanjaro. Hij vroeg haar daar zelfs ten huwelijk!

Verder vertelt Demian in deze podcast over:

  • wat hij geleerd heeft tijdens zijn studie vrijetijdsmanagement
  • hoe hij 15 euro verdiende aan €0.01 munten (per stuk)
  • de voor- en nadelen van ondernemerschap
  • inSpanje, ontSpanje ,Polen zonder kolen
  • hoe zijn eerste e-commerce business is ontstaan
  • compounding interest

Hopelijk weet Demian Beenakker jou te inspireren met zijn unieke mindset, ik heb er onwijs veel zin in ieder geval, let’s go!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen