Hét recept voor meer fans, ambassadeurs én omzet?

  • Hoe community building mijn business exponentieel liet groeien
  • Zo krijg je meer fans en ambassadeurs van je bedrijf / merk
  • De 6 nadelen van Facebook Groepen voor je online community
  • Hoe je de retentie en klantwaarde van je lidmaatschap verhoogd
  • Hoe je gamification gebruikt om 'engagement' op te bouwen
  • Einde aan een volle mailbox en toch een topservice leveren?
  • Mijn formule voor een (stress)vrije business
  • Hoe je gelukkige(re) klanten krijgt én meer bijdraagt aan anderen!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
Tonny Loorbach

Internet ondernemer

'Magie' in je marketing door Community Building!

Mijn bedrijf is van 2015 op 2016 letterlijk binnen een jaar van een verlieslijdende onderneming (ik ging bijna failliet) naar een winstgevend bedrijf gegaan. Als ik antwoord zou moeten geven op de vraag wat mijn bedrijf nu echt exponentieel heeft laten groeien en toekomstbestendig heeft gemaakt dan is dat Community Building. Hierdoor is mijn business nu vele malen groter dan ik ooit zelf zou kunnen zijn én draagt het meer bij aan de levens van anderen (=onbetaalbaar). Ook heeft het voor een lege mailbox en een (stress)vrije business gezorgd. In mijn e-book laat ik je stap voor stap zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

Epic! Dankzij het verschuiven van het 1 op 1 beantwoorden van mijn emails naar de community, ben ik van 7 dagen werken naar 1 dag per week werken gegaan! Superblij mee natuurlijk, want dat geeft ruimte om die tijd te besteden aan andere zaken!
Djack Littel
Nieuwe leden als wekker :) We hebben sinds een week een FB-advertentie lopen voor de community, en nu worden we s'ochtends al voor de wekker wakker getrild door de telefoon met de melding dat er nieuwe gebruikers zijn aangemeld!
Misha Stephan
Het aantal leden van de slimste belegger groeit enorm snel. We zijn een aantal maanden geleden gestart en inmiddels hebben we meer dan 1.000 leden. Blijkbaar is er veel behoefte aan het uitwisselen van kennis over beleggen. We doen het ook goed in google!
Harm van Wijk

Nu direct vlammen met community building?

Download nu de ultieme community building gids, breng magie in je marketing en ontvang meer fans en ambassadeurs van je merk.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
arrow_drop_up arrow_drop_down