Business Boost nodig? Wij hebben 'm!
25 april 2020 
1 min. leestijd

Business Boost nodig? Wij hebben 'm!

Iedereen die Tonny volgt op sociale media, weet dat hij groot fan is van challenges. Van het schrijven van een boek tot droogtrainen, maar ook het tackelen van zijn eigen Corona-coupe: hij gaat uitdagingen graag in korte sprints en met volle focus aan.

We wilden in april met het IMU-team een challenge doen, maar door corona ging dat helaas niet door. Daarom dachten we: we doen een challenge met onze klanten! Specifieker zelfs: mensen die willen leren hoe ze de lessen uit ons boek, de Online Marketing Tornado, kunnen implementeren.

Dus: ben jij klaar voor een business boost? Wil jij leren hoe je winstgevende systemen inricht voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In zes dagen nemen we je mee door de Tornado Challenge. Geen urenlange trainingen, want alle theorie staat in het boek. In de challenge helpen we je om de marketingmachine van jouw bedrijf AAN te zetten. Je kunt de bottlenecks die je tegenkomt meteen aan de kaak stellen: stel jouw vragen in de live sessies en je kunt meteen weer door.

Als je nu denkt: ja mooi, ik wil meedoen. Ga dan naar imu.nl/challenge om je aan te melden!

Over de schrijver
Wij van de IMU zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze IMU Community. Ook faciliteren we je - middels onze software - om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.
Reactie plaatsen

Meer internet marketing tips?

Wij hebben meer dan 1.400 online marketing artikelen in ons archief!