Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

The 4-Hour Workweek (Timothy Ferriss)

The 4-Hour Workweek (Timothy Ferriss)The 4-Hour Workweek is een ontzettend bekend time management boek. Het is geschreven door Timothy Ferriss en is alleen al door de geniale titel erg geliefd bij menig ondernemer.

Het boek gaat voornamelijk over het vereenvoudigen van je leven zodat je minder uren per week hoeft te werken en zodoende effectiever bent.

Het laat zien hoe Tim Ferriss zelf van een inkomen van 40.000 per jaar met een werkweek  van 80 uur naar een inkomen van 40.000 per maand met een werkweek van 4 uur is gegaan…

Je treft veelal outsourcing principes en technieken aan die heel waardevol zijn voor jou als ondernemer.

Tim Ferriss is zelf ook een interessant persoon om te bestuderen, hij heeft een hele eigen visie op het leven en hij probeert eigenlijk een beetje door het leven te “freewheelen” door alles wat hij doet zo effectief mogelijk te doen.

Zo staat hij in het Guinness Book Of Records voor de meeste Tango spins in 1 minuut en  werd hij enige tijd geleden Chinees kampioen kickboksen door in elke wedstrijd keer op keer zijn tegenstander met een bepaalde techniek uit de ring te duwen waardoor de tegenstander gediskwalificeerd werd…

Hiermee heeft hij zich in China niet geliefd gemaakt maar het laat wel zien hoe hij “the easy route” ontdekt en volgt in het leven en daarmee wel al zijn doelen behaald.

Ik heb Tim laatst horen spreken op The Next Web Conference en daar sprak hij over klantenservice en het runnen van je business. Ook daarin gaf hij aan absoluut niet bezig te zijn met wat anderen van hem vinden.

Tim Ferris; een zeer opmerkelijke maar zeker inspirerende verschijning…

Klik hier om het boek te bestellen via TheBookDepository

    Comment Section

    0 reacties op “The 4-Hour Workweek (Timothy Ferriss)

    Plaats een reactie