Winnen in Google?
SEO BoekOntvang het boek

Page content

Screw it, Let’s do it! (Richard Branson)

Screw it, Let's do it! (Richard Branson)Richard Branson is een van de meest succesvolle ondernemers op deze planeet en naast het feit dat het fantastisch is om van een succesvol ondernemer te leren heeft hij ook nog eens een heerlijke schrijfstijl in zijn boek Screw it, Let’s do it.

Je ziet hier de “Quick Read” versie staan afgebeeld welke erg leuk is om te lezen, met zo’n 100 pagina’s is het een dun boekje wat je in één zucht uit kunt lezen.

Er is ook een uitgebreidere versie welke ook zeker de moeite waard is maar dit boekje raad ik je zeker aan om even mee te pakken, bijvoorbeeld in de trein of in het vliegtuig.

In het boek lees je over zijn ondernemingen, hij vertelt hoe hij ooit begon en in vogelvlucht wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Het gaat voor een groot deel over zijn bedrijf Virgin (wat ik overigens een fantastische bedrijfsnaam vind!) en dan met name Virgin Airlines en Virgin Music en zijn levensgevaarlijke ballonvluchten rond de wereld.

Elk hoofdstuk begint met een paar pakkende oneliners, welke op zich al de moeite waard zijn om het te kopen. Je krijgt een kijkje in de levensfilosofie van Richard Branson.

Dit boekje geeft je echt een kick en een hele fijne inspiratie om een tandje bij te zetten in je leven.

Klik hier om het boek te bestellen via TheBookDepository

    Comment Section

    0 reacties op “Screw it, Let’s do it! (Richard Branson)

    Plaats een reactie