Hoe ga je als ondernemer om met een burn-out?
11 mei 2018 
1 min. leestijd

Hoe ga je als ondernemer om met een burn-out?

Hoe ga je als ondernemer om met stress of zelfs een burn-out? Met deze vraag kwam Jeroen van Fit.nl onlangs bij mij op bezoek. Het resultaat is een leuk interview geworden waarin ik mijn lessen rondom mijn eigen burn-out deel. We hebben het o.a. over stress, sport, voeding, piekeren, leren loslaten, personeel, bedrijfscultuur, het voorkomen van een burn-out en nog veel meer.

Binnenkort ook op RTL 7!

Vlak nadat Jeroen van Fit.nl mij vroeg voor een interview rondom de lessen die ik uit mijn burn-out heb gehaald werd ik eveneens benaderd door de redactie van het televisieprogramma ‘Ondernemen doen we zo’. Ze vroegen of ik samen met mijn goede vriend Albert Sonnevelt in de uitzending wilde komen om over dit onderwerp te spreken. Albert is expert als het gaat om stress en burn-out en ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige. Het is een hele gave opname geworden. Op mijn Instagram account zie je de eerste beelden. De uitzending is zondag 27 mei, om 12:00 uur, op RTL 7.

 

Over de schrijver
Tonny Loorbach is ondernemer en investeerder. Hij specialiseert zich sinds 2007 in online marketing en richtte in 2010 de IMU op. Naast de IMU is hij eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven (Phoenix, Huddle, Plug&Pay, Traffic Leaders en Salespassie), heeft hij zijn eigen stichting (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). Met zijn boek 'Doelgerichte SEO' scoorde hij een #1 besteller en ook zijn tweede boek 'De Online Marketing Tornado' (met Martijn van Tongeren) ging in 2 weken tijd 15.000 keer over de toonbank.
Geranna
Door

Geranna

op 17 May 2018

Dank je wel voor dit interview met veel leermomenten.

johan swaneveld
Door

johan swaneveld

op 17 May 2018

De inhoud van het gesprek is prima! als ik met een filmische blik naar kijk: afwisselingen van beelden (twee camera's of tussenshots) en de personen in beeld voorzien van een dasspeld-microfoon. :)

Jeroen van FIT.nl
Door

Jeroen van FIT.nl

op 18 May 2018

HI Johan, Zeker goed plan, helaas is ons budget/tijd daarvoor niet toereikend! Groet, Jeroen van FIT.nl

Reactie plaatsen