Burn-out of smartphone verslavingen? (Interview met Albert Sonnevelt)
15 juni 2020 
1 min. leestijd

Burn-out of smartphone verslavingen? (Interview met Albert Sonnevelt)

Eindelijk, het is weer maandag! Weer een nieuwe week vol nieuwe kansen én een nieuwe aflevering van de Ondernemen Op Slippers podcast! Vorige week interviewde ik Elma Maaskant en het onderwerp zelfvertrouwen kwam hierin nadrukkelijk naar voren. Deze week is Albert Sonnevelt te gast in de podcast en hierin spreekt hij vanuit zijn ervaring en kennis over het onderwerp zelfvertrouwen! Albert Sonnevelt is psycholoog en is met zijn onderneming, Sonnevelt Opleidingen, marktleider op het gebied van psychologie en succesvolle gedragsverandering.

Albert Sonnevelt heeft een duidelijke kijk op wat er in de afgelopen jaren allemaal gaande is op het gebied van burn-outs, smartphone verslavingen en de sociale druk die de meeste jongeren ervaren als het gaat om het hebben van een succesvolle carrière. Daarnaast vertelt Albert Sonnevelt over:

  • de plannen die hij heeft in het geval hij nog maar 3 maanden te leven zou hebben
  • het verlies en de impact van het overlijden van zijn vader en moeder
  • hoe je angst het beste kunt omzetten naar vertrouwen
  • wat geluk voor hem betekent
  • de eeuwen oude vraag of geld echt gelukkig maakt
  • stappen die iedereen kan zetten om een gelukkiger leven te leiden

Onwijs interessante en actuele onderwerpen waar iedereen vroeg of laat mee te maken kan krijgen, als je het mij vraagt! Laten we snel gaan luisteren naar Albert Sonnevelt, let’s go!

Over de schrijver
Mijn naam is Bas Urlings, ik sta ook wel bekend als de 'Ondernemer op Slippers'. Ik reisde met mijn gezin namelijk 2 jaar lang de wereld rond, bezocht meer dan 50 landen, terwijl mijn business op volle toeren doordraaide. Na onze terugkeer in Nederland ging mijn E-commerce bedrijf 20x over de kop en als slagroom op de taart won ik in 2018 de Crossborder Award voor het snelst groeiende internetbedrijf van Nederland!
Reactie plaatsen