Meer bezoekers en klanten in 2017?

Wil jij ook meer resultaat behalen met je online marketing maar heb je het gevoel dat je er als ondernemer alleen voor staat en zie je soms door de bomen het bos niet meer?

Kom dan bij de IMU en krijg nu direct toegang tot al onze expert cursussen (t.w.v. 835 euro) + onze community met 1.000+ internet ondernemers + de IMU Events (4x per jaar)

Er zijn momenteel nog 200 23 plaatsen vrij

Alles wat jij nodig hebt voor groei in 2017!

Internet marketing community

De leukste online marketing community van Nederland!

Online marketing trainingen

Net-IMU-Flix: Bomvol online marketing trainingen

Internet marketing trainingen

4x per jaar een online marketing seminar met de nieuwste trends!

Netwerken en kennis delen met andere (internet) ondernemers

Elke maand nieuwe inspiratie + een stok achter de deur!

Ga mee in de stimulerende 'flow' en sta er nooit meer alleen voor

Een warm bad, dat is het als je 'lid' wordt van de IMU familie. Je hebt gelijk een schare gelijkgestemden en een team van professionals 'on the tip of your finger'.

IMU is making Holland more beautiful than it is.

- Albert Coumans

De kracht van 'Synergie'

We leven in een prachtige tijd. Dankzij het internet is een succesvolle business voor iedereen binnen handbereik en is daarmee de maakbaarheid van het leven ongekend groot. Het internet is echter tevens een oerwoud van mogelijkheden waarin ondernemers veelal door de bomen het bos niet meer zien. Door snelle hypes en ontwikkelingen is het lastig om te doorgronden wat het beste werkt.

We verdrinken online in kennis maar hunkeren naar wijsheid...

Mijn mentor leerde mij ooit: Kennis + Praktijk = Wijsheid. Vanuit die gedachte heb ik ik mijn eigen jarenlang ervaring als online marketing specialist gecombineerd met die van andere experts en een inspirerende community van gelijkgestemde ondernemers om die kennis direct samen in praktijk te brengen. Door naast kennis ook begeleiding en stimulans te krijgen wordt de kans op succes vele malen groter.

Ik geloof in de kracht van 'Synergie' (het totaal is meer dan de som der delen) en ik heb met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe dit binnen onze community met 1.000+ Nederlandse internet ondernemers voor een ongekende flow heeft gezorgd. We delen kennis, werken samen en inspireren/stimuleren elkaar om te groeien. Doe jij ook mee?

Wij zijn al in de flow, groei jij met ons mee?

Online Marketing Training

Wanneer je lid wordt van de IMU krijg je direct toegang tot de meest complete online marketing e-learning die je kunt vinden. Je hebt daarmee direct toegang tot alles wat je moet weten over onderwerpen als SEO, Conversie, Contentmarketing, Webdesign, Social Media, Facebook Marketing, Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Productlanceringen, Positionering, Copywriting, Neuromarketing, Community Building, etc. Het is Net-IMU-Flix ;)

Wij houden deze trainingsomgeving nauwkeurig bij. Het is ons doel om altijd zo actueel mogelijke informatie te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Daarbij krijg je nu tijdelijk toegang tot alle online marketing cursussen van Tonny Loorbach, deze werden voorheen variërend van 97 tot 1.500 euro per cursus verkocht.

Expert interviews en trends

Bovenop de e-learning breiden wij de trainingsomgeving regelmatig uit met nieuwe tips, technieken, voorbeelden en inspiratie video's. Dit doen we enerzijds door trends en korte, krachtige inzichten uit onze eigen activiteiten en ervaringen met je te delen. Anderzijds vragen wij echte experts en succesvolle ondernemers uit de praktijk om hun meest waardevolle technieken, casestudies en werkwijze met je te delen. Daarnaast voegen wij ook de opnames van alle seminars die wij geven (zoals de IMU Events) toe de ledensite. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.

Kennis delen en inspireren

Niets zo aanstekelijk als het voorbeeld - Francois de la Rochefoucauld. Wij kunnen jou van honderden waardevolle tips voorzien maar we hebben gemerkt dat dit nog geen garantie is dat je ze uitvoert / ten volle benut. We hebben gemerkt dat dit wel zo is wanneer we ze samen in praktijk brengen. In de community kun je daarom vragen stellen maar ook successen delen. Op deze manier kun je precies zien welke trends je op in moet spelen en wat er NU werkt. Tevens zie je wie er bezig is (lees: succesvol is) met hetgeen jij ook wilt bereiken. Zo krijg je directe feedback van anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij dit hebben gedaan.

Samenwerkingen en vriendschappen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart. - Francis Bacon. Naast vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie zaaien leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden binnen je eigen (of een verwante) branche. We hebben al vaak gezien dat online contact tussen leden binnen onze community overging in offline vriendschap. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen (besloten en openbaar) starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's.

Steun en Stimulans

Ondernemen kans soms eenzaam voelen en het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Zeker als je weinig andere ondernemers in je omgeving hebt die jou motiveren en stimuleren om door te gaan met je misschien 'gekke' plannen en ambities. Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig bent en dus kun je wel wat steun gebruiken. Een eerste volger maakt van een gekkie een leider, een tweede volger maakt van een eerste volger een early adopter en de volgers erna maken het tot een community van 'gekkies' die elkaar sterken in hun ambities. Dat 'warme bad' hebben wij voor jou klaar staan om nu meteen een duik in te nemen.

Tools & Resources

Kan iemand me helpen met mijn website? Wie kent er een goede designer? Hoe krijg ik een betaalpagina online? Ik stijg maar niet in Google, wie kan me helpen? Kan ik mijn Facebook advertising aan iemand uitbesteden? Welke SEO tools gebruiken jullie? Waar moet ik op letten met personeel / freelancers? Kan iemand mijn video's monteren? - Dit zijn maar een paar van de veel voorkomende vragen bij ondernemers. Binnen de IMU community profiteer je van elkaars ervaringen en krijg je advies bij het gebruiken van de juiste tools, het inschakelen van de juiste mensen en andere 'resources' die jou enorme sprongen laten maken met je business / online resultaten.

4x per jaar de nieuwste trends tijdens het IMU Event!

Elk kwartaal staat er een IMU Event op de agenda. Normaliter met een entreeprijs van 197 euro maar jij als IMU lid mag gratis deelnemen (we vragen enkel een vergoeding voor de lunch). Tijdens een IMU Event behandelen we telkens één centraal en actueel thema. Denk hierbij aan SEO, Conversie, Facebook Marketing, Neuromarketing etc. Dat doen we middels een praktische presentatie waarin wij de nieuwste ontwikkelingen, kansen en een aangeraden werkwijze met je delen. Daarnaast is er uitgebreid de tijd voor al jouw "burning questions".


De IMU Events 2017 staan gepland op 17 maart, 16 juni, 15 september en 14 december. Elk IMU Event wordt opgenomen en achteraf in de ledensite geplaatst. Mocht je dus niet kunnen deelnemen dan kun je de opnames achteraf zo vaak bekijken als je wilt.

Overtuigd? Krijg nu direct toegang!


Op elke optie is een 14 dagen niet goed, geld terug garantie van toepassing. Je loopt dus geen risico en je zit nergens aan vast ;)

PER MAAND

€45,-

per maand

 • Toegang tot de e-learning
 • Toegang tot alle uitbreidingen
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de IMU Events
 • Nu incl. alle expert-cursussen!

Start nu

PER KWARTAAL

€120,-

per kwartaal
(bespaar €15,-)

 • Toegang tot de e-learning
 • Toegang tot alle uitbreidingen
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de IMU Events
 • Nu incl. alle expert-cursussen!

Start nu

Beste keuze!

PER JAAR

€450,-

per jaar
(bespaar €90,-)

 • Toegang tot de e-learning
 • Toegang tot alle uitbreidingen
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de IMU Events
 • Nu incl. alle expert-cursussen!

Start nu

Functie 1

Functie 2

Functie 3

Functie 4

Functie 5

Functie 6

Functie 7

Functie 8

Functie 9

Functie 10

Functie 11

Functie 12


"Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij de IMU moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte. IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Letterlijk en figuurlijk helpen zij mij met het bouwen van een (online) business als boekhouder-nieuwe-stijl. Wat zo bijzonder is dat IMU ook nog een community weet te stimuleren om het beste in elkaar wakker te schudden. Bijzonder inspirerend en fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat! Chapeau voor deze jonge club mensen!"

Elma de Bruijn"Ik ben heel blij dat ik met IMU samenwerk, want dat is hoe het voelt. Ik ben heel blij met de community. Ondernemerschap kan soms het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Met deze community heb ik nooit dat gevoel gehad. Vanaf maart ben ik fulltime ondernemer en ben ik heel blij met deze vorm van collega's die altijd bereid zijn om te helpen, sparren en feedback te geven. Absoluut een aanrader!"

Vivianne Kroone